kobe24 je napisao/la:Momak koji ima 21 godinu je potpuno zreo
Daj ba, šta ti je

ja tek sad vidim da sa 21. godinom nisam znao gdje mi je zadnjica a gdje glava
Federer17 je napisao/la:
Ja sam ubijedjen da je glavni razlog svih genocida nad

nama 90-ih godina od strane cetnika i ustasa taj sto smo mi muslimani.
Ma jok. A u pravu je kavaje sa ovim u vezi teritorija.
Pa historijska je činjenica da je rahmetli aliji nuđeno da bude predsjednik krnje juge.
Drugo, treba biti pravedan (pravda je kod bogobojaznosti) i kazati kako je bilo bez da se nateže na svoju stranu.
Sandžak niko nije pipno. Ovaj rat je drugačiji od prethodnih.
Dakle, sve je krenulo od referenduma. Pa, prije referenduma su sda i sds bile u koaliciji

E tu počinje problem.
Srbi su ovu zemlju smatrali svojom, baš ko i ti, barem do rata i početkom rata.
Oni su sad protiv ove kako je nazivaju bošnjačke dzamahirije

Prva RS koju su osnovali početkom rata zvala se srpska republika bosna i hercegovina.
Što se tiče referenduma, pa njihovo demokratsko pravo je bilo da ne izađu na isti.
Čak su imali pravo da se uhvate oružja i "brane" onaj poredak.
Ali nisu imali pravo da čine zločine.
To je ono što ih je pokopalo. Na njihovom vratu visi presuda za genocid. Da toga nije bilo, sve bi se zataskalo. Nikad ne bi bilo presude za agresiju. Ev bezbroj primjera u svijetu.
I neka me isprave pravnici ako griješim.
Kako bi sproveli taj svoj plan, smatrali su da se moraju riješiti Bošnjaka. Jbg, Bošnjaci su u gotovo svim opštinama bili na 50%
Da bi izbjegli kasnije političke blokade, uradili su to što su uradili. Ispostsvilo se da je to po njih koban potez.
Ps.
Evo, dolazi mmf-ov novi kredit. Sda omogućila.
Premijer lično zvao sda rs i naredio da ne smiju blokirat usvajanje budžeta RS. To je bio uslov koji se morao ispuniti da bi se dobio kredit.
Pa ti sad meni kaži, ko je veći čuvar rs-a, dodik ili sda

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."