Polako, dok se konsoliduju redovi.Mont0 je napisao/la:Ja se nekako bojim da nismo nimalo radikalni u ovome bojkotu.
Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može !
Polako, dok se konsoliduju redovi.Mont0 je napisao/la:Ja se nekako bojim da nismo nimalo radikalni u ovome bojkotu.
znas kako, nisi u pravu 100% ...carina je napisao/la:@nem73
Oni sto bi se trebali da metiljaju samo nam slazu kafanske price koje kod nas prolaze.tipa ja bi ovo, ja bi ono.....
Ima druze milion nacina da se pomogne Velezu, a da ova uprava ne "mazne"...stipu brate suplje Vahine i Vahica....
Hehehe...U purgera nikad nije bilo sendvica.....Ako ima para platio bi, ako nema sluzi se onom starom"Pisi na Velez!"...Idu purgeru nosio te djavo hiljadu i jedanGrandmaster je napisao/la:A sad se prešlo na ćevape, nisu više sendvići i sokići.
Jeli ovaj"iskreni Velezovac"(BOG mi nedo !)vise prica o DRZAVI koju OCITO mrzi ili o Velezu?Ili "kroz redove voli Velez"a ovamo nam ga suche..Ja bih ovo nazvao onim inim """VELEZOVCIMA"""(pod DEBELIM navodnicima!) radi kojih je Velez danas tamo gdje jeste...svi ti "PLAHO VOLE VELEZ" a izmedju redova PLJUJU LI PLJUJU PO drzavi..a to je CILJ i "nacrtanije",udri sa svih strana ali"mudro"...i to "pametnjakovici"ne kontaju?!A radi ovakvih me napadaju..sad ce opet ali ne briga me...ja popustiti NECU nikada dok nas Velez ne bude opet bosanskohercegovacki patriotski klub!AlemC85 je napisao/la:Evo ispovijest jednog iskrenog Veležovca:
................ slika i prilika države BiH, koja ne postoji odnosno koja je pri izumiranju.
Država BiH: Pošto mi države nemamo, nekako se krpimo, ali iskreno to je moje neko iskreno mišljenje, pošto je u ovoj državi sve otišlo dođavola, ja smatram da je u ovom sivilu jedina svijetla tačka naš Velež.
FK VELEŽ: ................to je još jedino što u ovoj nakaradnoj državi poštujem a to je Velež koji se bori protiv vjetrenjača.
Reprezentacija BiH: Mi reprezentacije i nemamo, jer je to ekipa bez glave i repa, sami šminkeri i manekeni svi do jednog. Ja za nju i ne navijam, ..............
Koji djavo uvijek trebas boldat i sizeat na 500? I na Forumu Rodjeni-mostar, i na beckoj raji pa i ovdje?edinko je napisao/la:Jeli ovaj"iskreni Velezovac"(BOG mi nedo !)vise prica o DRZAVI koju OCITO mrzi ili o Velezu?Ili "kroz redove voli Velez"a ovamo nam ga suche..Ja bih ovo nazvao onim inim """VELEZOVCIMA"""(pod DEBELIM navodnicima!) radi kojih je Velez danas tamo gdje jeste...svi ti "PLAHO VOLE VELEZ" a izmedju redova PLJUJU LI PLJUJU PO drzavi..a to je CILJ i "nacrtanije",udri sa svih strana ali"mudro"...i to "pametnjakovici"ne kontaju?!A radi ovakvih me napadaju..sad ce opet ali ne briga me...ja popustiti NECU nikada dok nas Velez ne bude opet bosanskohercegovacki patriotski klub!AlemC85 je napisao/la:Evo ispovijest jednog iskrenog Veležovca:
................ slika i prilika države BiH, koja ne postoji odnosno koja je pri izumiranju.
Država BiH: Pošto mi države nemamo, nekako se krpimo, ali iskreno to je moje neko iskreno mišljenje, pošto je u ovoj državi sve otišlo dođavola, ja smatram da je u ovom sivilu jedina svijetla tačka naš Velež.
FK VELEŽ: ................to je još jedino što u ovoj nakaradnoj državi poštujem a to je Velež koji se bori protiv vjetrenjača.
Reprezentacija BiH: Mi reprezentacije i nemamo, jer je to ekipa bez glave i repa, sami šminkeri i manekeni svi do jednog. Ja za nju i ne navijam, ..............
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.