FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
treba nam bolja zamjena od Osmanagica u veznom redu i treba nam jos jedan igrac prema naprijed. Ostatak ekipe je odlicno poslozen.
Rustemovic i Grahovac ce preorati sredinu terena. Jos ako Mijic opravda povjerenje mi smo sila. Iskreno volio bih nekog robusnijeg centarfora nego Bekica, ali opet kazem ako vec ne moze Obradovic-a ocigledno da se pokusalo, onda ne vidim bolje rjesenje od Bekica.
Rustemovic i Grahovac ce preorati sredinu terena. Jos ako Mijic opravda povjerenje mi smo sila. Iskreno volio bih nekog robusnijeg centarfora nego Bekica, ali opet kazem ako vec ne moze Obradovic-a ocigledno da se pokusalo, onda ne vidim bolje rjesenje od Bekica.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
SmajilKaric
- Kontakt:
Ma obradovic ako ne ostane u kazahstanu on je nas, utorak je dan D za obradovica heheheheultrasstyle_tz je napisao/la:treba nam bolja zamjena od Osmanagica u veznom redu i treba nam jos jedan igrac prema naprijed. Ostatak ekipe je odlicno poslozen.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg onda opet imamo viska igraca tipa Husica. Mada onda on i Bekic mogu dopunjavati to krilo koje nedostaje.
Obradovic bi bio perverzija jbt na ovu ekipu, ne zelim ni da mislim o tome.
Onda jos samo jedan jaci igrac od Osmanagica na klupi i mi smo zemlja.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Al sto brnjoza??Chinaglia je napisao/la:igrat ce brnjoza kako Faraon svira, inace bi mogao osjetit njegovu moc
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Stvarno sve je rečeno sto se Azmira tiče. Neka napravi plan i prijedlog preuzimanja klub i to objavi javno ako je ozbiljno zainteresovan za to. Imao bi našu podršku sigurno.
Mislim da jeste zainteresovan ali ovaj model kao u Zenici. Grad placa reprogram, jos ostane 5% gradski klub da se donira 500.000 KM godišnje itd. Preuzmi sve i upravljaj klubom i to je to. Da razlika je sto su Turci dobili stadion na korištenje, a Azmir hoće vlasništvo stadion.
Nije ni to problem dati mu ali staviti uslove u ugovor oko preuzimanja kluba.
Ali ovo kao u Zenici da dobijes dzaba klub to nisam za.
Neka Azmir preuzmi fudbal, a u gradu ima jos sportova gdje bi isle ove pare od reprograma.
Mislim da jeste zainteresovan ali ovaj model kao u Zenici. Grad placa reprogram, jos ostane 5% gradski klub da se donira 500.000 KM godišnje itd. Preuzmi sve i upravljaj klubom i to je to. Da razlika je sto su Turci dobili stadion na korištenje, a Azmir hoće vlasništvo stadion.
Nije ni to problem dati mu ali staviti uslove u ugovor oko preuzimanja kluba.
Ali ovo kao u Zenici da dobijes dzaba klub to nisam za.
Neka Azmir preuzmi fudbal, a u gradu ima jos sportova gdje bi isle ove pare od reprograma.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Dolazi Obradović male su sanse ostanka u Kazahstanu. Gojkovic kazu blizu dogovora. I jos ce doci jedan igrač. Mozda Galesicultrasstyle_tz je napisao/la:jbg onda opet imamo viska igraca tipa Husica. Mada onda on i Bekic mogu dopunjavati to krilo koje nedostaje.
Hebo majku sto to niko od novinara juce ne uslika Senada i Azmira zajedno kako gledaju utakmicu,kad je iznosit prljav ves odmah svi pisu i pljuje se jedan na drugog 
Zlatan Nalić sin tuzlanski
sad ozbiljno, moja teorija je sljedeca:
radi se na statutu i pripremi terena za povratak Azmira Husica, ekipa se sklapa, ne samo za opstanak i borbu za Kup ove sezone (smatram da su obje stvar izvjesne), vec i za borbu za titulu naredne sezone, posto je stogodisnjica kluba... Celo zeli uspostavit sistem s ovim igracima, da se stekne uigranost, a na ljeto ocekujem jos odlazaka (ciscenje) i dolazaka (pojacanja)
radi se na statutu i pripremi terena za povratak Azmira Husica, ekipa se sklapa, ne samo za opstanak i borbu za Kup ove sezone (smatram da su obje stvar izvjesne), vec i za borbu za titulu naredne sezone, posto je stogodisnjica kluba... Celo zeli uspostavit sistem s ovim igracima, da se stekne uigranost, a na ljeto ocekujem jos odlazaka (ciscenje) i dolazaka (pojacanja)
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Znaci kad ne napises sad ozbiljno bacas bombeChinaglia je napisao/la:sad ozbiljno, moja teorija je sljedeca:
Pa to je chini za svu pricu u zadnjih par godina oko kluba logicno skroz. Samo sto je sve nesto kilavo i sporo.
