*p!p!t@* je napisao/la:Los*Blancos je napisao/la:Prije tekme R.Madrid-Ajax, tuca navijaca, veliki broj navijaci Ajax provocirali sa dresovima Barce na sebi, dosli u kontakt sa navijacima Real Madrid/ Ultras Sur..i dobili![]()
![]()
![]()
![]()
Tako im i treba
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
*p!p!t@* je napisao/la:Los*Blancos je napisao/la:Prije tekme R.Madrid-Ajax, tuca navijaca, veliki broj navijaci Ajax provocirali sa dresovima Barce na sebi, dosli u kontakt sa navijacima Real Madrid/ Ultras Sur..i dobili![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.as.com/futbol/articulo/bronc ... ftb_44/TesAFC Ajax je napisao/la:Ma sigurno da su dobili, ako to jedan forumas kaze onda moramo da mu vjerujemo

Kasno usao, ali neka malo po malo..Gdje pise da su dobili? Samo pise da su provocirali i da je bio sukob... oni su i dosli da izazovu sukob, e hajd kad si uporan nadji i dokazi da su dobili.Los*Blancos je napisao/la:http://www.as.com/futbol/articulo/bronc ... ftb_44/TesAFC Ajax je napisao/la:Ma sigurno da su dobili, ako to jedan forumas kaze onda moramo da mu vjerujemo
ajd sada razguli
AFC Ajax je napisao/la:Gdje pise da su dobili? Samo pise da su provocirali i da je bio sukob... oni su i dosli da izazovu sukob, e hajd kad si uporan nadji i dokazi da su dobili.Los*Blancos je napisao/la:http://www.as.com/futbol/articulo/bronc ... ftb_44/TesAFC Ajax je napisao/la:Ma sigurno da su dobili, ako to jedan forumas kaze onda moramo da mu vjerujemo
ajd sada razguli
jesi srao 
ibra_barca je napisao/la:cestitam navijacima reala, na pobjedi, nije bog zna sta, ali dobro je, ocekivano, nije neka igra lijepa, ali rezult je vazan...
AFC Ajax je napisao/la:Ne razumijem ja te vase djecije sifre. Kakav klub takvi i navijaci
Cestitam na zasluzenoj pobjedi. Zadnji moj post na ovoj temi!
Slika 1001 rijec..tnx brojuznjak> je napisao/la:Blanco i njegove slikiceda ne bude off cestitke na pobjedi
ibra_barca je napisao/la:cestitam navijacima reala, na pobjedi, nije bog zna sta, ali dobro je, ocekivano, nije neka igra lijepa, ali rezult je vazan...
Mislim, odnosno uvjeren sam, da vas dvojica niste gledali Real Madrid. Stvar je u tome sto su predobro odigrali, 36 suteva od strane jednog tima na jednoj utakmici je predznak lijepe igre. Uostalom, problem je samo u zavrsnici. To sto nasi igraci nisu uspjeli zabiti sve prigode, a imali su jos najmanje 5 prilika koje su 90% najbolje prigode za igraca...semy-kkb je napisao/la:Ma bitna je i igra, nije fudbal samo tri boda pa kako god da je odigro klub. Pa Real ima takve igrače gdje nemos reci da su vazna samo tri boda, treba tu malo i nečeg da se vidi, kakav potez, dribling, atrakcija, uglavnom prije se i dolazilo na stadion zbog toga.
P.S. Čestitam...
Pa dobro, znam da treba biti realan, normalno da ih ne mogu porediti sa Barceloninom odbranom, oni nemaju Ikerabparena je napisao/la:@brnjo
...i mjeri se sa odbranom Barcelone.....
nemoj se mjerit s tom odbranom![]()
![]()
nidza vas onda - ni vas ni nas
![]()
![]()
p.s. treba biti realan
Brnjoo je napisao/la:Pa dobro, znam da treba biti realan, normalno da ih ne mogu porediti sa Barceloninom odbranom, oni nemaju Ikerabparena je napisao/la:@brnjo
...i mjeri se sa odbranom Barcelone.....
nemoj se mjerit s tom odbranom![]()
![]()
nidza vas onda - ni vas ni nas
![]()
![]()
p.s. treba biti realan![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.