Ako budemo za 15 godina ovdje. Pišaj nas..Kawhi je napisao/la:To je tvoje misljenje. Bookmarkovo sam ovo pa cu te citirati za 10-15 godina. Ja ne vjerujem da je to moguce.Bobadilla je napisao/la: Kawhi bi mogao postati top 3 svih vremena
NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@alem pa rekao ti je momak,koliko samo njegovo prisustvo na terenu znaci jedino se lebron moze mjeriti sa njim,i ne postoji statisticka kategorija za takvo nesto.
Isto kao i messi,kao sad na el clasicu kad kovacic trci za messijem iako ga cuva vec jedan igrac a pusta rakitica sa loptom da ide 40m i na kraju da padne gol.
Napad warriorsa bez currya izgleda neprepoznatljivo..a sa njim na terenu imaju i previse opcija,bilo da igra pnr,iso,da trci kroz blokove i da se cijela odbrana fokusira na njega dok drugi igrač neometano daje poene i sl. Jer ima brutalno kretanje bez lopte.
Isto kao i messi,kao sad na el clasicu kad kovacic trci za messijem iako ga cuva vec jedan igrac a pusta rakitica sa loptom da ide 40m i na kraju da padne gol.
Napad warriorsa bez currya izgleda neprepoznatljivo..a sa njim na terenu imaju i previse opcija,bilo da igra pnr,iso,da trci kroz blokove i da se cijela odbrana fokusira na njega dok drugi igrač neometano daje poene i sl. Jer ima brutalno kretanje bez lopte.
Bit ces sto neces biti (daj Boze zdravlja i ako ss.ba bude u funkciji), vec sam 6 godina tu, proleti u sec, tako ce i jos 10 proletit. Dok budes pratio sport i pisat cesDANTES je napisao/la:Ako budemo za 15 godina ovdje. Pišaj nas..Kawhi je napisao/la:To je tvoje misljenje. Bookmarkovo sam ovo pa cu te citirati za 10-15 godina. Ja ne vjerujem da je to moguce.Bobadilla je napisao/la: Kawhi bi mogao postati top 3 svih vremena
@sf
Ma znaci pristutvo svakog superstara na parketu je.bte, evo igrali su i bez njeg 11 tekmi pa su bili ok. Nije bolji igrac od KD i gotovo, to je prezavidjena tema. Ljudi diskutuju ko je bolji Bron ili KD, ovi se vracaju na Currija odnekud
Lebron
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Curry, snake, kawhi i harden
.
.
..
.
.
.
.
.
Irving, Davis, role itd
.
.
.
.
Ostali one game wonderi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Curry, snake, kawhi i harden
.
.
..
.
.
.
.
.
Irving, Davis, role itd
.
.
.
.
Ostali one game wonderi
Ne. Uvijek je za mene Curry bio bolji igrac od KDa i to je to. Pogledaj malo GSW sa i bez Karija i vidjeces razliku. Tesko je za objasniti posto nema statisticke kategorije koja bi ukazala na to. Jednostavno druga dimenzija sa i bez njega.alemsa je napisao/la:
Znam u chemu je bolji samo trica![]()
Nije bolji od KD, odakle ovo opet najednom, sto je zabio 38 poena? Pa sta ?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
No shit, izvadi superstara iz bilo koje ekipe, imat ce drugaciju dimenzijuKaunas je napisao/la:Ne. Uvijek je za mene Curry bio bolji igrac od KDa i to je to. Pogledaj malo GSW sa i bez Karija i vidjeces razliku. Tesko je za objasniti posto nema statisticke kategorije koja bi ukazala na to. Jednostavno druga dimenzija sa i bez njega.alemsa je napisao/la:
Znam u chemu je bolji samo trica![]()
KD da nije dosao kod Currya vjerovatno jos ne bi imao prsten.
15.10.2013.
