jednostavno ljudi znaju šta valja;brzo klizanje i biciklizam
XXIII. Zimske olimpijske igre - Pyeongchang 2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- branimir85
- Kontakt:
Re: XXIII. Zimske olimpijske igre - Pyeongchang 2018
Irene Wust
10 medalja na ZOI, 5zlato
Takagi pokvarila još jednu nizozemsku tripletu, Wust postala najuspješnija nizozemska sportašica opčenito i na ljetnim i na zimskim igrama.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Koliko je zanimljivije gledati na bht nego na eurosportu 
- sarajevo46
- Kontakt:
Stvarno legendarna. Šteta što se ova iz Japana ubaci između dominacije Holanđanki.branimir85 je napisao/la:Irene Wust![]()
10 medalja na ZOI, 5zlato
![]()
Takagi pokvarila još jednu nizozemsku tripletu, Wust postala najuspješnija nizozemska sportašica opčenito i na ljetnim i na zimskim igrama.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ide Wust ovdje po još 2 zlata, timsko i na 1k, da popravi skor. 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- branimir85
- Kontakt:
stvarno žao mi skakača i skakačica u kakvo bezobrazno vrijeme skaču
još kad vidim ove prazne tribine,mogli su makar posuditi par desetina Kineza da im ispune tribine
ajde Sara nemoj opet chokirati
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Holanđani imaju 7 zatvorenih ovala za brzo klizanje, a u čitavoj Americi samo 2, nije čudo što su tu gdje jesu, al gradi se i u našem komšiluku, Mađari ulažu skoro 250 mil maraka u novi oval u Budimpešti, kapaciteta 10 milja. 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A trostruki axl by Nagasubranimir85 je napisao/la: ali highlights momčadskog natjecanja je bila vježba Medvedeve u kratkom programu![]()
dobra najava za individualna natjecanja.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Zlato za norvezanku Lundbi u ski skokovima Althaus iz Njemacke srebro i Sara Takanasi iz Japana bronza.
- ASD
- Kontakt:
Jel mogu igdje Rusi uzeti zlato osim u hokeju ili umjetnickom klizanju?
- branimir85
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:A trostruki axl by Nagasubranimir85 je napisao/la: ali highlights momčadskog natjecanja je bila vježba Medvedeve u kratkom programu![]()
dobra najava za individualna natjecanja.
iako i rušenje WR Medvedeve u kratkom programu nije za bacit,iako me je možda Zagitova najviše oduševila
to će biti vrhusnki dvoboj u individualnom natjecanju.
Sara opet bez zlata ne nekom velikom natjecanju
@ASD
ovako iz glave padaju mi na pamet Bolshunov i Burov u aerlsima
- ASD
- Kontakt:
Bolshunov nije sigurno prvi favorit, Burov bi se mogao nazvati prvim kandidatom za zlato, samo sto mu je disciplina mala skakljiva, na svakom takmicenju neko drugi pobijedi. 
Tako je Martine, **** i mene i zenu mi.
Hajmo jos dva zlata sad, i onda 2022. kad bude imao 100 pobjeda u SK jos 4 zaredom.
Hajmo jos dva zlata sad, i onda 2022. kad bude imao 100 pobjeda u SK jos 4 zaredom.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- branimir85
- Kontakt:
@ASD
nisam ni rekao da je prvi favorit,ali da ima šanse i to odmah sutra u sprintu
a pitanje dana je hoće li se Bogovi napokon smilovati pa da vidimo prvo skijaško natjecanje?
čak se najvaljuje da bi se spust i slalom mogli skratiti,krnja kombinacija
a pitanje dana je hoće li se Bogovi napokon smilovati pa da vidimo prvo skijaško natjecanje?
