sta je virto? je li to ona kanta sa preko 50 000 komentara?skoroalen je napisao/la:Vidjet ćeš kad te Joker i Virto sahrane.bihuzur je napisao/la:nije da se falim, ali tučem/baratam argumentima ko bruce lee čakama

sta je virto? je li to ona kanta sa preko 50 000 komentara?skoroalen je napisao/la:Vidjet ćeš kad te Joker i Virto sahrane.bihuzur je napisao/la:nije da se falim, ali tučem/baratam argumentima ko bruce lee čakama
Neko popusio banovice dozivotno pa uskrsnuobihuzur je napisao/la:sta je virto? je li to ona kanta sa preko 50 000 komentara?skoroalen je napisao/la:Vidjet ćeš kad te Joker i Virto sahrane.bihuzur je napisao/la:nije da se falim, ali tučem/baratam argumentima ko bruce lee čakama
AllCapajebo je napisao/la:sto si uranio, jeli sve ureduMocMahale444 je napisao/la:![]()
nije dozivotno..isteko ban 21-og al ne mogu se sjetiti lozinkesviunapad1010 je napisao/la:
Neko popusio banovice dozivotno pa uskrsnuo
A ja levat opet nasjeo, sunce ti...bihuzur je napisao/la:nije dozivotno..isteko ban 21-og al ne mogu se sjetiti lozinkesviunapad1010 je napisao/la:
nek si me nasavjetovo, sevap jeskoroalen je napisao/la:A ja levat opet nasjeo, sunce ti...bihuzur je napisao/la:nije dozivotno..isteko ban 21-og al ne mogu se sjetiti lozinkesviunapad1010 je napisao/la:
Yebi se bihuzure, mene si našao... al neka te, svoji smo.
Ovaj konta da zvuci zayebano ako se zakune u osobu zenskog spola.belosevic28 je napisao/la:Meljo dobija Generalnog sponzora, epizoda 3672...
Gori su od Male nevjeste, Erne mi male !
Ovo je neka nova fora, svaka cast na kreativnosti.belosevic28 je napisao/la:Svrakino zna u koga se kunem. Od tebe ne ocekujem da shavtis, jer ti je kojeficijent inteligencije kao broj zuba u glavi, 14.
Kako cete biti ispred njih ljudi nemaju marke duga za razliku od vas.Zenzo je napisao/la:Ozbiljan komad budale ovaj pitar.
Zeljo i bez GS-a je u svakom segmentu ove ispred vas, eto vi ga imate pa gdje ste i sta svoje imate naspram drugih.
avenija je napisao/la:Kako cete biti ispred njih ljudi nemaju marke duga za razliku od vas.Zenzo je napisao/la:Ozbiljan komad budale ovaj pitar.
Zeljo i bez GS-a je u svakom segmentu ove ispred vas, eto vi ga imate pa gdje ste i sta svoje imate naspram drugih.
Kako cete biti ispred njih a od dolaska tana niste osvojili ni ligu ni kup a oni i ligu i kup.
Ne kontam ****
otkud 14, jel on to radio neku nadogradnju?belosevic28 je napisao/la:Svrakino zna u koga se kunem. Od tebe ne ocekujem da shavtis, jer ti je kojeficijent inteligencije kao broj zuba u glavi, 14.
Pustio sam da sprzis Skorubihuzur je napisao/la:otkud 14, jel on to radio neku nadogradnju?belosevic28 je napisao/la:Svrakino zna u koga se kunem. Od tebe ne ocekujem da shavtis, jer ti je kojeficijent inteligencije kao broj zuba u glavi, 14.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Grk1234, Lekqqq1921, Vanja8 i 23 gosta.