Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Guest007
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Guest007 » 18 feb 2018, 12:31

Kakva je igra Celika? Nisam pratio jucerasnju utakmicu.. Po rezultatu 1-0, slabo. ps s obzirom koliko su se pojacali i pred svojom publikom tu je trebalo bit minimalno 3 razlike, proziv viteza.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 feb 2018, 12:35

prisonbreak je napisao/la: Al samo mi sa pecatom, svi ste ispod nas.
Vi ste ono s Jedinstvom potpisali 3 za 3? :lol: I u onoj nasoj zadnjoj sezoni sjede dva lika u odjelima iza mene i pricaju 0-2. Zabi Celik dva komada za 15 minuta, ljudi se ustadose i odose :mrgreen:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 18 feb 2018, 12:38

Ocekujem saopcenje Bordo Frendica o jucerasnjim sudijskim odlukama i conspiracy theory kako je Zeljo i to namjestio :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Linija
Kontakt:

Post Postao/la Linija » 18 feb 2018, 12:57

Osim13 je napisao/la:Ocekujem saopcenje Bordo Frendica o jucerasnjim sudijskim odlukama i conspiracy theory kako je Zeljo i to namjestio :kafa:
:mrgreen:
slika

sinoć se benjo isović javio i kazao šta misli o penalima
slika
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 18 feb 2018, 13:00

Guest007 je napisao/la:Kakva je igra Celika? Nisam pratio jucerasnju utakmicu.. Po rezultatu 1-0, slabo. ps s obzirom koliko su se pojacali i pred svojom publikom tu je trebalo bit minimalno 3 razlike, proziv viteza.
Ima ekipa velikog slifa definitivno, al velik je pritisak, biti ce tu puno bolje. I Vitrz je igrao fakticki bunker cijelu utakmicu, pa je tesko islo, bili su cvrsti i grubi i oni su se fino pokazali.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 18 feb 2018, 13:08

:oops: :oops: :oops:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 18 feb 2018, 13:15

:urnebes: :rol:

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 18 feb 2018, 13:20

Memara je napisao/la:

:oops: :oops: :oops:
ha majku im glupu, koji su ovo retardi, nisu mogli trofeja uzeti uz ovakvo sudjenje ... :rol: :rol: :rol:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 18 feb 2018, 13:23

BeSha1992 je napisao/la: ha majku im glupu, koji su ovo retardi, nisu mogli trofeja uzeti uz ovakvo sudjenje ... :rol: :rol: :rol:
Pazi ovo :urnebes: :urnebes:

Linija
Kontakt:

Post Postao/la Linija » 18 feb 2018, 13:25

memara poznati kompleksaš
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."

Capajebo
Kontakt:

Post Postao/la Capajebo » 18 feb 2018, 13:31

Uvazeni portal pusti Bernardica uvazenog navijaca HŠK-a da napise clanak u kojem jucerasnju lakrdiju svede na minimum sa kosnatatcijom 'loš dan za Zrinjski', dok istovremeno veliki reklamni baner Premier-a krasi naslovnicu portala :rol:
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 18 feb 2018, 13:42

Ne znam cemu tolika hampa oko ovoga kad znamo da uz Zelju Zrinjski ima najjaci lobi u ligi. Ovo sto se desava zadnje dvije godine izmedju njih je za SIPE. Svaki iskren navijac i ljubitelj fudbala ce to priznati jer iz sedmice u sedmicu gledamo iste stvari, ove sedmice Zeljini kmece iduce ce opravdavati nepostojeci penal za njihov tim.
samo Sloboda

Linija
Kontakt:

Post Postao/la Linija » 18 feb 2018, 13:44

da željo ima ikakav lobi ne bi izgubio titulu nepostojećim penalom za zrinjski protiv radnika.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 feb 2018, 13:46

A zanemarit cemo 6 suspendovanih sudija te sezone zbog gresaka u korist vase miskina :rol: To se nije desilo, to je sve izmislila pitarska propaganda.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 18 feb 2018, 13:53

Linija je napisao/la:da željo ima ikakav lobi ne bi izgubio titulu nepostojećim penalom za zrinjski protiv radnika.
Iskreno se nadam da si samo tvrdoglav ili mlad da bi priznao. Uz vec izlobiranu titulu slican slucaj da se u zadnjih 6-7 kola suspenduje isto toliko sudija u vasu korist mislim da nije jos zabiljezen. Uz dva endemski zasticena kluba tu je i Siroki koji se uspio izvuci od oubiljne kazne nakon fasistickog hraljanja tokom finala Kupa.
samo Sloboda

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 18 feb 2018, 13:56

Šta kaže onaj svi štimaju. :rol: Pa dečko ako su tvoji ukaljali obraz tvog kluba, ne znači da su svi.

plavobeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobeli » 18 feb 2018, 14:02

Ocigledno da su pojedini navijaci Zelje na drogama,i to neke novije vrste,kada su oni ti koji moralisu o sudijama.Pa kakve smjesne penale su sudije svirsli Zelji u Bijeljini,kakva su ti navlacenja bila da Zeljo pobjedi,i to uvijek kada se rezultat lomi,ako ne penal onda crveni.Amarovi puleni umislili da su institucija,a infrastruktura Radnika iz Surdulice bolja.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 18 feb 2018, 14:03

Evolution87 je napisao/la:A zanemarit cemo 6 suspendovanih sudija te sezone zbog gresaka u korist vase miskina :rol: To se nije desilo, to je sve izmislila pitarska propaganda.
Upravo tako. Da se namjestalo, titula se ne bi izgubila nepostojecim penalom u Bijeljini. Zdrav mozak i razum to mogu shvatiti, zato nazalost vas par i dalje ne prestaje drkati i drkati na jedno te isto, iako veze sa zivotom nema.

Linija
Kontakt:

Post Postao/la Linija » 18 feb 2018, 14:05

merak je napisao/la:
Linija je napisao/la:da željo ima ikakav lobi ne bi izgubio titulu nepostojećim penalom za zrinjski protiv radnika.
Iskreno se nadam da si samo tvrdoglav ili mlad da bi priznao. Uz vec izlobiranu titulu slican slucaj da se u zadnjih 6-7 kola suspenduje isto toliko sudija u vasu korist mislim da nije jos zabiljezen. Uz dva endemski zasticena kluba tu je i Siroki koji se uspio izvuci od oubiljne kazne nakon fasistickog hraljanja tokom finala Kupa.
nemam ja šta priznavati. ti imaš pravo da misliš šta hoćeš, iako to nužno ne mora biti istina. :wave:
na kraju krajeva, čelnici tvog kluba i manjeg sarajevskog kluba su se zajenički dogovarali i planirali rezultate uključujući i druge klubove. pa na kraju kad se pare ne uplatiše obznani se sve. :bih:

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 18 feb 2018, 14:14

Osim13 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:A zanemarit cemo 6 suspendovanih sudija te sezone zbog gresaka u korist vase miskina :rol: To se nije desilo, to je sve izmislila pitarska propaganda.
Upravo tako. Da se namjestalo, titula se ne bi izgubila nepostojecim penalom u Bijeljini. Zdrav mozak i razum to mogu shvatiti, zato nazalost vas par i dalje ne prestaje drkati i drkati na jedno te isto, iako veze sa zivotom nema.
Hahahahaha cistiji penal u Bijeljini nego vasi protiv fasista u kupu... slucajno svih 6 suspendovano zbòg greski u korist Vase Miskina..

Ovaj linija je stvarno idiot, Azmir dobio kaznu na sudu zbog klevete, on i dalje tvrdi budalastine... pa nije Dino bio stari kriminalac Ivica
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []