Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Vrijeme je i bilo da Jokic proradi protiv Juke, sto je normalna stvar i desavat ce se u buduce vjerovatno , a juka je los veceras ali i cijela ekipa isto tako.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
8 poena uz 33% FG, 50% FT, 4 TO, 1 skok i ostalo nule.. Ne kontam ovo večeras nikako..
Ma mogu shvatiti lose procente, mogu shvatiti brze licne al 1 skok za 19 minuta vala ne mogu nebitno je s kim i protiv koga igra pa i kikanovic bi uhvatio koji vise
ovim debilima pod broj 1 treba zabraniti da igraju kod kuce:-)
ukoliko lillard ne igra, bolje im je da odmore i predaju utakmicu:-)
po svemu sto se moze vidjeti u ovoj sezoni, treba da se lupaju nogom u guzicu ukoliko uhvate 8. mjesto i ponove proslu sezonu.
ovi bez lillarda nisu ni na nivou top euroligasa..
a jusuf, pa bolje ne komentarisati, uvrijedit ce se neki:-)
ukoliko lillard ne igra, bolje im je da odmore i predaju utakmicu:-)
po svemu sto se moze vidjeti u ovoj sezoni, treba da se lupaju nogom u guzicu ukoliko uhvate 8. mjesto i ponove proslu sezonu.
ovi bez lillarda nisu ni na nivou top euroligasa..
a jusuf, pa bolje ne komentarisati, uvrijedit ce se neki:-)
Katastrofalan,iako je samo dvije lopte dobio u piku gdje je ubjedljivo najaci..... ocito da niko osim Lillarda nije spsoban asistirati.
Aminu 8 trica
Generalno losa postavka Stotsa koji se totalno pogubio i trebaju razmisljat o otkazu.
Aminu 8 trica

Generalno losa postavka Stotsa koji se totalno pogubio i trebaju razmisljat o otkazu.
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 23 dec 2017, 06:09, ukupno mijenjano 2 puta.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
i kraj za večeras - naslov na portalima: "Solidna partija Nurkića u porazu Portlanda" (ipak je dao 10 poena)...
Covjek sutira 4-5 trica u zadnjih nekoliko minuta, nijedna nije bila ni priblizna, ali koga briga. Koji moron, strasno :S
Auuuuu sta fula
sramota ziva....
Na drugoj strani Caruso
kakvi sve likovi igraju Nba

Na drugoj strani Caruso

-
- Kontakt:
Limitiran je u napadu, nema talenta da to mukotrpnim radom puno nadomjesti. Jedino dobar pik igrač u paru sa njim mu spasava karijeru
-
- Kontakt:
samo ti polazi i masaj zicere,nije ni cudo sto u zadnje vrijeme govore da si "soft"
zakucas svake prestupne godine
zakucas svake prestupne godine
-
- Kontakt:
BIHpatriota je napisao/la:Limitiran je u napadu, nema talenta da to mukotrpnim radom puno nadomjesti. Jedino dobar pik igrač u paru sa njim mu spasava karijeru
Na kojem portalu si to pročitao?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Isto kao da sam zatrazi izmjenu ili sam ja lose vidio.
Veceras isto kao da je zalutao na utakmicu ,nista ni s cim.
Mi smo gori sto ne spavamo.
Veceras isto kao da je zalutao na utakmicu ,nista ni s cim.
Mi smo gori sto ne spavamo.

Zadnja izmjena: chenta27, dana/u 24 dec 2017, 05:12, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo je pisalo Christmas/Sarajevo i jos nesto ispod haha
Nasao hehe
Nasao hehe
Jedan grad, jedna ljubav!
Samo jos fali da ga i ovaj Collins izbaci iz prve petorke. :S
u 4/4 nije nikako ni ulazio ako ovako nastavi da igra klupa mu se smjesi 

-
- Kontakt:
chenta27 je napisao/la:u 4/4 nije nikako ni ulazio ako ovako nastavi da igra klupa mu se smjesi
Smiješi se njemu otkaz ili trejd

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
probudih se samo na zadnju cetvrtinu...sta je ovo, djecak presjedi na klupi, jel bas bio toliko los?
nevezano samo za ovu tekmu, malo je reci da sam razocaran njegovom igrom u ovoj sezoni, on nema nikakve sanse protiv bilo kojeg boljeg centra u ligi...a tek da ti ovaj panj davis uzima mjesto u ekipi, ma bjezi ba.
jos ove rezerve uzese tekmu:-)....ali cj i odlucujuci sutevi, odvali lik hladno dva suta u zadnjoj minuti i sreca mo pokupi ofanzivni i zabi ono...
nevezano samo za ovu tekmu, malo je reci da sam razocaran njegovom igrom u ovoj sezoni, on nema nikakve sanse protiv bilo kojeg boljeg centra u ligi...a tek da ti ovaj panj davis uzima mjesto u ekipi, ma bjezi ba.
jos ove rezerve uzese tekmu:-)....ali cj i odlucujuci sutevi, odvali lik hladno dva suta u zadnjoj minuti i sreca mo pokupi ofanzivni i zabi ono...
To je i razlog sto konstantno na jednu loptu gube utakmice. Vjerovatno bi se to i sada desilo da Mo nije uhvatio ono u napadu.babino je napisao/la:ali cj i odlucujuci sutevi, odvali lik hladno dva suta u zadnjoj minuti i sreca mo pokupi ofanzivni i zabi ono...

Napravi scotts od njega novog mayersa, samo sto mayers ima neuporedivo bolji sut.
Izgleda sa su ga apetiti ili nerealne ambicije odradile kvalitetno, mogao je dobiti od portlanda sigurno 15 milja po sezoni i onda no sikriki igras za raju zanemarujes taktiku odnosno obezbjedio si se, al on bezbeli htio max i ljudi povukli pravi potez haj brale da vidimo vrijedi li maksimale-
Ovako golemi znak pitanja iznad glave sta ce biti...
Jednostavno ne mozes preko noci postati nesto drugo, on po mom misljenju mora vratiti misicnu masu i zadnjih 30-tak tekmi sezone stisnut zube i odigrat kao prosle godine da izbori dobr ugovor a onda nek bude sta god kad se obezbjedi. Ici na glavu otimat se za svaki skok i pumpat svoju statistiku kao sto svi i rade u portlandu.
E da zaboravih pitat koliko ovaj juka sada vrijedi?
Izgleda sa su ga apetiti ili nerealne ambicije odradile kvalitetno, mogao je dobiti od portlanda sigurno 15 milja po sezoni i onda no sikriki igras za raju zanemarujes taktiku odnosno obezbjedio si se, al on bezbeli htio max i ljudi povukli pravi potez haj brale da vidimo vrijedi li maksimale-
Ovako golemi znak pitanja iznad glave sta ce biti...
Jednostavno ne mozes preko noci postati nesto drugo, on po mom misljenju mora vratiti misicnu masu i zadnjih 30-tak tekmi sezone stisnut zube i odigrat kao prosle godine da izbori dobr ugovor a onda nek bude sta god kad se obezbjedi. Ici na glavu otimat se za svaki skok i pumpat svoju statistiku kao sto svi i rade u portlandu.
E da zaboravih pitat koliko ovaj juka sada vrijedi?
Polahko kralju, tek je dvije tekme podbacio. Prebrzo donosis nekakve zakljucke. Ja sam uvjeren da ce se on vratiti, iako se ni meni nimalo ne svidja ovo sto trenutno pruza na parketu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.