Pa? Bog zna bili Curry imo drugi bez KDKaunas je napisao/la:KD da nije dosao kod Currya vjerovatno jos ne bi imao prsten.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA sezona 2017/2018
Aleme nemoj dzaba, lik je prvo lice lige zadnjih godina pa i tražite načine da ga osporavate. Lik koji uzima titule a vi čekajte na lične nagrade. Covjeku nisu bitne lične nagrade. Koliko puta je bio na 10/11 trica na kraju treće i lagano ostane na klupi čitavu četvrtu. Milion puta sam ponovio, a evo sad ću ići još i dalje, Curry je taj igrač koji donosi titule i kao takav je prvi igrač lige. James je bez dileme bolji igrač ali kad gledamo timski i na ono što je bitno, Curry tu prednjači i opet će uzeti titulu. Durant se sjebao što je došao kod njega u ekipu, ali da nije durant došao bi neko drugi i uzeo bi titulu uz Stepha.alemsa je napisao/la:Znam u chemu je bolji samo tricaKaunas je napisao/la:alemsa je napisao/la: Kakve?
Timski sport. Ono sto Curry radi samim prisustvom na parketu moze jos samo Lebron u cijeloj NBA. Ne znas u cemu je bolji, trica, asistencija, prodor, ne znas sta mozes ocekivati a uglavnom su dvojica na njemu. Bez ikakve dileme TOP 2 lige trenutno i nekoliko prethodnih godina.
Nadam se da je ironicno ovo sto pisete da je Kawhi TOP 3 ikada i najbolji trenutno.![]()
Čudno kako niste korektni, kad je Curry odigrao najbolju sezonu ikad pričali ste kako je to samo RS, eto boze nestao u finalu. A sad odjednom svrsavate na igrače koji ganjaju statistiku u RS.
JEL neko stvarno misli da on nije mogao uzeti FMVP da je to htjeo kad je Iggy izeo, odnosno da je htjeo ganjati statistiku?
Man te se ljubomore i isforsiranih statsa
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma dje prvo lice lige, odakle ovo? Koja je ovo godina? S tom pricom se bukvalno zavrshilo nakon finala 2016. Proshle sezone niko to nije spomeno, jer se dokazalo da nije, i evo sad najednom opet
LeBron je bio.i ostao lice lige
LeBron je bio.i ostao lice lige
Kaze jel neko misli da Curry nije mogao uzet fmvp hahahahahahahahahahahahahahha
PA STO NE UZE KRALJU hahaha
Da mu nije Iggya bilo 4:1 bi zavrsilo a i da je bio makar Love ne bi ni Iggy pomogao.
PA STO NE UZE KRALJU hahaha
Da mu nije Iggya bilo 4:1 bi zavrsilo a i da je bio makar Love ne bi ni Iggy pomogao.
Bili su i love i Irving 2016te pa ih ne dobiše 4-1
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pricam za 2015 -.-
Nisu ih dobili 4:1 nego su ih popisali sa 3-1 na 3-4 sto je jos gore
btw, 2015 Curry lice lige, najprodavaniji dres, MVP jednoglasno, milion rekorda i mozete li zamisliti koliko je uzasno finale odigrao kad se NBA morala odlucit za Iggya mvp-a.
Nisu ih dobili 4:1 nego su ih popisali sa 3-1 na 3-4 sto je jos gore
btw, 2015 Curry lice lige, najprodavaniji dres, MVP jednoglasno, milion rekorda i mozete li zamisliti koliko je uzasno finale odigrao kad se NBA morala odlucit za Iggya mvp-a.
