Idi na srpskeAerials je napisao/la:Joj kako su dženaze depresivna stvar. Mrzim sebe što sam empata, sad mi ni do čega nije.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Idi na srpskeAerials je napisao/la:Joj kako su dženaze depresivna stvar. Mrzim sebe što sam empata, sad mi ni do čega nije.
Takodjer mrzim ici na dzenaze, izbjegavam ako ikako mogu.Aerials je napisao/la:Joj kako su dženaze depresivna stvar. Mrzim sebe što sam empata, sad mi ni do čega nije.
Hoxhatuzlak1987 je napisao/la:U BiH uvesti hunger games, da gradjanska opcija ima sta gledati, a dobije ociscenu drzavu. Tako bi crkve i dzamije bile kao i u svakoj razvijenoj drzavi muzeji.
Sahrane i svadbe, ne zna se šta je gore. Nijanse su u pitanju.Aerials je napisao/la:Joj kako su dženaze depresivna stvar. Mrzim sebe što sam empata, sad mi ni do čega nije.
Staljina ti?tuzlak1987 je napisao/la:U BiH uvesti hunger games, da gradjanska opcija ima sta gledati, a dobije ociscenu drzavu. Tako bi crkve i dzamije bile kao i u svakoj razvijenoj drzavi muzeji.
Koliko ti imaš godina? 14 najviše. Em se ložiš na loš film, em se ložiš na diktaturu.tuzlak1987 je napisao/la:U BiH uvesti hunger games, da gradjanska opcija ima sta gledati, a dobije ociscenu drzavu. Tako bi crkve i dzamije bile kao i u svakoj razvijenoj drzavi muzeji.
Nije diktatura, 22% Norvezana vjeruje da postoji Bog. Jel im lose i jesul diktatura?Chandrian je napisao/la:Koliko ti imaš godina? 14 najviše. Em se ložiš na loš film, em se ložiš na diktaturu.tuzlak1987 je napisao/la:U BiH uvesti hunger games, da gradjanska opcija ima sta gledati, a dobije ociscenu drzavu. Tako bi crkve i dzamije bile kao i u svakoj razvijenoj drzavi muzeji.
Na njegovu zalost, i tamo su dzamije pune.Linija je napisao/la:pa idi u norvešku
Pa jesu pune onih koji bi razvalili tu drzavu da imaju i 0,2% vlasti ali ih ima 2% i tu su da ciste klozete.VanBasten je napisao/la:Na njegovu zalost, i tamo su dzamije pune.Linija je napisao/la:pa idi u norvešku
A, znam, vidi mu se na cehri. Da mu dragi Allah pomogne, nije lahko biti paglu.Linija je napisao/la:ma tupko teški moj ban vastene![]()
okle ti u pola tri, dugo te nije bilo?
ja sam novi, ne sjećaš se ti mene, al' sam ja čito forum i sjećam se te stare normalne raje.VanBasten je napisao/la:A, znam, vidi mu se na cehri. Da mu dragi Allah pomogne, nije lahko biti paglu.Linija je napisao/la:ma tupko teški moj ban vastene![]()
okle ti u pola tri, dugo te nije bilo?
Ma dosao malo da vidim sta ima, sta nema.
Sta je ovo ba, vecina nikove promjenila... imam osjecaj da je ovaj posljednji kvalifikacioni ciklus repke odgovoran za taj masovni fenomen.![]()
Koji ti je bio stari?
Ljudino sta me citirate onda koji qrac prviLinija je napisao/la:ma drug moj ljudi nemaju volje da se sa tobom raspravljaju, jednostavno nas boli kurko šta ti baljezgaš. čuj askeri![]()
![]()
Ovaj tvoj odgovor nema veze sa postom koji sam citirao. Ovo uopšte nije odgovor. Ne, nemaš ti 14 godina. Ti si političar.tuzlak1987 je napisao/la:Nije diktatura, 22% Norvezana vjeruje da postoji Bog. Jel im lose i jesul diktatura?Chandrian je napisao/la:Koliko ti imaš godina? 14 najviše. Em se ložiš na loš film, em se ložiš na diktaturu.tuzlak1987 je napisao/la:U BiH uvesti hunger games, da gradjanska opcija ima sta gledati, a dobije ociscenu drzavu. Tako bi crkve i dzamije bile kao i u svakoj razvijenoj drzavi muzeji.
Sta je ovo u BiH nego kraljevska vlast porodice Izetbegovic? Pricaju u nase ime 25 godina, a podrzava ih 30% ljudi (Hunger games materijal).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.