jednostavno ljudi znaju šta valja;brzo klizanje i biciklizam

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Stvarno legendarna. Šteta što se ova iz Japana ubaci između dominacije Holanđanki.branimir85 je napisao/la:Irene Wust![]()
10 medalja na ZOI, 5zlato
![]()
Takagi pokvarila još jednu nizozemsku tripletu, Wust postala najuspješnija nizozemska sportašica opčenito i na ljetnim i na zimskim igrama.
jednostavno ljudi znaju šta valja;brzo klizanje i biciklizam
A trostruki axl by Nagasubranimir85 je napisao/la: ali highlights momčadskog natjecanja je bila vježba Medvedeve u kratkom programu![]()
dobra najava za individualna natjecanja.
rio_Ferdy88 je napisao/la:A trostruki axl by Nagasubranimir85 je napisao/la: ali highlights momčadskog natjecanja je bila vježba Medvedeve u kratkom programu![]()
dobra najava za individualna natjecanja.
Mislim da je skakacima i svejedno. Ali mozda upravo zbog satnice i dolazi malo gledaoca. Da skacu po danu i da je mozda +5 stepeni bilo bi sigurno vise navijaca. Ne bih ni ja isao gledati neki sport koji me ne interesuje (kazem sa vecinu Koreanaca) u 22 sata i na -15 stepeni, i pored toga kad i nije sigurno hoce li se takmicenje odrzati ikako. Danas je koliko toliko bilo fer sto se tice vremenskih prilika.branimir85 je napisao/la:stvarno žao mi skakača i skakačica u kakvo bezobrazno vrijeme skačujoš kad vidim ove prazne tribine,mogli su makar posuditi par desetina Kineza da im ispune tribine
![]()
ajde Sara nemoj opet chokirati
ja sam gore mislio na sigurna zlata, u hokeju bi bilo bas cudo da ne uzmu, i u umjetnickom klizanju se ocekuje da uzmu jedno zlato.branimir85 je napisao/la:@ASD
nisam ni rekao da je prvi favorit,ali da ima šanse i to odmah sutra u sprintu
a pitanje dana je hoće li se Bogovi napokon smilovati pa da vidimo prvo skijaško natjecanje?![]()
čak se najvaljuje da bi se spust i slalom mogli skratiti,krnja kombinacija
kad bi se kladio mislim da je zlato u umjetničkom klizanju ipak izglednije,a Rusi u hokeju su mnogo puta bili favoriti pa su odlazili pognute glaveASD je napisao/la:ja sam gore mislio na sigurna zlata, u hokeju bi bilo bas cudo da ne uzmu, i u umjetnickom klizanju se ocekuje da uzmu jedno zlato.branimir85 je napisao/la:@ASD
nisam ni rekao da je prvi favorit,ali da ima šanse i to odmah sutra u sprintu
a pitanje dana je hoće li se Bogovi napokon smilovati pa da vidimo prvo skijaško natjecanje?![]()
čak se najvaljuje da bi se spust i slalom mogli skratiti,krnja kombinacija
Šuko i Medina doktorirali zimske sportovetaremuha je napisao/la:Koliko je zanimljivije gledati na bht nego na eurosportu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.