Mislim da je skakacima i svejedno. Ali mozda upravo zbog satnice i dolazi malo gledaoca. Da skacu po danu i da je mozda +5 stepeni bilo bi sigurno vise navijaca. Ne bih ni ja isao gledati neki sport koji me ne interesuje (kazem sa vecinu Koreanaca) u 22 sata i na -15 stepeni, i pored toga kad i nije sigurno hoce li se takmicenje odrzati ikako. Danas je koliko toliko bilo fer sto se tice vremenskih prilika.branimir85 je napisao/la:stvarno žao mi skakača i skakačica u kakvo bezobrazno vrijeme skačujoš kad vidim ove prazne tribine,mogli su makar posuditi par desetina Kineza da im ispune tribine
![]()
- ASD
- Kontakt:
ja sam gore mislio na sigurna zlata, u hokeju bi bilo bas cudo da ne uzmu, i u umjetnickom klizanju se ocekuje da uzmu jedno zlato.branimir85 je napisao/la:@ASD
a pitanje dana je hoće li se Bogovi napokon smilovati pa da vidimo prvo skijaško natjecanje?![]()
- branimir85
- Kontakt:
kad bi se kladio mislim da je zlato u umjetničkom klizanju ipak izglednije,a Rusi u hokeju su mnogo puta bili favoriti pa su odlazili pognute glaveASD je napisao/la:ja sam gore mislio na sigurna zlata, u hokeju bi bilo bas cudo da ne uzmu, i u umjetnickom klizanju se ocekuje da uzmu jedno zlato.branimir85 je napisao/la:@ASD
a pitanje dana je hoće li se Bogovi napokon smilovati pa da vidimo prvo skijaško natjecanje?![]()
Zasad 17.zemalja je uzelo medalju,a od veliki sportski nacija Kinezi su još bez medalje
- ASD
- Kontakt:
Bili su favoriti, ali odavno nisu bili ovoliki favoriti, jos od 80-ih (ako racunamo i sovjetski savez).
Realno, imaju sve najjace linije, i napadacke i bekovske, najboljeg golmana, najbolji power play i najbolji penalty kill.
mozda eventualno 3-4 igraca iz ostalih Reprezentacija bi mogla naci mjestu u njihovom rosteru, ali kad za jedng Tkachyova nije bilo mjesta onda vjerujem da bi mozda 1 ili 2 beka iz drugih repki mogla upasti, vise niko.
Mislim da bi i tim Rusije sastavljen od igraca koji nisu pozvani bio uvjerljivi favorit:
Tkachyov, Markov, Medvedev,, Shumakov, Shalunov, Nichushkin, Belov, plotnikov, Tikhonov, Kraskovsky, lyubushkin, Kagarlitsky...
Realno, imaju sve najjace linije, i napadacke i bekovske, najboljeg golmana, najbolji power play i najbolji penalty kill.
mozda eventualno 3-4 igraca iz ostalih Reprezentacija bi mogla naci mjestu u njihovom rosteru, ali kad za jedng Tkachyova nije bilo mjesta onda vjerujem da bi mozda 1 ili 2 beka iz drugih repki mogla upasti, vise niko.
Mislim da bi i tim Rusije sastavljen od igraca koji nisu pozvani bio uvjerljivi favorit:
Tkachyov, Markov, Medvedev,, Shumakov, Shalunov, Nichushkin, Belov, plotnikov, Tikhonov, Kraskovsky, lyubushkin, Kagarlitsky...
Sutra pravo dosadan dan sto se tice natjecanja. ova klizanja na ledu ili ovaj curling me nimalo interesuju. Jedino kombinacija u skijanju, ali je u pravu losem vremenu. Nit kako cekati do pola 4 ujutro, nit ustati rano ujutro u vezi druge voznje. 
- legenda reala
- Kontakt:
Šuko i Medina doktorirali zimske sportovetaremuha je napisao/la:Koliko je zanimljivije gledati na bht nego na eurosportu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- branimir85
- Kontakt:
zasad nema nikakvi informacija o odgodi,čitam da je i vjetar oslabio valjda bude puni profil staze, opet 8 finala - za sladokusce 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.