FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 19 feb 2018, 13:27

mma_hz je napisao/la:O cemu vi mlatite momci vise,kakvi juniori crni sta vam je.
Ne bi ih podrzali u 3 lose utakmice,vi bi i juniore raspustili,kakvi ste vi komadi budala.
Izgubili smo kod mozda i najkvalitetnije ekipe na stadionu na kojem nismo ni kad smo titule osvajali pobjedjivali i vi odmah bi sve tjerali.
Siroki je ozb i kvalitetna ekipa,dobro skautirana i ekipa koja se ne nalazi pod povecalom kao mi,moze mirno igrati i graditi ekipu i rezultate.
Nasa ekipa je kvalitetna,to vam garantujem,ima i glavu i rep sto ce se pokazati u mecevima koji slijede.
Nisam nikakav "insajder","lizac" ili upravin potrcko,cisto gledam igracki segment i tvrdim da za ovu ligu imamo kvalitetan sastav i da cemo vremenom doci u priliku da se borimo za titulu.
Greska. Niko nikog ne tjera radi jedne izgubljenje utakmice. Izgubiti u Sirokom nije nikakva bruka.
Tjeraju se jer godinama nista nisu dobro donijeli i ovakvim radom, nece ni donijeti.

Zelis jos 5 sezona na 3,4 mjestu uz redovno gubljenje derbia, brukanja po Europi i da ti igraju polovnjaci iz Srbije i slicni?

A kvalitet ekipe garantuj rezultatima, ne pricom. Mi godinama dozivljavamo neuspjeh za neuspjehom. Treneri se smijnjuju po unaprijed razradjenom redoslijedu. Dok drugi iz godine u godinu mlate trofeje, mi pricamo kako imamo "najbolju ekipu", ali eto nismo imali srece ili nas je neko zeznuo.
Okaci to macku o rep. Nikakve to veze sa srecom nema. Srece mozes da nemas u jednoj sezoni, u cetri nema sanse da je to presudan faktor.
Mi nemamo rezulatate jer lose radimo, il drugi rade bolje.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 feb 2018, 13:43

paulus je napisao/la:
Evander je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da na ovom forumu ima likova level "daj bolan našu djecu oni će ginuti" kao na fb stranici u komentarima...
Nema potrebe da iko gine, ovo je fudbal, nije rat. Od djece ces MOZDA nekad imati neke koristi, od ovih polovnjaka nemas nikakve niti ce je kad biti.
To je sva bit.
Ja ne mogu vjerovati da neko misli mladim igracima davat vise sanse moze bit greska. Mnogo uspjesniji klubovi to rade
Treba im davati šansu, samo što ima likova koji nakon prvog poraza pišu komentare u fazonu daj 11 juniora nek djeca igraju. Ne kontam šta je s tim ljudima...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 19 feb 2018, 13:46

Evander je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Nije vrijeme za priču o juniorima u ovom dijelu sezone, jer bi to bio još jedan znak da se u klubu sve radi neplanski i ho-ruk. Ekipa kao ekipa nije loša, ali su ovu utakmicu odigrali kao amateri, i još se od 70' vidjelo sa ne mogu meda. Sacekati još koju utakmicu pa onda donositi zaključke.
1. A kad ce biti vrijeme? Evo, svi su se pomirili sa tim da realno nismo u borbi za titulu. Stanje na tabeli to govori. Mi nemamo veliki zaostatak za jednom ekipom, nego iza dvije ekipe. Neralno je ocekivati da ce oba konkurenta toliko kiksati da ih ovakva nasa ekipa moze sustici.

2. Zar nam vise treba dokaza da se radi neplanski? Pa godinama unazad ne znamo gdje udaramo. Nikakve vizije. Samo se vrtimo u krug. Niti trofeja, niti mladih igraca, niti ista. Guranje juniroa sad da igraju, bio bi dokaz da se nesto konacno pocelo planirati.

3. Ova ekipa jeste losa. Deficitarni smo, lose pokriveni, ili se krpimo na bar 5 pozicija.

4. Ta prica da se nesto ceka, prica se vec godinama. Mi cekamo, cekamo i nista.
Nastavi li se ovako kao do sad, na kraju ces biti 3,4. Izaci ces u tu Europu epizodno. U septembru, oktobru ces opet mijenjati trenera.
Zar to vec vise puta nismo vidjeli?
Nije li vrijeme da se bar pokusa nesto uraditi?

