Tako je....Inace,Meyers je i Setkicev trener izmedju ostalog....on je sef tog nekog pro tima u kojem je i Setkic.....Raonffa je napisao/la:Taj Meyers mu je navodno već godinama trener, mada mislim da je taj lik uposlen u toj nekoj akademiji u kojoj je i Bašić, ne znam baš da Mirza ima pravog trenera koji ga prati po turnirima.samoposmatram je napisao/la:Trener mu je Daniel Meyers i Mirza je prezadovoljan sa njim.sekula je napisao/la:Mirza,nadam se da ce ti ovo biti kljucni momenat u karijeri i da ces konacno poceti pokazivati kvalitet koji nesumnjivo imas.
Nadji trenera,sponzori ce sami doci i mislim da do kraja godine bi mogli imati dva igraca u TOP 50,a mozda cak i napad na svjetsku grupu Davis Cupa!
Svaka cast Basicu. Na momente pokazujes ono sto su ocekivali od tebe kao dijeteta.
Jedna molba svima ovdje, da neporede Damira i Mirzu. Oni su teniseri iz Bosne i Hercegovine tu slicnost zavrsava. A sto se tice psihe Damira, vjerujem da bilo ko na touru da ima njegovu servu, bio bi psihicki mekan ko i Damir.
Mislim da Basicu sada treba neko ko ce upravo njemu samom posvetiti najvise paznje...