Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 31 dec 2017, 00:34

Virtu4l je napisao/la: Ovdje heller glavni, na onoj tamo temi matori jarac smara 24/7 sa riom i glupostima, jedino je film i kinematografija kako treba... baš ste propali
Pa sve je krenulo nizbrdo kad su ova dva dobila moda cijeli forum je potono
Ma kakav heller on nije ni kod kuce gla ni
Rio je levat

A forum je potono ne znam koji **** ti radis na onim prepucavanjima ono je dno dna odlagaliste ljudskog otpada
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 dec 2017, 00:34

Federer17 je napisao/la:Cime sam te to ja nazvao? Sta sam ti utrpao u usta?
Citiram te: "I Marsal to poistovjecuje sa sobom i njegovim jaranima kad su imali do 10 godina i kamencicima gadjali hodzin prozor... :lol: "
Nisi me ničim nazvao, samo sam rekao da si kao Hendo jer zaključuješ na prvu bez da si dobro promislio o mom napisanom postukojeg da si pročitao možda malo pažljivije shvatio bi i poentu. Sa šećerom sam podijelio jednu zgodu iz djetinjstva i zaključio da prije dosta toga nije bilo medijski popraćeno i da su džamiju kamenovala dva muslimana da to uopšte ne bi bila vijest.
Federer17 je napisao/la: Samo sam napisao post u kojem se ne slazem tobom, jer se to dvoje nikako ne moze uporediti (po mom misljenju), a ti si uporedio (i to pripisao 'djecijim ispadima') ako u ovoj mojoj glavi ista ima sto je sposobno kontati.
Da si pročitao drugi moj post na tu temu vidio bi šta sam odgovorio @kobeu24, a to je da ova dva krembila zaslužuju batine, društveno korisni rad, novčanu globu i da isplate naknadu štete.
Federer17 je napisao/la:Ako je smajli (:lol:), u postu u kojem izrazavam neslaganje s tobom, ismijavanje, onda si od ljudi koji sve prihvataju maksimalno ozbiljno i ljute se za svaku glupost.
Naravno da jest, kad s nekim pišem o ozbiljnim stvarima nikad neću stavljat smajlije na njegove tvrdnje jer je to jedna vrste uvrede. Da se ljutim za sve i da sve previše primam k srcu, vjerovatno bih Hendu koji je rekao da sam četnik stavio na ignore i nikad više ne bih sa njim "A" progovorio, a par dana poslije toga pričali smo nešto normalno.

Federer17 je napisao/la:Halali ako sam te uvrijedio, nije mi bila namjera.
Halalim.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 dec 2017, 00:36

legenda reala je napisao/la:A forum je potono ne znam koji **** ti radis na onim prepucavanjima ono je dno dna odlagaliste ljudskog otpada
To je jedini dio foruma koji ima dušu, ovo ostalo... baš katastrofa, nikad gore. Jbt, pa nema više ni jedne djevojke na forumu :damn:

Maršale kad si to gađao hodžu? :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 dec 2017, 00:41

Virtu4l je napisao/la: To je jedini dio foruma koji ima dušu, ovo ostalo... baš katastrofa, nikad gore. Jbt, pa nema više ni jedne djevojke na forumu :damn:
Jbg ljudi jbu jedni drugima majke i imaju dusu :?
Pa ovi pacenici ih rastjerali javljali se na pp :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 dec 2017, 00:44

Virtu4l je napisao/la:
To je jedini dio foruma koji ima dušu, ovo ostalo... baš katastrofa, nikad gore. Jbt, pa nema više ni jedne djevojke na forumu :damn:

Maršale kad si to gađao hodžu? :rol:
Ma nisam ja, jaran. Razbio mu prozor na kući, safatala ga murija i dobio kaznu "Napad na vjerski objekat" :lol: tako nešto, ima tome dostaaa.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 dec 2017, 00:47

Trebo si platiti pola kazne ti si ga navratio

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 dec 2017, 00:49

legenda reala je napisao/la:Trebo si platiti pola kazne ti si ga navratio
Nisam ja, ima jedan moj jaran, veći je šejtan i od mene.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 dec 2017, 00:51