Evo, uzele se sad neke pare, misli li neko stvarno da cemo slijedece sezone imati znatno jacu ekipu i da ce te pare biti ulozene u prvi tim?
Ova sezona nije izgubljena juce, izgubljena je jos ljetos. Jos vise je izgubljena kad se Repuh postavio za trenera. OK. hajmo im halaiti, ali nemojte onda da pravimo istu gresku i slijedece sezone. Daj da na vrijeme pocnemo jednom razmisljati sta i kako.
Prije svega treba reći da je ovo tek prva utakmica ovog dijela sezone, i sigurno da ne trebamo donosit takve zaključke da ništa ne valja, i da niko ne zna igrati jer jedna utakmica nije nikako reprezentativna. Nisu ni one pripremne utakmice također ali tamo smo znali igrati fudbal, nije moguće da su za dvije sedmice zaboravili igrat. Rekao sam da je ova utakmica izgubljena prije svega zbog užasne postavke igre. Pa da krenem:
1. Na početku svake sezone/polusezone se pravi plan u ekipi i otprilike se zna koliko će koji igrač dobiti minuta. Ja da vidim da se nakon prvog kola klub predaje i oprašta od borbe za titulu ili europu u našem slučaju, ja bih ga prestao pratit. Ne kažem da juniori nužno znače dizanje ruku od bilo kakvih ambicija, nego sam mišljenja da trebaju postepeno biti uključeni u prvi tim. Dva juniora po utakmici su neki recept za budućnost, i u ovom trenutku mislim da bi odlična stvar bila stavljanje Mujakića uz Šofranca recimo, ili Herića uz Stanojevića. Više od 5 juniora u istom trenutku na terenu je nerealno za očekivati.

2. Nemam neko visoko mišljenje o upravi i očito da su imali previše lutanja, ali ovaj sportski segment radi solidan posao. Dovedeni su dobri igrači za naše uslove, i svako ko misli da će se u skorije vrijeme ponoviti Jajalo je lud. Pravi se kostur ekipe i mislim da se već u ovom trenutku može zaključiti kako ćemo izgledati na godinu, i na koje igrače će se ozbiljno računat.

3. Ekipa nije loša, to su nebuloze, i što je najgore to su zaključci nakon jedne odigrane utakmice. Sezonu smo počeli bez veznog reda, i dolaskom Adukora i Stanojevića igra je bila dobra i ostvarivali smo konstantno dobre rezultate, što ipak znači neki kvalitet. Sa druge strane složio bih se sa lošim popunjavanjem određenih pozicija. U veznom redu imamo duplo više igrača nego u odbrani, ali nekako sam mišljenja da je ostao Mihojević to bi dosta bolje izgledalo. Naravno ostaju bekovske pozicije na kojim smo deficitarni ali je očito da nije bilo nekog izbora za dovesti u ovom prelaznom roku. Ako se da šansa Šabanoviću onda je to barem neko opravdanje, jer bi u protivnom dali velike pare za nekog ko bi mogao biti zamjenjen u ljetnom prelaznom roku, kada je na tržištu više igrača.

4. Šta da se pokuša uraditi ? Smijeniti Husrefa i rastjerati pola ekipe ? Samo bi stvorili još veću dubiozu. Dobre stvari se ne dešavaju preko noći. Ovako nam ostaje barem pokušaj da napravimo kostur ekipe, sa Šofrancem, Stanojevićem, Adukorom, Rahmanovićem, Crepuljom, Kuzmanovićem.. Lakše je dodati 2-3 igrača postojećoj ekipi nego praviti još jedan remont. Naravno uz uvođenje par juniora, i to ne kad utakmica bude već riješena, nego od prve minute, ali po receptu kojeg sam već napisao. Herić uz pravog igrača, a ne Radovca. Mujakić uz Šofranca, ne uz Sadikua recimo, i Šabanović bi bolje izgledao na terenu uz dobre stopere i vezni red.
Isprike za duži post, al rekoh da odgovorim :mrgreen: Mislim da si jedan od boljih forumaša i da ćeš razumiti poentu mog posta.

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 19 feb 2018, 14:01

haris004 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Nije vrijeme za priču o juniorima u ovom dijelu sezone, jer bi to bio još jedan znak da se u klubu sve radi neplanski i ho-ruk. Ekipa kao ekipa nije loša, ali su ovu utakmicu odigrali kao amateri, i još se od 70' vidjelo sa ne mogu meda. Sacekati još koju utakmicu pa onda donositi zaključke.
1. A kad ce biti vrijeme? Evo, svi su se pomirili sa tim da realno nismo u borbi za titulu. Stanje na tabeli to govori. Mi nemamo veliki zaostatak za jednom ekipom, nego iza dvije ekipe. Neralno je ocekivati da ce oba konkurenta toliko kiksati da ih ovakva nasa ekipa moze sustici.

