XXIII. Zimske olimpijske igre - Pyeongchang 2018

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

branimir85
Kontakt:

Re: XXIII. Zimske olimpijske igre - Pyeongchang 2018

Post Postao/la branimir85 » 12 feb 2018, 14:51

Irene Wust :tokralju: :tokralju: 10 medalja na ZOI, 5zlato :tokralju: :tokralju: Takagi pokvarila još jednu nizozemsku tripletu, Wust postala najuspješnija nizozemska sportašica opčenito i na ljetnim i na zimskim igrama.
jednostavno ljudi znaju šta valja;brzo klizanje i biciklizam :kafa:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 12 feb 2018, 14:56

Koliko je zanimljivije gledati na bht nego na eurosportu ;)

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 12 feb 2018, 14:59

branimir85 je napisao/la:Irene Wust :tokralju: :tokralju: 10 medalja na ZOI, 5zlato :tokralju: :tokralju: Takagi pokvarila još jednu nizozemsku tripletu, Wust postala najuspješnija nizozemska sportašica opčenito i na ljetnim i na zimskim igrama.
jednostavno ljudi znaju šta valja;brzo klizanje i biciklizam :kafa:
Stvarno legendarna. Šteta što se ova iz Japana ubaci između dominacije Holanđanki. :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 feb 2018, 15:05

Ide Wust ovdje po još 2 zlata, timsko i na 1k, da popravi skor. :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 12 feb 2018, 15:06

stvarno žao mi skakača i skakačica u kakvo bezobrazno vrijeme skaču :thumbdown: još kad vidim ove prazne tribine,mogli su makar posuditi par desetina Kineza da im ispune tribine :mrgreen:

ajde Sara nemoj opet chokirati
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 feb 2018, 15:21

Holanđani imaju 7 zatvorenih ovala za brzo klizanje, a u čitavoj Americi samo 2, nije čudo što su tu gdje jesu, al gradi se i u našem komšiluku, Mađari ulažu skoro 250 mil maraka u novi oval u Budimpešti, kapaciteta 10 milja. :salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 feb 2018, 15:23

branimir85 je napisao/la: ali highlights momčadskog natjecanja je bila vježba Medvedeve u kratkom programu :bow: :bow: dobra najava za individualna natjecanja.
A trostruki axl by Nagasu :hmmmmm:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SantiCazorla08
Kontakt:

Post Postao/la SantiCazorla08 » 12 feb 2018, 16:20

Zlato za norvezanku Lundbi u ski skokovima Althaus iz Njemacke srebro i Sara Takanasi iz Japana bronza.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 feb 2018, 17:57

Jel mogu igdje Rusi uzeti zlato osim u hokeju ili umjetnickom klizanju?

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 12 feb 2018, 19:24

rio_Ferdy88 je napisao/la:
branimir85 je napisao/la: ali highlights momčadskog natjecanja je bila vježba Medvedeve u kratkom programu :bow: :bow: dobra najava za individualna natjecanja.
A trostruki axl by Nagasu :hmmmmm:
:thumbup:
iako i rušenje WR Medvedeve u kratkom programu nije za bacit,iako me je možda Zagitova najviše oduševila
to će biti vrhusnki dvoboj u individualnom natjecanju.

Sara opet bez zlata ne nekom velikom natjecanju :damn: iako je ove godine Lundby druga kategorija za sve :salut:

@ASD
ovako iz glave padaju mi na pamet Bolshunov i Burov u aerlsima

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 feb 2018, 19:47

Bolshunov nije sigurno prvi favorit, Burov bi se mogao nazvati prvim kandidatom za zlato, samo sto mu je disciplina mala skakljiva, na svakom takmicenju neko drugi pobijedi. :D

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 12 feb 2018, 19:49

Tako je Martine, **** i mene i zenu mi.
Hajmo jos dva zlata sad, i onda 2022. kad bude imao 100 pobjeda u SK jos 4 zaredom.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 12 feb 2018, 20:01

