OK. Nisam se mislio prepucavati nego sam se zacudio jer mi se ucinilo da si kompletno promjenio stav. Ne moramo se slagati po tom pitanju.[/quote]dubrovnik je napisao/la:To je sve istina i sto sam napisao. I dalje mi nije jasno da je Begic izigrao Ivicu Osima. Robi jest bolja opcija u odnosu na Amara. Ali nije toliko bolja koliko ga ovdje predstavljamo. Nit je odbio silne ponude, kako se pise, da bi vodio nas. Narocito da je odbio milione od Azera, Sloveniju jer su puno losiji od nas,iako su ljudi igrali baraz za svjetsko,mi ne...itd itd. Robi je goli mrtvi prosjek od trenera,Amar ni to, sto se tice nase reprezentacije. Ali nismo dovoljno mocni dovestj neko jako ime. Samo ne volim sto R.P.dizemo u nebesa, a Amara Osima pravimo totalnim amaterom. Nije tolika razlika kako se predstavlja. I ovo malo angazmana dobio je na svoje igracko ime i nista nije opravdao.
Daleko od toga da se prepucavamo ili svadjamo. Samo ako napisem neku kritiku na racun dosadasnje karijere RP odmah to znaci da sam Zeljovac i Osimovac. Pa mi malo glupo da na moje kritike pojedini forumasi uzvracuju eto Osim je strucnjak i slicno. Goli prosjek i jedan i drugi.