sta je virto? je li to ona kanta sa preko 50 000 komentara?skoroalen je napisao/la:Vidjet ćeš kad te Joker i Virto sahrane.bihuzur je napisao/la:nije da se falim, ali tučem/baratam argumentima ko bruce lee čakama
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- MocMahale444
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Neko popusio banovice dozivotno pa uskrsnuobihuzur je napisao/la:sta je virto? je li to ona kanta sa preko 50 000 komentara?skoroalen je napisao/la:Vidjet ćeš kad te Joker i Virto sahrane.bihuzur je napisao/la:nije da se falim, ali tučem/baratam argumentima ko bruce lee čakama
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
AllCapajebo je napisao/la:sto si uranio, jeli sve ureduMocMahale444 je napisao/la:![]()
Cabajebos
Are
Balijas
nije dozivotno..isteko ban 21-og al ne mogu se sjetiti lozinkesviunapad1010 je napisao/la:
Neko popusio banovice dozivotno pa uskrsnuo
A ja levat opet nasjeo, sunce ti...bihuzur je napisao/la:nije dozivotno..isteko ban 21-og al ne mogu se sjetiti lozinkesviunapad1010 je napisao/la:
Yebi se bihuzure, mene si našao... al neka te, svoji smo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
nek si me nasavjetovo, sevap jeskoroalen je napisao/la:A ja levat opet nasjeo, sunce ti...bihuzur je napisao/la:nije dozivotno..isteko ban 21-og al ne mogu se sjetiti lozinkesviunapad1010 je napisao/la:
Yebi se bihuzure, mene si našao... al neka te, svoji smo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Meljo dobija Generalnog sponzora, epizoda 3672...
Gori su od Male nevjeste, Erne mi male !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ovaj konta da zvuci zayebano ako se zakune u osobu zenskog spola.belosevic28 je napisao/la:Meljo dobija Generalnog sponzora, epizoda 3672...
Životni saputnik! 1921
-
belosevic28
- Kontakt:
Svrakino zna u koga se kunem. Od tebe ne ocekujem da shavtis, jer ti je kojeficijent inteligencije kao broj zuba u glavi, 14.
Ozbiljan komad budale ovaj pitar.
Zeljo i bez GS-a je u svakom segmentu ove ispred vas, eto vi ga imate pa gdje ste i sta svoje imate naspram drugih.
Zeljo i bez GS-a je u svakom segmentu ove ispred vas, eto vi ga imate pa gdje ste i sta svoje imate naspram drugih.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 10 feb 2018, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ovo je neka nova fora, svaka cast na kreativnosti.belosevic28 je napisao/la:Svrakino zna u koga se kunem. Od tebe ne ocekujem da shavtis, jer ti je kojeficijent inteligencije kao broj zuba u glavi, 14.
Životni saputnik! 1921
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja veca budala sto se trudim objasniti sirovini da je sekundarna, ccc...
Kako cete biti ispred njih ljudi nemaju marke duga za razliku od vas.Zenzo je napisao/la:Ozbiljan komad budale ovaj pitar.
Kako cete biti ispred njih a od dolaska tana niste osvojili ni ligu ni kup a oni i ligu i kup osvojili.
Ne kontam ****
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 10 feb 2018, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Jos jedna nova. Ovo odavno nismo imali na temi, pocastvovan sam sto prisustvujem ovome.
Slazem se. Mi smo treci a oni su prvi !
avenija je napisao/la:Kako cete biti ispred njih ljudi nemaju marke duga za razliku od vas.Zenzo je napisao/la:Ozbiljan komad budale ovaj pitar.
Kako cete biti ispred njih a od dolaska tana niste osvojili ni ligu ni kup a oni i ligu i kup.
Ne kontam ****
Slazem se. Mi smo treci a oni su prvi !
Životni saputnik! 1921
Sto su vas turci poklopili, menstrualni dio grada turkiš ajrlajns a štrumfove zirat bankasi
a da ne spominjem moljakanje da sta udijele u turskoj ambasadi, to oni jednim troskom VIK-u i GRAS-u sadaku pa ko vele daj i sportskim kolektivima sta
a da ne spominjem moljakanje da sta udijele u turskoj ambasadi, to oni jednim troskom VIK-u i GRAS-u sadaku pa ko vele daj i sportskim kolektivima sta
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
otkud 14, jel on to radio neku nadogradnju?belosevic28 je napisao/la:Svrakino zna u koga se kunem. Od tebe ne ocekujem da shavtis, jer ti je kojeficijent inteligencije kao broj zuba u glavi, 14.
- MocMahale444
Pustio sam da sprzis Skorubihuzur je napisao/la:otkud 14, jel on to radio neku nadogradnju?belosevic28 je napisao/la:Svrakino zna u koga se kunem. Od tebe ne ocekujem da shavtis, jer ti je kojeficijent inteligencije kao broj zuba u glavi, 14.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.