@ASD
nisam ni rekao da je prvi favorit,ali da ima šanse i to odmah sutra u sprintu

a pitanje dana je hoće li se Bogovi napokon smilovati pa da vidimo prvo skijaško natjecanje? :pray:
čak se najvaljuje da bi se spust i slalom mogli skratiti,krnja kombinacija :mrgreen:

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 12 feb 2018, 20:11

branimir85 je napisao/la:stvarno žao mi skakača i skakačica u kakvo bezobrazno vrijeme skaču :thumbdown: još kad vidim ove prazne tribine,mogli su makar posuditi par desetina Kineza da im ispune tribine :mrgreen:

ajde Sara nemoj opet chokirati
Mislim da je skakacima i svejedno. Ali mozda upravo zbog satnice i dolazi malo gledaoca. Da skacu po danu i da je mozda +5 stepeni bilo bi sigurno vise navijaca. Ne bih ni ja isao gledati neki sport koji me ne interesuje (kazem sa vecinu Koreanaca) u 22 sata i na -15 stepeni, i pored toga kad i nije sigurno hoce li se takmicenje odrzati ikako. Danas je koliko toliko bilo fer sto se tice vremenskih prilika.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 feb 2018, 20:29

branimir85 je napisao/la:@ASD

a pitanje dana je hoće li se Bogovi napokon smilovati pa da vidimo prvo skijaško natjecanje? :pray:
čak se najvaljuje da bi se spust i slalom mogli skratiti,krnja kombinacija :mrgreen:
ja sam gore mislio na sigurna zlata, u hokeju bi bilo bas cudo da ne uzmu, i u umjetnickom klizanju se ocekuje da uzmu jedno zlato.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 12 feb 2018, 20:46

ASD je napisao/la:
branimir85 je napisao/la:@ASD

ja sam gore mislio na sigurna zlata, u hokeju bi bilo bas cudo da ne uzmu, i u umjetnickom klizanju se ocekuje da uzmu jedno zlato.
kad bi se kladio mislim da je zlato u umjetničkom klizanju ipak izglednije,a Rusi u hokeju su mnogo puta bili favoriti pa su odlazili pognute glave :mrgreen: a na jednu tekmu sve je moguće,znaš i sam da je hokej čudesan sport.

Zasad 17.zemalja je uzelo medalju,a od veliki sportski nacija Kinezi su još bez medalje

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 feb 2018, 21:05

Bili su favoriti, ali odavno nisu bili ovoliki favoriti, jos od 80-ih (ako racunamo i sovjetski savez).
Realno, imaju sve najjace linije, i napadacke i bekovske, najboljeg golmana, najbolji power play i najbolji penalty kill.
mozda eventualno 3-4 igraca iz ostalih Reprezentacija bi mogla naci mjestu u njihovom rosteru, ali kad za jedng Tkachyova nije bilo mjesta onda vjerujem da bi mozda 1 ili 2 beka iz drugih repki mogla upasti, vise niko.

Mislim da bi i tim Rusije sastavljen od igraca koji nisu pozvani bio uvjerljivi favorit:
Tkachyov, Markov, Medvedev,, Shumakov, Shalunov, Nichushkin, Belov, plotnikov, Tikhonov, Kraskovsky, lyubushkin, Kagarlitsky...

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 12 feb 2018, 23:55

Sutra pravo dosadan dan sto se tice natjecanja. ova klizanja na ledu ili ovaj curling me nimalo interesuju. Jedino kombinacija u skijanju, ali je u pravu losem vremenu. Nit kako cekati do pola 4 ujutro, nit ustati rano ujutro u vezi druge voznje. :problem:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 feb 2018, 00:47

taremuha je napisao/la:Koliko je zanimljivije gledati na bht nego na eurosportu ;)
Šuko i Medina doktorirali zimske sportove
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 13 feb 2018, 00:59

zasad nema nikakvi informacija o odgodi,čitam da je i vjetar oslabio valjda bude puni profil staze, opet 8 finala - za sladokusce :kafa:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.