FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jan 2018, 12:49

treba nam bolja zamjena od Osmanagica u veznom redu i treba nam jos jedan igrac prema naprijed. Ostatak ekipe je odlicno poslozen.

Rustemovic i Grahovac ce preorati sredinu terena. Jos ako Mijic opravda povjerenje mi smo sila. Iskreno volio bih nekog robusnijeg centarfora nego Bekica, ali opet kazem ako vec ne moze Obradovic-a ocigledno da se pokusalo, onda ne vidim bolje rjesenje od Bekica.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 21 jan 2018, 12:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:treba nam bolja zamjena od Osmanagica u veznom redu i treba nam jos jedan igrac prema naprijed. Ostatak ekipe je odlicno poslozen.

Rustemovic i Grahovac ce preorati sredinu terena. Jos ako Mijic opravda povjerenje mi smo sila. Iskreno volio bih nekog robusnijeg centarfora nego Bekica, ali opet kazem ako vec ne moze Obradovic-a ocigledno da se pokusalo, onda ne vidim bolje rjesenje od Bekica.
Ma obradovic ako ne ostane u kazahstanu on je nas, utorak je dan D za obradovica hehehehe

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jan 2018, 13:04

jbg onda opet imamo viska igraca tipa Husica. Mada onda on i Bekic mogu dopunjavati to krilo koje nedostaje.

Obradovic bi bio perverzija jbt na ovu ekipu, ne zelim ni da mislim o tome.
Onda jos samo jedan jaci igrac od Osmanagica na klupi i mi smo zemlja.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 21 jan 2018, 13:06

Chinaglia je napisao/la:igrat ce brnjoza kako Faraon svira, inace bi mogao osjetit njegovu moc :kafa:
Al sto brnjoza??
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 21 jan 2018, 13:12

Stvarno sve je rečeno sto se Azmira tiče. Neka napravi plan i prijedlog preuzimanja klub i to objavi javno ako je ozbiljno zainteresovan za to. Imao bi našu podršku sigurno.

Mislim da jeste zainteresovan ali ovaj model kao u Zenici. Grad placa reprogram, jos ostane 5% gradski klub da se donira 500.000 KM godišnje itd. Preuzmi sve i upravljaj klubom i to je to. Da razlika je sto su Turci dobili stadion na korištenje, a Azmir hoće vlasništvo stadion.

Nije ni to problem dati mu ali staviti uslove u ugovor oko preuzimanja kluba.

Ali ovo kao u Zenici da dobijes dzaba klub to nisam za.

Neka Azmir preuzmi fudbal, a u gradu ima jos sportova gdje bi isle ove pare od reprograma.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 21 jan 2018, 13:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:jbg onda opet imamo viska igraca tipa Husica. Mada onda on i Bekic mogu dopunjavati to krilo koje nedostaje.

Dolazi Obradović male su sanse ostanka u Kazahstanu. Gojkovic kazu blizu dogovora. I jos ce doci jedan igrač. Mozda Galesic :hmmmmm:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 jan 2018, 13:27

Hebo majku sto to niko od novinara juce ne uslika Senada i Azmira zajedno kako gledaju utakmicu,kad je iznosit prljav ves odmah svi pisu i pljuje se jedan na drugog :kafa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 jan 2018, 13:29

sad ozbiljno, moja teorija je sljedeca:

radi se na statutu i pripremi terena za povratak Azmira Husica, ekipa se sklapa, ne samo za opstanak i borbu za Kup ove sezone (smatram da su obje stvar izvjesne), vec i za borbu za titulu naredne sezone, posto je stogodisnjica kluba... Celo zeli uspostavit sistem s ovim igracima, da se stekne uigranost, a na ljeto ocekujem jos odlazaka (ciscenje) i dolazaka (pojacanja)

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 21 jan 2018, 13:36

Chinaglia je napisao/la:sad ozbiljno, moja teorija je sljedeca:

radi se na statutu i pripremi terena za povratak Azmira Husica, ekipa se sklapa, ne samo za opstanak i borbu za Kup ove sezone (smatram da su obje stvar izvjesne), vec i za borbu za titulu naredne sezone, posto je stogodisnjica kluba... Celo zeli uspostavit sistem s ovim igracima, da se stekne uigranost, a na ljeto ocekujem jos odlazaka (ciscenje) i dolazaka (pojacanja)
Znaci kad ne napises sad ozbiljno bacas bombe :lol:

Pa to je chini za svu pricu u zadnjih par godina oko kluba logicno skroz. Samo sto je sve nesto kilavo i sporo.