Niko ne poduzima konkretne poteze sve rekla kazala.
Ni Azmir ni faraon godinu i više nista konkretno u tom smjeru nisu uradili. Sta cekaju vise koji qurac i yebu nas u mozak.
Bilo bi dobro da se tako slože kockice i da više se riješi ovo svo sranje zadnjih 20+ godina.
Kako molim te zemlja, kad organizatora igre nemamo, a imali smo Ordagića pa se opet sastaviti s loptom nismo mogli?ultrasstyle_tz je napisao/la:jbg onda opet imamo viska igraca tipa Husica. Mada onda on i Bekic mogu dopunjavati to krilo koje nedostaje.
Hajde akobogda da me demantuju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Imas Osmanagica i Mijica.wobly92 je napisao/la:Kako molim te zemlja, kad organizatora igre nemamo, a imali smo Ordagića pa se opet sastaviti s loptom nismo mogli?ultrasstyle_tz je napisao/la:jbg onda opet imamo viska igraca tipa Husica. Mada onda on i Bekic mogu dopunjavati to krilo koje nedostaje.
Hajde akobogda da me demantuju.
Ako Obradovic dodje pa se prica i za Gojkovica,Galesica onda se stvarno nesto veliko sprema,neko je lovu dobru trehnuo a mi mozemo samo nagadjati ko sta i kako.
Sve mogu razumjeti,ali da Osmanagica tolike dizete ne ide mi u glavu,pa lik se nije sastavio od kako je dosao 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Proigro je na kraju zadnjih par utakmica dobar bio, **** ga povrede kojima je inace podlozan.harry_90 je napisao/la:Sve mogu razumjeti,ali da Osmanagica tolike dizete ne ide mi u glavu,pa lik se nije sastavio od kako je dosao
Chinaglija kako si pogodio.....Pa ko da si prisluskivao Senada i Azmira.Chinaglia je napisao/la:sad ozbiljno, moja teorija je sljedeca:
Napadamo kup,pravi se statut,hazmir finansira dvi ekipe yebo majku
Sada pravimo kostur ekipe,a onda na ljeto "sisonja stayle"koliko trazis-toliko-evo duplo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sta ima drugari, je li se raspadamo ili gazimo sve k'o plitak potok? 
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ma da od toga ima išta, prvi bi se faraon poturao opet svugdje da kaže da će biti dobro i da ćemo opet bit glavni, i već sad bi tu kupio poene.
Tako da je to plod nečije mašte i jedna obična patka.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Druze sada su opsti izbori, ne opstinski i gradski.wobly92 je napisao/la:Ma da od toga ima išta, prvi bi se faraon poturao opet svugdje da kaže da će biti dobro i da ćemo opet bit glavni, i već sad bi tu kupio poene.
Nema potrebe da iskace "iz pastete"...
Nemojte ba kukat pusti me da sanjam.
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ovo sto chinaglia kaze teorija je ono sto vidimo kao pozitivno rješenje za klub.
Glavna stvar je promjeniti statut i priremiti klub za ulazak investitora, drugo omladinski pogon vratiti pod isti krov.
Glavna stvar je promjeniti statut i priremiti klub za ulazak investitora, drugo omladinski pogon vratiti pod isti krov.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Kup je nas solinasu. Sad ili nikadsolinas je napisao/la:Druze sada su opsti izbori, ne opstinski i gradski.wobly92 je napisao/la:Ma da od toga ima išta, prvi bi se faraon poturao opet svugdje da kaže da će biti dobro i da ćemo opet bit glavni, i već sad bi tu kupio poene.
Tako da je to plod nečije mašte i jedna obična patka.![]()
![]()
Nema potrebe da iskace "iz pastete"...![]()
Nemojte ba kukat pusti me da sanjam.
I nije zayebancija nikakva ozbiljno mislim da sa ovom ekipom možemo realno napasti kup. Ako nije patka za Obradovica i jos jedno pojačanje onda jos realnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.