Marsal je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Trebo si platiti pola kazne ti si ga navratio
Nisam ja, ima jedan moj jaran, veći je šejtan i od mene.
:urnebes: :urnebes:

Jel to onaj hodza sto je igro lopte s vama kad si bogaro

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 dec 2017, 00:56

legenda reala je napisao/la:
:urnebes: :urnebes:

Jel to onaj hodza sto je igro lopte s vama kad si bogaro
To je novi. Ovo je bio stari.
alo' dobar je ovaj novi... doš'o na teren i svima govorim de nemojte psovat on je tu i na kraju ovaj jaran što kažem za njega da je utjelovljenje šejtana me naljuti i osujem Boga iz svog glasa... čovjek samo ode kući.

A prije toga igramo i ovaj jaran zabije gol i Raduje se "Mohameeed Zidaaaan", a hodža samo "tobejarabi, tobe estakfirla, ne spominji Poslanika tako". :urnebes:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 31 dec 2017, 00:58

Marsal je napisao/la: Nisi me ničim nazvao, samo sam rekao da si kao Hendo jer zaključuješ na prvu bez da si dobro promislio o mom napisanom postukojeg da si pročitao možda malo pažljivije shvatio bi i poentu. Sa šećerom sam podijelio jednu zgodu iz djetinjstva i zaključio da prije dosta toga nije bilo medijski popraćeno i da su džamiju kamenovala dva muslimana da to uopšte ne bi bila vijest.
Ok, ali kako drugacije razumjeti ovu tvoju recenicu, Boga ti eto? "Pitam se je li i on sad četnik, ustaša, balija, ljevica, đubre, UZP-ovac, bla bla bla... Nikad gorih ljudi no danas..."

Znaci, poredis jarana iz djetinjstva (vjerovatno do 10 godina) koji je to uradio iskljucivo zbog toga sto je dijete, povodiljiv, nema veze o zivotu, mlad, nezreo, i slicno, sa momcima koji imaju 20 godina. Kako meni da ne budu smijesne bilo kakve usporedbe DJECE (bio musliman, krscanin, hindus, budist, nebitno) sa debilima kakvi su ova dvojica? Kazem ti opet, totalno mi je nebitno ko je uradio, nije se jednom desilo da belaj u mojoj okolini naprave Bosnjaci, pa sam bio istog misljenja. Na osnovu ove tvoje druge recenice ispadose gori ovi sto ih osudise, nego oni koji su uradili sta su uradili.
Marsal je napisao/la: Da si pročitao drugi moj post na tu temu vidio bi šta sam odgovorio @kobeu24, a to je da ova dva krembila zaslužuju batine, društveno korisni rad, novčanu globu i da isplate naknadu štete.
U tom momentu sam ja mozda pisao post, ili sam cak i prije tebe (tj. tog odgovore @kobeu) napisao (ne znam, da ne provjeravam sad), tako da je ono napisano iskljucivo na osnovu posta od ranije. Ne mogu ja znati sta ti mislis (ili sta si mislio), ako si napisao nesto drugo.

Evo sad bas vidjeh da sam ja prije napisao taj post, nego ti odgovor @kobeu. Znaci da me dzaba optuzujes kad taj post nije ni postojao.
Marsal je napisao/la: Naravno da jest, kad s nekim pišem o ozbiljnim stvarima nikad neću stavljat smajlije na njegove tvrdnje jer je to jedna vrste uvrede. Da se ljutim za sve i da sve previše primam k srcu, vjerovatno bih Hendu koji je rekao da sam četnik stavio na ignore i nikad više ne bih sa njim "A" progovorio, a par dana poslije toga pričali smo nešto normalno.
Nigdje veze. Prvi si koji mi je rekao ovakvo nesto. Mene je @Heller znao hiljadu puta iznervirati (ako se to tako moze nazvati, jer ovaj forum uopste ne dozivaljavam ozbiljno), pa se ne sjecam da li sam ga ikada ismijavao (sigurno ne na zloban nacin, da se tako izrazim). Mozes i vidjeti moj danasnji odgovor njemu nakon sto je napisao milion HAHA s ciljem da se ismijava s mojim postovima. Kako god, vjerovatno na ovakve stvari gledamo na drugaciji nacin.

