sreća pa ne zalazim u trendingLillard je napisao/la: drugi najpoznatiji jutjuber današnjice
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
i ja sam danas skonto da je to isti onaj debil sto se glupirao i dabov'o na Olimpijadi u RijuDonnie Darko je napisao/la:whomiki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
nisi ovo vidio nikad?Donnie Darko je napisao/la:sreća pa ne zalazim u trendingLillard je napisao/la: drugi najpoznatiji jutjuber današnjice
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne zaslužujemo te presjedniče

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
who datmiki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
EDIT: Pardon, nisam procitao sve postove iznad.
Youtuberi su otpad ljudskog roda. Prodali bi oba guza za klik na video
Hvala bogu pa ne pratim te gluposti i ne poznajem ni ove nase, a kamoli amerikance.
Zadnja izmjena: SMR187, dana/u 03 jan 2018, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Joj sto se ne moze promijenit komentator na Eurosportu, komentator sa govornom manom 
Ko da onog degenerika Osima slušam
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Može.. Na total tvPenaltiky je napisao/la:Joj sto se ne moze promijenit komentator na Eurosportu, komentator sa govornom manom
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bolji onaj za fake news award.Brokula je napisao/la:Ne zaslužujemo te presjedniče![]()
![]()
Radujem se svakom novom danu samo sto znam da to znaci nove Trumpove tweetove.
I na telemachu.DANTES je napisao/la:Može.. Na total tvPenaltiky je napisao/la:Joj sto se ne moze promijenit komentator na Eurosportu, komentator sa govornom manom
PewDiePie je kraljina.SMR187 je napisao/la:who datmiki_92 je napisao/la:kakav smecar je ovaj Logan Paul
EDIT: Pardon, nisam procitao sve postove iznad.
Youtuberi su otpad ljudskog roda. Prodali bi oba guza za klik na video
Hvala bogu pa ne pratim te gluposti i ne poznajem ni ove nase, a kamoli amerikance.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ne pratim, ali vjerujem. U svemu ima izuzetaka.Kawhi je napisao/la:PewDiePie je kraljina.
Isto sam vidio jednog njemackog youtubera sto je bas ok, bavi se vijestima u i oko njemackog hip-hopa.
Samo sto nekako nemam vremena da redovno pratim te likove sto sjede i pricaju u kameru
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Brokula je napisao/la:Ne zaslužujemo te presjedniče![]()
![]()
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Re: RE: Re: Chat
Da nije ku*činaDANTES je napisao/la:A vlasnik totala je..Kawhi je napisao/la:.. .
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Solim mu ranu.DANTES je napisao/la:A vlasnik totala je..Kawhi je napisao/la:.. .
Youtube je najbolja stvar na svijetu. Ima puno sranja jer je dostupan svima, al kad nadjes normalne youtubere, koji pricaju o stvarima koje te zanimaju zamijeni ti tv i sve drugo. Najbolja je stvar sto za apsolutno sve mozes naci content creatora.SMR187 je napisao/la:Ne pratim, ali vjerujem. U svemu ima izuzetaka.Kawhi je napisao/la:PewDiePie je kraljina.
Isto sam vidio jednog njemackog youtubera sto je bas ok, bavi se vijestima u i oko njemackog hip-hopa.
Samo sto nekako nemam vremena da redovno pratim te likove sto sjede i pricaju u kameru
PewDiePie, Sargon of Akkad, i Angry Foreigner su ljudi koje redovno gledam. PewDiePie je i covjek s najvise subscribea na yt pa je pravo cudo sto ima i dobar sadrzaj.
Ne mogu opisati koliko je korisno za fax.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma dobro ljudi koji nesto objasnjavaju, how to, neke vijesti, al ovi sto se krevelje, snimaju sebe i svoje kreveljenje 
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pewdipie od prije godinu dana se totalno promijenio. Ko ne voli zauzimat ni lijevu ni desnu stranu u svemu u životu on je dobra preporuka
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja ne gledam ni jednog, ni našeg ni stranog, nit bih imao vremena za takvo nešto i da hoću. Blago ovima što mogu pratiti nekolicinu youtubera svaki dan.Penaltiky je napisao/la:Ma dobro ljudi koji nesto objasnjavaju, how to, neke vijesti, al ovi sto se krevelje, snimaju sebe i svoje kreveljenje
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sjecam se, dok sam studirao naisao sam bio na neke stvarno dobre kanale gdje objasnjavaju statiku i kinematiku, pa i u srednjoj mi je onaj toni milun poprilicno pomogao. Za PewDiePie-a sam cuo davno, ali nikad nisam nijedan video otvorio. Znao sam da je najpopularniji pa sam to nekako automatski povezao kao sranje, znas kako ide ..Kawhi je napisao/la:Youtube je najbolja stvar na svijetu. Ima puno sranja jer je dostupan svima, al kad nadjes normalne youtubere, koji pricaju o stvarima koje te zanimaju zamijeni ti tv i sve drugo. Najbolja je stvar sto za apsolutno sve mozes naci content creatora.
PewDiePie, Sargon of Akkad, i Angry Foreigner su ljudi koje redovno gledam. PewDiePie je i covjek s najvise subscribea na yt pa je pravo cudo sto ima i dobar sadrzaj.![]()
Ne mogu opisati koliko je korisno za fax.
Ne gotivim nikako ove YouTubere sto su u fazonu nekakvog solo reality showa. Steta sto se njima daje prevelik znacaj, a pogotovo onim kuravama sa YT, tipa Katja Krasavice u Njemackoj.. Precnik sise veci od IQa, ali jbg.. Sex sells
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 73 gosta.