Idi na srpskeAerials je napisao/la:Joj kako su dženaze depresivna stvar. Mrzim sebe što sam empata, sad mi ni do čega nije.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
U BiH uvesti hunger games, da gradjanska opcija ima sta gledati, a dobije ociscenu drzavu. Tako bi crkve i dzamije bile kao i u svakoj razvijenoj drzavi muzeji.
Takodjer mrzim ici na dzenaze, izbjegavam ako ikako mogu.Aerials je napisao/la:Joj kako su dženaze depresivna stvar. Mrzim sebe što sam empata, sad mi ni do čega nije.
Jel do empatije, ili do spoznaje vlastite smrtnosti?
Jos uvijek ne mogu ili ne zelim da odgovorim na to pitanje
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Hoxhatuzlak1987 je napisao/la:U BiH uvesti hunger games, da gradjanska opcija ima sta gledati, a dobije ociscenu drzavu. Tako bi crkve i dzamije bile kao i u svakoj razvijenoj drzavi muzeji.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sahrane i svadbe, ne zna se šta je gore. Nijanse su u pitanju.Aerials je napisao/la:Joj kako su dženaze depresivna stvar. Mrzim sebe što sam empata, sad mi ni do čega nije.
Staljina ti?tuzlak1987 je napisao/la:U BiH uvesti hunger games, da gradjanska opcija ima sta gledati, a dobije ociscenu drzavu. Tako bi crkve i dzamije bile kao i u svakoj razvijenoj drzavi muzeji.
Koliko ti imaš godina? 14 najviše. Em se ložiš na loš film, em se ložiš na diktaturu.tuzlak1987 je napisao/la:U BiH uvesti hunger games, da gradjanska opcija ima sta gledati, a dobije ociscenu drzavu. Tako bi crkve i dzamije bile kao i u svakoj razvijenoj drzavi muzeji.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije diktatura, 22% Norvezana vjeruje da postoji Bog. Jel im lose i jesul diktatura?Chandrian je napisao/la:Koliko ti imaš godina? 14 najviše. Em se ložiš na loš film, em se ložiš na diktaturu.tuzlak1987 je napisao/la:U BiH uvesti hunger games, da gradjanska opcija ima sta gledati, a dobije ociscenu drzavu. Tako bi crkve i dzamije bile kao i u svakoj razvijenoj drzavi muzeji.
Sta je ovo u BiH nego kraljevska vlast porodice Izetbegovic? Pricaju u nase ime 25 godina, a podrzava ih 30% ljudi (Hunger games materijal).
pa idi u norvešku 
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Na njegovu zalost, i tamo su dzamije pune.Linija je napisao/la:pa idi u norvešku
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa jesu pune onih koji bi razvalili tu drzavu da imaju i 0,2% vlasti ali ih ima 2% i tu su da ciste klozete.VanBasten je napisao/la:Na njegovu zalost, i tamo su dzamije pune.Linija je napisao/la:pa idi u norvešku
ma tupko teški moj ban vastene
okle ti u pola tri, dugo te nije bilo?
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Decko, nemoj vishe... molim te. Zajebaces i Belmina.
Simpaticno je sto ti kontas da bi ti tamo doguro dalje od klozeta.
Simpaticno je sto ti kontas da bi ti tamo doguro dalje od klozeta.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesul crkve pune? Tamo ko ima vlast treba da puni crkve, a ne puni ih. Ovi sto pune dzamije su nebitni. Koliko dobro znaju da uspostave vlast i drzavu vidi se u islamskim zemljama.
A, znam, vidi mu se na cehri. Da mu dragi Allah pomogne, nije lahko biti paglu.Linija je napisao/la:ma tupko teški moj ban vastene![]()
Ma dosao malo da vidim sta ima, sta nema.
Sta je ovo ba, vecina nikove promjenila... imam osjecaj da je ovaj posljednji kvalifikacioni ciklus repke odgovoran za taj masovni fenomen.
Koji ti je bio stari?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako vrijedjaju askeri kada ih covjek u postenoj diskusiji unisti 
ma drug moj ljudi nemaju volje da se sa tobom raspravljaju, jednostavno nas boli kurko šta ti baljezgaš. čuj askeri

ja sam novi, ne sjećaš se ti mene, al' sam ja čito forum i sjećam se te stare normalne raje.VanBasten je napisao/la:A, znam, vidi mu se na cehri. Da mu dragi Allah pomogne, nije lahko biti paglu.Linija je napisao/la:ma tupko teški moj ban vastene![]()
Ma dosao malo da vidim sta ima, sta nema.
Sta je ovo ba, vecina nikove promjenila... imam osjecaj da je ovaj posljednji kvalifikacioni ciklus repke odgovoran za taj masovni fenomen.![]()
Koji ti je bio stari?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudino sta me citirate onda koji qrac prviLinija je napisao/la:ma drug moj ljudi nemaju volje da se sa tobom raspravljaju, jednostavno nas boli kurko šta ti baljezgaš. čuj askeri![]()
![]()
Ovaj tvoj odgovor nema veze sa postom koji sam citirao. Ovo uopšte nije odgovor. Ne, nemaš ti 14 godina. Ti si političar.tuzlak1987 je napisao/la:Nije diktatura, 22% Norvezana vjeruje da postoji Bog. Jel im lose i jesul diktatura?Chandrian je napisao/la:Koliko ti imaš godina? 14 najviše. Em se ložiš na loš film, em se ložiš na diktaturu.tuzlak1987 je napisao/la:U BiH uvesti hunger games, da gradjanska opcija ima sta gledati, a dobije ociscenu drzavu. Tako bi crkve i dzamije bile kao i u svakoj razvijenoj drzavi muzeji.
Sta je ovo u BiH nego kraljevska vlast porodice Izetbegovic? Pricaju u nase ime 25 godina, a podrzava ih 30% ljudi (Hunger games materijal).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.