Marsal je napisao/la:
Nisi me ničim nazvao, samo sam rekao da si kao Hendo jer zaključuješ na prvu bez da si dobro promislio o mom napisanom postukojeg da si pročitao možda malo pažljivije shvatio bi i poentu. Sa šećerom sam podijelio jednu zgodu iz djetinjstva i zaključio da prije dosta toga nije bilo medijski popraćeno i da su džamiju kamenovala dva muslimana da to uopšte ne bi bila vijest.
Ok, ali kako drugacije razumjeti ovu tvoju recenicu, Boga ti eto? "Pitam se je li i on sad četnik, ustaša, balija, ljevica, đubre, UZP-ovac, bla bla bla... Nikad gorih ljudi no danas..."
Znaci, poredis jarana iz djetinjstva (vjerovatno do 10 godina) koji je to uradio iskljucivo zbog toga sto je dijete, povodiljiv, nema veze o zivotu, mlad, nezreo, i slicno, sa momcima koji imaju 20 godina. Kako meni da ne budu smijesne bilo kakve usporedbe DJECE (bio musliman, krscanin, hindus, budist, nebitno) sa debilima kakvi su ova dvojica? Kazem ti opet, totalno mi je nebitno ko je uradio, nije se jednom desilo da belaj u mojoj okolini naprave Bosnjaci, pa sam bio istog misljenja. Na osnovu ove tvoje druge recenice ispadose gori ovi sto ih osudise, nego oni koji su uradili sta su uradili.
Marsal je napisao/la:
Da si pročitao drugi moj post na tu temu vidio bi šta sam odgovorio @kobeu24, a to je da ova dva krembila zaslužuju batine, društveno korisni rad, novčanu globu i da isplate naknadu štete.
U tom momentu sam ja mozda pisao post, ili sam cak i prije tebe (tj. tog odgovore @kobeu) napisao (ne znam, da ne provjeravam sad), tako da je ono napisano iskljucivo na osnovu posta od ranije. Ne mogu ja znati sta ti mislis (ili sta si mislio), ako si napisao nesto drugo.
Evo sad bas vidjeh da sam ja prije napisao taj post, nego ti odgovor @kobeu. Znaci da me dzaba optuzujes kad taj post nije ni postojao.
Marsal je napisao/la:
Naravno da jest, kad s nekim pišem o ozbiljnim stvarima nikad neću stavljat smajlije na njegove tvrdnje jer je to jedna vrste uvrede. Da se ljutim za sve i da sve previše primam k srcu, vjerovatno bih Hendu koji je rekao da sam četnik stavio na ignore i nikad više ne bih sa njim "A" progovorio, a par dana poslije toga pričali smo nešto normalno.
Nigdje veze. Prvi si koji mi je rekao ovakvo nesto. Mene je @Heller znao hiljadu puta iznervirati (ako se to tako moze nazvati, jer ovaj forum uopste ne dozivaljavam ozbiljno), pa se ne sjecam da li sam ga ikada ismijavao (sigurno ne na zloban nacin, da se tako izrazim). Mozes i vidjeti moj danasnji odgovor njemu nakon sto je napisao milion HAHA s ciljem da se ismijava s mojim postovima. Kako god, vjerovatno na ovakve stvari gledamo na drugaciji nacin.