Ako budemo za 15 godina ovdje. Pišaj nas..Kawhi je napisao/la:To je tvoje misljenje. Bookmarkovo sam ovo pa cu te citirati za 10-15 godina. Ja ne vjerujem da je to moguce.Bobadilla je napisao/la: Kawhi bi mogao postati top 3 svih vremena

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ako budemo za 15 godina ovdje. Pišaj nas..Kawhi je napisao/la:To je tvoje misljenje. Bookmarkovo sam ovo pa cu te citirati za 10-15 godina. Ja ne vjerujem da je to moguce.Bobadilla je napisao/la: Kawhi bi mogao postati top 3 svih vremena

Bit ces sto neces biti (daj Boze zdravlja i ako ss.ba bude u funkciji), vec sam 6 godina tu, proleti u sec, tako ce i jos 10 proletit. Dok budes pratio sport i pisat cesDANTES je napisao/la:Ako budemo za 15 godina ovdje. Pišaj nas..Kawhi je napisao/la:To je tvoje misljenje. Bookmarkovo sam ovo pa cu te citirati za 10-15 godina. Ja ne vjerujem da je to moguce.Bobadilla je napisao/la: Kawhi bi mogao postati top 3 svih vremena
Ne. Uvijek je za mene Curry bio bolji igrac od KDa i to je to. Pogledaj malo GSW sa i bez Karija i vidjeces razliku. Tesko je za objasniti posto nema statisticke kategorije koja bi ukazala na to. Jednostavno druga dimenzija sa i bez njega.alemsa je napisao/la:
Znam u chemu je bolji samo trica
Nije bolji od KD, odakle ovo opet najednom, sto je zabio 38 poena? Pa sta ?
No shit, izvadi superstara iz bilo koje ekipe, imat ce drugaciju dimenzijuKaunas je napisao/la:Ne. Uvijek je za mene Curry bio bolji igrac od KDa i to je to. Pogledaj malo GSW sa i bez Karija i vidjeces razliku. Tesko je za objasniti posto nema statisticke kategorije koja bi ukazala na to. Jednostavno druga dimenzija sa i bez njega.alemsa je napisao/la:
Znam u chemu je bolji samo trica
Pa? Bog zna bili Curry imo drugi bez KDKaunas je napisao/la:KD da nije dosao kod Currya vjerovatno jos ne bi imao prsten.
Aleme nemoj dzaba, lik je prvo lice lige zadnjih godina pa i tražite načine da ga osporavate. Lik koji uzima titule a vi čekajte na lične nagrade. Covjeku nisu bitne lične nagrade. Koliko puta je bio na 10/11 trica na kraju treće i lagano ostane na klupi čitavu četvrtu. Milion puta sam ponovio, a evo sad ću ići još i dalje, Curry je taj igrač koji donosi titule i kao takav je prvi igrač lige. James je bez dileme bolji igrač ali kad gledamo timski i na ono što je bitno, Curry tu prednjači i opet će uzeti titulu. Durant se sjebao što je došao kod njega u ekipu, ali da nije durant došao bi neko drugi i uzeo bi titulu uz Stepha.alemsa je napisao/la:Znam u chemu je bolji samo tricaKaunas je napisao/la:alemsa je napisao/la: Kakve?
Timski sport. Ono sto Curry radi samim prisustvom na parketu moze jos samo Lebron u cijeloj NBA. Ne znas u cemu je bolji, trica, asistencija, prodor, ne znas sta mozes ocekivati a uglavnom su dvojica na njemu. Bez ikakve dileme TOP 2 lige trenutno i nekoliko prethodnih godina.
Nadam se da je ironicno ovo sto pisete da je Kawhi TOP 3 ikada i najbolji trenutno.

To je 2016e bio jednoglasni mvp. Sezona 2015/16.rookielbj je napisao/la:Pricam za 2015 -.-
Nisu ih dobili 4:1 nego su ih popisali sa 3-1 na 3-4 sto je jos gore
btw, 2015 Curry lice lige, najprodavaniji dres, MVP jednoglasno, milion rekorda i mozete li zamisliti koliko je uzasno finale odigrao kad se NBA morala odlucit za Iggya mvp-a.
Odigrao toliko loše da vas je uništio kralju.rookielbj je napisao/la:Pricam za 2015 -.-
btw, 2015 Curry lice lige, najprodavaniji dres, MVP jednoglasno, milion rekorda i mozete li zamisliti koliko je uzasno finale odigrao kad se NBA morala odlucit za Iggya mvp-a.
Jbg da si gledao tekme a ne hajlatse sa rukom u gacama ne bi pricao takve gluposti.Tracy3McGrady je napisao/la:Odigrao toliko loše da vas je uništio kralju.rookielbj je napisao/la:Pricam za 2015 -.-
A tih 4:3 Svi znamo kako ste došli do toga ali pola se titula. Da je Steph bio spreman uzeli bi tu jednu pobjedu u vrh glave. Zamalo da ih je Oklahoma izbaci jer nije bio na 100% zbog povrede. Ali i ovako ste uzeli jer vas je liga pogurala. Ali nebitno sve će se vidjeti. Uostalom Donnie vam je postao gravitaciju a vi i dalje mislite da ratnici uzimaju titulu zahvaljujući Durentu
Penny Hardaway #1

Pa nije bio 100% al nije bio ni invalid. Kazem opet da su Irving/Love 2014/15 bili takvi makar kao Steph GSW bi izgubio. Kerr je takodje veliki krivac za 2015/16.Brokula je napisao/la:Pa druže poslušaj šta Stephov brat kaže kako je Steph bio spreman za utakmice od Portlanda pa nadalje. Čovjek koji svoju igru neumornim trčanjem kroz blokove je bio kao starac od 40 godine cijelo vrijeme. NIkakvo opravdanje, al mante se tih priča da je bio spreman.
Čuj Alema Steph nije lice lige. Lebron i on su pojam za NBA trenutno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.