Niko ne poduzima konkretne poteze sve rekla kazala.
Ni Azmir ni faraon godinu i više nista konkretno u tom smjeru nisu uradili. Sta cekaju vise koji qurac i yebu nas u mozak.

Bilo bi dobro da se tako slože kockice i da više se riješi ovo svo sranje zadnjih 20+ godina.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 jan 2018, 14:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:jbg onda opet imamo viska igraca tipa Husica. Mada onda on i Bekic mogu dopunjavati to krilo koje nedostaje.

Kako molim te zemlja, kad organizatora igre nemamo, a imali smo Ordagića pa se opet sastaviti s loptom nismo mogli?
Hajde akobogda da me demantuju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 21 jan 2018, 14:11

wobly92 je napisao/la:

Kako molim te zemlja, kad organizatora igre nemamo, a imali smo Ordagića pa se opet sastaviti s loptom nismo mogli?
Hajde akobogda da me demantuju.
Imas Osmanagica i Mijica.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 21 jan 2018, 14:12

Ako Obradovic dodje pa se prica i za Gojkovica,Galesica onda se stvarno nesto veliko sprema,neko je lovu dobru trehnuo a mi mozemo samo nagadjati ko sta i kako.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 jan 2018, 14:14

Sve mogu razumjeti,ali da Osmanagica tolike dizete ne ide mi u glavu,pa lik se nije sastavio od kako je dosao :facepalm:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 21 jan 2018, 14:28

harry_90 je napisao/la:Sve mogu razumjeti,ali da Osmanagica tolike dizete ne ide mi u glavu,pa lik se nije sastavio od kako je dosao :facepalm:
Proigro je na kraju zadnjih par utakmica dobar bio, **** ga povrede kojima je inace podlozan.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 jan 2018, 14:34

Chinaglia je napisao/la:sad ozbiljno, moja teorija je sljedeca:

Chinaglija kako si pogodio.....Pa ko da si prisluskivao Senada i Azmira. :kafa:

Napadamo kup,pravi se statut,hazmir finansira dvi ekipe yebo majku :rol:
Sada pravimo kostur ekipe,a onda na ljeto "sisonja stayle"koliko trazis-toliko-evo duplo :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 21 jan 2018, 14:40

Sta ima drugari, je li se raspadamo ili gazimo sve k'o plitak potok? :mrgreen:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 jan 2018, 15:25

Ma da od toga ima išta, prvi bi se faraon poturao opet svugdje da kaže da će biti dobro i da ćemo opet bit glavni, i već sad bi tu kupio poene.
Tako da je to plod nečije mašte i jedna obična patka.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 jan 2018, 15:36

wobly92 je napisao/la:Ma da od toga ima išta, prvi bi se faraon poturao opet svugdje da kaže da će biti dobro i da ćemo opet bit glavni, i već sad bi tu kupio poene.
Druze sada su opsti izbori, ne opstinski i gradski. :kafa: :tralala:
Nema potrebe da iskace "iz pastete"... :kafa:
Nemojte ba kukat pusti me da sanjam. :plac:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 21 jan 2018, 15:38

Ovo sto chinaglia kaze teorija je ono sto vidimo kao pozitivno rješenje za klub.

Glavna stvar je promjeniti statut i priremiti klub za ulazak investitora, drugo omladinski pogon vratiti pod isti krov.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 21 jan 2018, 15:41

solinas je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Ma da od toga ima išta, prvi bi se faraon poturao opet svugdje da kaže da će biti dobro i da ćemo opet bit glavni, i već sad bi tu kupio poene.
Druze sada su opsti izbori, ne opstinski i gradski. :kafa: :tralala:
Nema potrebe da iskace "iz pastete"... :kafa:
Nemojte ba kukat pusti me da sanjam. :plac:
Kup je nas solinasu. Sad ili nikad :D

I nije zayebancija nikakva ozbiljno mislim da sa ovom ekipom možemo realno napasti kup. Ako nije patka za Obradovica i jos jedno pojačanje onda jos realnije.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Malilav i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []