Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 15 sep 2010, 23:09

*p!p!t@* je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Prije tekme R.Madrid-Ajax, tuca navijaca, veliki broj navijaci Ajax provocirali sa dresovima Barce na sebi, dosli u kontakt sa navijacima Real Madrid/ Ultras Sur..i dobili :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tako im i treba :D :mrgreen: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 15 sep 2010, 23:11

Ma sigurno da su dobili, ako to jedan forumas kaze onda moramo da mu vjerujemo ;)

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 15 sep 2010, 23:20

AFC Ajax je napisao/la:Ma sigurno da su dobili, ako to jedan forumas kaze onda moramo da mu vjerujemo ;)
http://www.as.com/futbol/articulo/bronc ... ftb_44/Tes
ajd sada razguli slika
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 15 sep 2010, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 15 sep 2010, 23:23

slika Kasno usao, ali neka malo po malo..

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 15 sep 2010, 23:26

Los*Blancos je napisao/la:
AFC Ajax je napisao/la:Ma sigurno da su dobili, ako to jedan forumas kaze onda moramo da mu vjerujemo ;)
ajd sada razguli slika
Gdje pise da su dobili? Samo pise da su provocirali i da je bio sukob... oni su i dosli da izazovu sukob, e hajd kad si uporan nadji i dokazi da su dobili.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 sep 2010, 23:31

Ma ljudi nemojte se ufurati odmah, Ajax je samo prosjecna ekipa i nista vise. Na nama je tek Milan u Ligi Prvaka da se dokazemo, a Atletico i Barcelona u Primeri.. ovo zasad su bile nikakve utakmice... pa ebes tim koji u Madrid dodje i koji se izvuce zbog lose noci Cristiana Ronalda i to sa samo dva primljena gola... osim prilike ono Emanuelsona nisu uradili nista... isto tako Osasuna i Mallorca...

Vidjecete vi da cemo kiksati protiv Milana.. oni nemaju bolje igrace od nas, cak nemaju ni bolji tim, ali imaju mentalitet i nadigrat ce nas siguran sam

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2010, 23:32

cestitke na pobjedi.

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 15 sep 2010, 23:33

cestitam navijacima reala, na pobjedi, nije bog zna sta, ali dobro je, ocekivano, nije neka igra lijepa, ali rezult je vazan... ;)
...rob do bagro...

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 15 sep 2010, 23:35

AFC Ajax je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:
ajd sada razguli slika
Gdje pise da su dobili? Samo pise da su provocirali i da je bio sukob... oni su i dosli da izazovu sukob, e hajd kad si uporan nadji i dokazi da su dobili.
slika jesi srao :mrgreen: ajd sada razguli..dobro je, nisi uspio vacr..mislio si provc, ali nije ti se ispunilo..ajd sada gledaj one silne prilike Reala slika
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 15 sep 2010, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 15 sep 2010, 23:40

ibra_barca je napisao/la:cestitam navijacima reala, na pobjedi, nije bog zna sta, ali dobro je, ocekivano, nije neka igra lijepa, ali rezult je vazan... ;)
:?: nije lijepa igra :?: jeste da je bilo i indv.igre ali prilika je puno bilo iz igre 5,6 pasova ;) zavr.slaba bila :oops: u svakom pogledu smo nadigrali Ajax, Xabi, Khedira sijajan posao na sredini terena, puno su lopti presijekli a kontre su sijevale :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 15 sep 2010, 23:42, ukupno mijenjano 2 puta.

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 15 sep 2010, 23:41

Ne razumijem ja te vase djecije sifre. Kakav klub takvi i navijaci :roll:
Cestitam na zasluzenoj pobjedi. Zadnji moj post na ovoj temi!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 sep 2010, 23:43

@wolve hvala..ponovo ;) hvala @ibra_barca -mada teško da je igra mogla biti puno bolja,završnica da
@brnjo e jesi pesimist malo je reč...nije Ayax neko veliko mjerilo,ali i protiv niželigaša treba opucati loptu 36x na gol...osim sretno pogođene prečke Ayax nije imao ni polušasnu...
3 utakmice-0 primljenih golova...što je još važnije ni Majorka ni Osasuna a ni Ayax nisu imali ni 1 pravu šansu...a ako neko ima pobjednički mentalitet onda je to Mourinho...a ova tri meča bar meni ulijevaju samopuzdanje...pa nisam uopšte strijepio za gol več drugu utakmicu za redom...vjerujem ovaj ekipi....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 15 sep 2010, 23:46

