Fakat sam mislio da je pametniji od brata.miki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
kaže njegov mali fan "ovom što se ubio treba bit čast što je u vlogu, ja bi tako nešto uradio samo da se nađđem u njemu.."
Moderator/ica: insider
Fakat sam mislio da je pametniji od brata.miki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
deja vuSAD pozivaju na hitan sastanak u UN-u: Iranci plaču za slobodom
Za Decembar i Januar znam sve, a ove ostale manje-vise..Virtu4l je napisao/la:Joj šuti, znam sva crvena slova napamet ako mi vjeruješ.marconato je napisao/la:Sad kad zaredaju slave i praznici, opet ce biti "masa je mama"
whomiki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
drugi najpoznatiji jutjuber današnjiceDonnie Darko je napisao/la:whomiki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
sreća pa ne zalazim u trendingLillard je napisao/la: drugi najpoznatiji jutjuber današnjice
i ja sam danas skonto da je to isti onaj debil sto se glupirao i dabov'o na Olimpijadi u RijuDonnie Darko je napisao/la:whomiki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
nisi ovo vidio nikad?Donnie Darko je napisao/la:sreća pa ne zalazim u trendingLillard je napisao/la: drugi najpoznatiji jutjuber današnjice

who datmiki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
Može.. Na total tvPenaltiky je napisao/la:Joj sto se ne moze promijenit komentator na Eurosportu, komentator sa govornom manom
Ko da onog degenerika Osima slušam
Bolji onaj za fake news award.Brokula je napisao/la:Ne zaslužujemo te presjedniče![]()
![]()
I na telemachu.DANTES je napisao/la:Može.. Na total tvPenaltiky je napisao/la:Joj sto se ne moze promijenit komentator na Eurosportu, komentator sa govornom manom
Ko da onog degenerika Osima slušam
PewDiePie je kraljina.SMR187 je napisao/la:who datmiki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
EDIT: Pardon, nisam procitao sve postove iznad.
Youtuberi su otpad ljudskog roda. Prodali bi oba guza za klik na video
Hvala bogu pa ne pratim te gluposti i ne poznajem ni ove nase, a kamoli amerikance.
Ne pratim, ali vjerujem. U svemu ima izuzetaka.Kawhi je napisao/la:PewDiePie je kraljina.
Brokula je napisao/la:Ne zaslužujemo te presjedniče![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Wilshere10 i 5 gostiju.