2. Zar nam vise treba dokaza da se radi neplanski? Pa godinama unazad ne znamo gdje udaramo. Nikakve vizije. Samo se vrtimo u krug. Niti trofeja, niti mladih igraca, niti ista. Guranje juniroa sad da igraju, bio bi dokaz da se nesto konacno pocelo planirati.

3. Ova ekipa jeste losa. Deficitarni smo, lose pokriveni, ili se krpimo na bar 5 pozicija.

4. Ta prica da se nesto ceka, prica se vec godinama. Mi cekamo, cekamo i nista.
Nastavi li se ovako kao do sad, na kraju ces biti 3,4. Izaci ces u tu Europu epizodno. U septembru, oktobru ces opet mijenjati trenera.
Zar to vec vise puta nismo vidjeli?
Nije li vrijeme da se bar pokusa nesto uraditi?

Evo, uzele se sad neke pare, misli li neko stvarno da cemo slijedece sezone imati znatno jacu ekipu i da ce te pare biti ulozene u prvi tim?
Ova sezona nije izgubljena juce, izgubljena je jos ljetos. Jos vise je izgubljena kad se Repuh postavio za trenera. OK. hajmo im halaiti, ali nemojte onda da pravimo istu gresku i slijedece sezone. Daj da na vrijeme pocnemo jednom razmisljati sta i kako.
Prije svega treba reći da je ovo tek prva utakmica ovog dijela sezone, i sigurno da ne trebamo donosit takve zaključke da ništa ne valja, i da niko ne zna igrati jer jedna utakmica nije nikako reprezentativna. Nisu ni one pripremne utakmice također ali tamo smo znali igrati fudbal, nije moguće da su za dvije sedmice zaboravili igrat. Rekao sam da je ova utakmica izgubljena prije svega zbog užasne postavke igre. Pa da krenem:
1. Na početku svake sezone/polusezone se pravi plan u ekipi i otprilike se zna koliko će koji igrač dobiti minuta. Ja da vidim da se nakon prvog kola klub predaje i oprašta od borbe za titulu ili europu u našem slučaju, ja bih ga prestao pratit. Ne kažem da juniori nužno znače dizanje ruku od bilo kakvih ambicija, nego sam mišljenja da trebaju postepeno biti uključeni u prvi tim. Dva juniora po utakmici su neki recept za budućnost, i u ovom trenutku mislim da bi odlična stvar bila stavljanje Mujakića uz Šofranca recimo, ili Herića uz Stanojevića. Više od 5 juniora u istom trenutku na terenu je nerealno za očekivati.

2. Nemam neko visoko mišljenje o upravi i očito da su imali previše lutanja, ali ovaj sportski segment radi solidan posao. Dovedeni su dobri igrači za naše uslove, i svako ko misli da će se u skorije vrijeme ponoviti Jajalo je lud. Pravi se kostur ekipe i mislim da se već u ovom trenutku može zaključiti kako ćemo izgledati na godinu, i na koje igrače će se ozbiljno računat.

3. Ekipa nije loša, to su nebuloze, i što je najgore to su zaključci nakon jedne odigrane utakmice. Sezonu smo počeli bez veznog reda, i dolaskom Adukora i Stanojevića igra je bila dobra i ostvarivali smo konstantno dobre rezultate, što ipak znači neki kvalitet. Sa druge strane složio bih se sa lošim popunjavanjem određenih pozicija. U veznom redu imamo duplo više igrača nego u odbrani, ali nekako sam mišljenja da je ostao Mihojević to bi dosta bolje izgledalo. Naravno ostaju bekovske pozicije na kojim smo deficitarni ali je očito da nije bilo nekog izbora za dovesti u ovom prelaznom roku. Ako se da šansa Šabanoviću onda je to barem neko opravdanje, jer bi u protivnom dali velike pare za nekog ko bi mogao biti zamjenjen u ljetnom prelaznom roku, kada je na tržištu više igrača.