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 31 dec 2017, 00:59

svasta
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 dec 2017, 01:00

Ne zna hodza za velikog Mo-a

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 dec 2017, 01:01

Fedex ne mogu ti sad odgovarat, preumoran sam i prepospan.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 31 dec 2017, 01:09

Marsal je napisao/la:Fedex ne mogu ti sad odgovarat, preumoran sam i prepospan.
Ma nema veze, i ja sam brutalno umoran. Maksuz sam upalio laptop da se ovakav umoran ne patim na mobitelu. :D

Razumijem te sta mi hoces reci, a vjerujem i ti mene. Doslo do nesporazuma, pogresnog razumijevanja i nista vise. :)

Ramsey8
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey8 » 31 dec 2017, 01:58

Federer17 je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Fedex ne mogu ti sad odgovarat, preumoran sam i prepospan.
Ma nema veze, i ja sam brutalno umoran. Maksuz sam upalio laptop da se ovakav umoran ne patim na mobitelu. :D

Razumijem te sta mi hoces reci, a vjerujem i ti mene. Doslo do nesporazuma, pogresnog razumijevanja i nista vise. :)
Nemojte braco jedan na drugog ne valja vam to
Miljenik admina i ostale moderacije

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 31 dec 2017, 02:28

sekerbay je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
sekerbay je napisao/la:.
Eno sranja u Iranu.
Ustali štovaoci lika i djela šaha pahlavija :mrgreen:
Drugi protestuju protiv iranskog angažmana u siriji i libanu.
Šta ja znam, haman da Iran ima taj fetiš prema izraelu i zacrtali su da ih smaknu, bez obzira na cijenu :mrgreen:
Niht Gaza, nista Libanon, njihov zivot za Iran je razumno. :mrgreen: Jos im u Teheranu dozvolili da ne pokrivaju kosu. Ni to im nije dovoljno. :mrgreen:

Kaze se insallah. :mrgreen:

Procitao sam danas zanimljivu stvar. Ne znam je li tacna. Kao sah izjavio prije revolucije da ce ako on ode cijeli Bliski istok otici u neku stvar i sa njim i svijet. Ako je to istina bio je covjek u pravu. :mrgreen:
Vijadukt je napisao/la:svasta
Reci mi u kojoj si stranci da se i ja uclanim?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 31 dec 2017, 02:34

Ramsey8 je napisao/la: Nemojte braco jedan na drugog ne valja vam to
Mi i kad se sukobimo, vidis kako brzo i na fin nacin rijesimo problem. Sutra kad se bude slavila velika pobjeda aBd, ovo ce biti zaboravljeno. :mrgreen:

@Seco, evo ti jedan video koji bi mozda trebao odgledati kad nadjes vremena (mada bi mogao i @Marsal, ako nista zbog teme :mrgreen:), ja sam gledao live. Inace je u pitanju insan koji je sa 22 god (ako se ne varam) prvi put usao u dzamiju, od strane doktora bio 'otpisan' zbog bolesti koju je imao, nema sta sve nije prozivio od iskusenja. Sada je hafiz Kur'ana, ozenjen, jedan od najpopularnijih predavaca kod nas, pise za mnoge portale i sl.

Ovdje mozes pogledati i pricu o njemu, zbog koje su meni, iskreno, i suze potekle. Prica o zivotu, tome kako je nakon rata izgubio kontakt sa ocem (ja sam skontao da je ziv), ismijavanju djece zbog hendikepa s ocima, itd. Teska prica nevjerovatno pozitivnog covjeka, koji je izuzetno nacitan i inteligentan.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 dec 2017, 10:05

@kawhi šah je bio britanska pudla... Komunisti prijetili da dođu na vlast. Islamisti se digli i dobili bitku. Šah dobio nogom u dupe, jer je bio đubre. Doduše Iran je tada, a i sada demokratija za KSA...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 31 dec 2017, 10:30

Zna li neko odakle dokle će biti zatvorena glavna saobraćajnica (Sarajevo) i u koliko je zatvaraju? I ima li neko tajno parking mjesto za ostaviti kola blizu SCC-a? :mrgreen:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 dec 2017, 10:57

DANTES je napisao/la: Doduše Iran je tada, a i sada demokratija za KSA...
Bravo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, VensanKasel i 13 gostiju.