nick je napisao/la:ma znam sasvim slucajno,inace ne idem na jug i ne krecem se u tom drustvu ali mali grad sve se cuje...nego nikako ne mogu da shvatim da sami sebe ubjedjuju da oni to ne rade,valjda procitaju u novinama pa furaju da ih mrze novinari i lazu zato sto im zavide,fakat ne kontam
Bolje ti je što se ne krečeš u tom društvu, jer ni jedni ni drugi nisu normalni šta rade. Sa rođenim bratom sam se posvađao oko toga, jer ni on kao ni ostali koji rade to što rade nisu normlani. Samo ne znam kakvo im to zadovoljstvo predtavlja ?
A što se tiče fine gradske raje samo ne znam što se opterećuješ s njima. Što ih uopšte slušaš ? Gdje češ ba njima vjerovati ? Znamo svi šta se dešava, nema potrebe za nekom propagandom, to mogu mojoj nani, yebo njih ba. Uostalom kakvi su to oni navijači ' Nešta se furaju, a sam jedan "dječak" im sranje napravi po cijelom gradu i sve ih na noge digne. ŠMEKERI...
Da ne bude zabune, ne podržavam ni jedne ni druge huligane (mada su horde mnogo poganije, takvo licemjerstvo i hinjavluk nema na dunjaluku)... Ne pada mi na pamet da ja zbog nekog il nečeg ne smijem normalno hodati gradom, da gledam hoće li kakav narkomančić iskočiti iz čoske radi neke gluposti