4. Šta da se pokuša uraditi ? Smijeniti Husrefa i rastjerati pola ekipe ? Samo bi stvorili još veću dubiozu. Dobre stvari se ne dešavaju preko noći. Ovako nam ostaje barem pokušaj da napravimo kostur ekipe, sa Šofrancem, Stanojevićem, Adukorom, Rahmanovićem, Crepuljom, Kuzmanovićem.. Lakše je dodati 2-3 igrača postojećoj ekipi nego praviti još jedan remont. Naravno uz uvođenje par juniora, i to ne kad utakmica bude već riješena, nego od prve minute, ali po receptu kojeg sam već napisao. Herić uz pravog igrača, a ne Radovca. Mujakić uz Šofranca, ne uz Sadikua recimo, i Šabanović bi bolje izgledao na terenu uz dobre stopere i vezni red.
Isprike za duži post, al rekoh da odgovorim :mrgreen: Mislim da si jedan od boljih forumaša i da ćeš razumiti poentu mog posta.
Ma remont brate, totalni. Pa sve gradit iz pocetka. Krpimo se godinama vec pa nista. Ja sam malo starija generacija. Nekada je Sarajevo mlatilio klubove iz pripizdina sa 10:0. Sramota na sta su nam srozali klub.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 feb 2018, 14:13

O cemu vi,kakve pripizdine. :roll: :roll:
Ne igra tradicija ,vec pare.More primjera kako klubovi iz "malih" sredina opstaju u najvecim ligama svijeta i igraju zapazene uloge u svjetskom fudbalu.
Puste se price,sjecam se i ja kad smo Zrinjski mlatili na Kosevu po 6:1 i navijali"AJMO ZRINJA",al to sve nekad bilo.
Cinjenica je da imamo kvalitetan igracki kadar,ja ne razumijem sta vi koji serete predlazete?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 19 feb 2018, 14:25

mma_hz je napisao/la:O cemu vi,kakve pripizdine. :roll: :roll:
Ne igra tradicija ,vec pare.More primjera kako klubovi iz "malih" sredina opstaju u najvecim ligama svijeta i igraju zapazene uloge u svjetskom fudbalu.
Puste se price,sjecam se i ja kad smo Zrinjski mlatili na Kosevu po 6:1 i navijali"AJMO ZRINJA",al to sve nekad bilo.
Cinjenica je da imamo kvalitetan igracki kadar,ja ne razumijem sta vi koji serete predlazete?
Kakav ti je to rjecnik? Listica je pripizdina, ja sta je? Da nije New York ili da nemas koga dole pa te boli? Ono sto nas odvaja od gurbeta je to sto se navijaci kluba ne obracaju jedni drugima na nacin koji se ti obracas.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 feb 2018, 14:35

Jesmo li dobili informaciju kolika je Valentinu plata?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 feb 2018, 14:54

pasica je napisao/la:Jesmo li dobili informaciju kolika je Valentinu plata?
Na humanitarnom je radu
1946~

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 feb 2018, 15:00

Nije on na ikakvom radu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 feb 2018, 15:02

Evolution87 je napisao/la:Nije on na ikakvom radu
:urnebes: :urnebes:
1946~

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 19 feb 2018, 15:09

:urnebes:

Do LzP ponovo se vraćamo u borbu za titulu :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 feb 2018, 15:13

:lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 feb 2018, 15:16

Vratnik10 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:O cemu vi,kakve pripizdine. :roll: :roll:
Kakav ti je to rjecnik? Listica je pripizdina, ja sta je? Da nije New York ili da nemas koga dole pa te boli? Ono sto nas odvaja od gurbeta je to sto se navijaci kluba ne obracaju jedni drugima na nacin koji se ti obracas.
Aman,ajde gdje sam te uvrijedio molim te?Nadji molim te :shock: :shock:
Hvala Bogu dragom dole nikog nemam,niti sam imao niti cu aBd imati.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 feb 2018, 15:46

odbrana nam je tuta, jedan stoper, jedan vezni i 2 krila igrala nazad i onda prepustiš posjed domaćinu :facepalm: i Pavlović....
ne možeš ovo radit kad skupljaš poene...i svaki ti je bitan...kockanje Husrefovo...imao sam loš osjećaj inače...
ako smo htjeli njima pustit posjed onda smo trebali sa Kuzmanovićem, Hebibom i Krstom prema naprijed na kontre ići...ovo je idiotluk, bez smisla...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 feb 2018, 15:48

"Ne bih se vraćao zaista na ono što je bilo u Sarajevu i ko je kriv što nisam dobio značajniju minutažu- To su stvari koje sam ostavio iza sebe i ne želim se osvrtati. Kada sam došao trener Dženan Uščuplić imao je visoko mišljenje o meni, bio je vrlo korektan, ali su me drugi ljudi zvali, slali prijetnje. Bio sam optužen i da dajem novac da bi igrao u Sarajevu, što su potpune budalaštine. Kada je došao Ješić, iakoristio sam to da raskinem saradnju."