To je 2016e bio jednoglasni mvp. Sezona 2015/16.rookielbj je napisao/la:Pricam za 2015 -.-
Nisu ih dobili 4:1 nego su ih popisali sa 3-1 na 3-4 sto je jos gore![]()
U sezoni 2014/15 je Iggy bio finals mvp
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Odigrao toliko loše da vas je uništio kralju.rookielbj je napisao/la:Pricam za 2015 -.-
A tih 4:3 Svi znamo kako ste došli do toga ali pola se titula. Da je Steph bio spreman uzeli bi tu jednu pobjedu u vrh glave. Zamalo da ih je Oklahoma izbaci jer nije bio na 100% zbog povrede. Ali i ovako ste uzeli jer vas je liga pogurala. Ali nebitno sve će se vidjeti. Uostalom Donnie vam je postao gravitaciju a vi i dalje mislite da ratnici uzimaju titulu zahvaljujući Durentu
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Jbg da si gledao tekme a ne hajlatse sa rukom u gacama ne bi pricao takve gluposti.Tracy3McGrady je napisao/la:Odigrao toliko loše da vas je uništio kralju.rookielbj je napisao/la:Pricam za 2015 -.-
A tih 4:3 Svi znamo kako ste došli do toga ali pola se titula. Da je Steph bio spreman uzeli bi tu jednu pobjedu u vrh glave. Zamalo da ih je Oklahoma izbaci jer nije bio na 100% zbog povrede. Ali i ovako ste uzeli jer vas je liga pogurala. Ali nebitno sve će se vidjeti. Uostalom Donnie vam je postao gravitaciju a vi i dalje mislite da ratnici uzimaju titulu zahvaljujući Durentu
Penny Hardaway #1
Dosli do toga tako sto su bili bolji u 4 tekme od 7. Da da sjecam se najavljenih operacija Stepha za koje Steph nije imao pojma da mu trebaju
Ja licno mislim da je Curry bitniji od Duranta pa Durantov posao je Barnes radio o cemu pricamo? Durant uzima titulu/e zahvaljujuci GSW-u.
btw, 3-1 3-4 je "karma" za onu jadnu titulu zahvaljujuci povredama Irvinga i Lovea.
Pa druže poslušaj šta Stephov brat kaže kako je Steph bio spreman za utakmice od Portlanda pa nadalje. Čovjek koji svoju igru neumornim trčanjem kroz blokove je bio kao starac od 40 godine cijelo vrijeme. NIkakvo opravdanje, al mante se tih priča da je bio spreman.
Čuj Alema Steph nije lice lige. Lebron i on su pojam za NBA trenutno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Samo sto Durant podere playoff i finale. I LeBrona nadigra
Kad je Gsw uspio 16-1 bez KD, i to 1 su dale sudije realno onu game 3. Dok im je LeBron sam uzeo 2 tekme i to bez Kyrie i Love, a sa KD jedva jednu uzeo.
Ko je bolan pojam? O cemu prichas ti @brokula? Currija niko ne trpa u top 2 od 2016e, ja ne znam o chemu vi prichate
Kad je Gsw uspio 16-1 bez KD, i to 1 su dale sudije realno onu game 3. Dok im je LeBron sam uzeo 2 tekme i to bez Kyrie i Love, a sa KD jedva jednu uzeo.
Ko je bolan pojam? O cemu prichas ti @brokula? Currija niko ne trpa u top 2 od 2016e, ja ne znam o chemu vi prichate
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 31 dec 2017, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sretna vam nova godina
Pa nije bio 100% al nije bio ni invalid. Kazem opet da su Irving/Love 2014/15 bili takvi makar kao Steph GSW bi izgubio. Kerr je takodje veliki krivac za 2015/16.Brokula je napisao/la:Pa druže poslušaj šta Stephov brat kaže kako je Steph bio spreman za utakmice od Portlanda pa nadalje. Čovjek koji svoju igru neumornim trčanjem kroz blokove je bio kao starac od 40 godine cijelo vrijeme. NIkakvo opravdanje, al mante se tih priča da je bio spreman.
[Janie McCauley] The Stephen Curry influence described by Steve Kerr: “Everything just looks better. The food in there is going to taste better tonight. My wife’s going to be even better looking than she already is." (twitter.com)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.