AFC Ajax je napisao/la:Ne razumijem ja te vase djecije sifre. Kakav klub takvi i navijaci :roll:
Cestitam na zasluzenoj pobjedi. Zadnji moj post na ovoj temi!
slika :mrgreen: uhhhh sto volim ove, kaze s pola centra samo sutaju--aje sifre :mrgreen: :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 sep 2010, 00:09

Blanco i njegove slikice :mrgreen: da ne bude off cestitke na pobjedi 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 16 sep 2010, 00:12

juznjak> je napisao/la:Blanco i njegove slikice :mrgreen: da ne bude off cestitke na pobjedi 8-)
Slika 1001 rijec..tnx bro :mrgreen:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 16 sep 2010, 00:59

ibra_barca je napisao/la:cestitam navijacima reala, na pobjedi, nije bog zna sta, ali dobro je, ocekivano, nije neka igra lijepa, ali rezult je vazan... ;)
semy-kkb je napisao/la:Ma bitna je i igra, nije fudbal samo tri boda pa kako god da je odigro klub. Pa Real ima takve igrače gdje nemos reci da su vazna samo tri boda, treba tu malo i nečeg da se vidi, kakav potez, dribling, atrakcija, uglavnom prije se i dolazilo na stadion zbog toga.

P.S. Čestitam...
Mislim, odnosno uvjeren sam, da vas dvojica niste gledali Real Madrid. Stvar je u tome sto su predobro odigrali, 36 suteva od strane jednog tima na jednoj utakmici je predznak lijepe igre. Uostalom, problem je samo u zavrsnici. To sto nasi igraci nisu uspjeli zabiti sve prigode, a imali su jos najmanje 5 prilika koje su 90% najbolje prigode za igraca...

Real igra vrlo lijepo i nemojte da vas zavaraju rezultati i cinjenica da je Mourinho na klupi.

Ono sto je jos bolje je to da imamo odbranu koja je u par utakmica pokazala veliku cvrstinu i mjeri se sa odbranom Barcelone. Ni jedan ni drugi tim nisu imali dosad neke teze utakmice u prvenstvu ili Ligi Prvaka, ali Barci tek sad slijedi pravi ispit, a Realu za par sedmica

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 sep 2010, 01:31

@brnjo
...i mjeri se sa odbranom Barcelone.....

nemoj se mjerit s tom odbranom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nidza vas onda - ni vas ni nas :mrgreen: :mrgreen:

p.s. treba biti realan
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 16 sep 2010, 01:33

bparena je napisao/la:@brnjo

nemoj se mjerit s tom odbranom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nidza vas onda - ni vas ni nas :mrgreen: :mrgreen:

p.s. treba biti realan
Pa dobro, znam da treba biti realan, normalno da ih ne mogu porediti sa Barceloninom odbranom, oni nemaju Ikera :lol: :lol: :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 sep 2010, 01:53

Brnjoo je napisao/la:
bparena je napisao/la:@brnjo

p.s. treba biti realan
Pa dobro, znam da treba biti realan, normalno da ih ne mogu porediti sa Barceloninom odbranom, oni nemaju Ikera :lol: :lol: :lol:

opet on :mrgreen: i dobro je da nemamo onoga ko primi 6-ticu od najljuceg rivala i to na svom bunjištu :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 16 sep 2010, 08:36

Odavno nisam gledao da Real onako lijepo igra a pritom da je veoma siguran u odbrani i da drzi konce sve igre. Sto mrzim ove sto govore, Mourinho je to, ne moze se lijepo igrati. Prvo pogledajte tekmu ili pregled pa govorite. Mene brine samo jedna stvar a to je realizacija. CR promasuje nesto sto prije nikada ne bi, Higuain jeste dao gol ali je i upropastio par prilika, DI Maria sjajno prolazio ali ono sto je promasio ne smije uraditi da ga se probudi u pola noci. Brine me to jer kad dodju velike tekme nece biti bas ovoliko mnogo prilika i svaka ce biti zlatna. Ipak mislim da Mou radi odlican posao i nekako sam dosta uvjeren da mozemo ove godine daleko u LP.

P.S. Mesut Ozil - trenutno nas najjaci igrac (doveden da zamijeni Kaku a sada ce se Kaka morati dobro namuciti ako hoce presmrditi prvom timu) 8-)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.