Asos je dobra stvar
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakve su ove NB 574 i 996? Nisam do sad nikad imao NB a vidim ima nekih akcija tamanmiki_92 je napisao/la: imam ja i maxice i 247, max je vrh ali nije NB daleko sto se tice udobnosti, odlicne patike
sto se tice udobnosti bilo koji NB model da uzmes neces se zaj3bat'jopaa7 je napisao/la:Kakve su ove NB 574 i 996? Nisam do sad nikad imao NB a vidim ima nekih akcija tamanmiki_92 je napisao/la: imam ja i maxice i 247, max je vrh ali nije NB daleko sto se tice udobnosti, odlicne patike
Edit, sad vidim brutalno izgledaju ove 247
Pogledaj u CM-u, imaju neke njihove proizvode.BosnianKingdom je napisao/la:Zna li neko gdje u gradu ima ZIAJA krema, kazu da su dobra za ove oziljke po licu od “mladosti”
Gledao sam u Sari u cmu, nisam nista nasao, pogledat cu jos negdje, u titovoj onaj mozda.Aerials je napisao/la:Pogledaj u CM-u, imaju neke njihove proizvode.BosnianKingdom je napisao/la:Zna li neko gdje u gradu ima ZIAJA krema, kazu da su dobra za ove oziljke po licu od “mladosti”
autogol je napisao/la:Eto ukida se carina na vrijednost robe do 300KM
Glavonje su odobrile treba jos da izadje u sluzbenim novinama..alan_kardec je napisao/la:autogol je napisao/la:Eto ukida se carina na vrijednost robe do 300KM![]()
![]()
ma bravo. kad to stupa na snagu?
Mislio sam da imaš ukusa i da je Sarajevo samo slučajna greška, al sad preispitujem to.BernardBarnjak je napisao/la:
VelaHavle je napisao/la:A ja smetlja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.