Rijad Kobiljar
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 feb 2018, 15:49

Kakvi ste vi meni carevi, mislim određeni likovi.. Čim se izgubilo, odmah se aktivirali priča o Valentinu, Sabrini, Kantardžiću, petom, desetom. Izgubio se radi lošeg izbora igrača, taktike i ogavnog pristupa, tačnije straha od uspjeha i to je sve. Opet ponavljam, po meni je najveći krivac za poraz Husref. Nema smisla stavljati Hebiba na krilo, pogotovo jer tu nije igrao dvije sezone, jer tu ustvari nikad nije bio ni za prolazne ocjene, a kamoli nešto više, a onda najgora stvar je što po toj strani igra Menalo. Izmjene prekasno izvršene i nisu imale smisla, a onda i taj strah kod igrača.

Kuju se nekakve teorije zavjere, počne se pričati o upravi i nekim stvarima tek kada se zijani ili neostvari neki cilj. Evo pogledaj ovog Evandera.. Čovjek neaktivan na temi od 8. februara, kada mu je zadnji post bio vezan za kupovinu karata. Onda dođe sinoć, 18. februara, kada se desi poraz ili tako neki neuspjeh i raspiše se kao na drogama. Mislim smiješno..

Samo još da dodam da treba gurnuti par ovih mladih igrača iz Akademije u prvu postavu. Umjesto Bekića, napravio bi jedan totalni premještaj i tu stavio Mujakića. Znam da nije to njegova pozicija uopšte, ali brz je i zna povući loptu, tako da bi to dobro došlo, a u defanzivi je puno bolji od onog bekana. Na desni bek bi gurnuo u vatru Šabanovića. To bi uradio, jer definitivno je moju podršku izgubio i Bekić, a onaj Hodžić ako se ne uozbilji, zavariti ga za klupu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 feb 2018, 16:05

Moze mi neko pojasnit sta je to juce tacno kriv Bojan?
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 feb 2018, 16:18

Hajd da budemo realni i zaboravimo lična prepucavanja, al šta to Evander laže? Okej, javi se samo u crnim danima, al čovjek ništa ne laže. Ni ja lično ne volim takav način, posebno kad sve nas počne zvat ublehama, uhljebima, klimačima... dao sam mu i bod za kantu godine kad je ono glasanje bilo. Al da izvlačimo suštinu iz tog, u pravu je sve, i sve se potvrdilo što je još 2015. pisao.
@ThrillerHz pretpostavljam što mu je lik iz kornera s tri metra dao gol glavom, ispred njega. Valjda je trebao boksovat ono. Al nas je i povadio u 3-4 situacije, sve u svemu ne mogu u njega prstom uperit, pored kriminalnih bekova i drk.adžije Sarića.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

High

Post Postao/la High » 19 feb 2018, 16:20

Onaj napisa da smo mi tamo pravili probleme, a ustašija nam ubi Vedrana i još zarafala s onih dokonih brda. Bravo, glupane!
Zadnja izmjena: High, dana/u 19 feb 2018, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 feb 2018, 16:25

AlfredNobel je napisao/la:Kakvi ste vi meni carevi, mislim određeni likovi.. Čim se izgubilo, odmah se aktivirali priča o Valentinu, Sabrini, Kantardžiću, petom, desetom. Izgubio se radi lošeg izbora igrača, taktike i ogavnog pristupa, tačnije straha od uspjeha i to je sve. Opet ponavljam, po meni je najveći krivac za poraz Husref. Nema smisla stavljati Hebiba na krilo, pogotovo jer tu nije igrao dvije sezone, jer tu ustvari nikad nije bio ni za prolazne ocjene, a kamoli nešto više, a onda najgora stvar je što po toj strani igra Menalo. Izmjene prekasno izvršene i nisu imale smisla, a onda i taj strah kod igrača.

Kuju se nekakve teorije zavjere, počne se pričati o upravi i nekim stvarima tek kada se zijani ili neostvari neki cilj. Evo pogledaj ovog Evandera.. Čovjek neaktivan na temi od 8. februara, kada mu je zadnji post bio vezan za kupovinu karata. Onda dođe sinoć, 18. februara, kada se desi poraz ili tako neki neuspjeh i raspiše se kao na drogama. Mislim smiješno..

Samo još da dodam da treba gurnuti par ovih mladih igrača iz Akademije u prvu postavu. Umjesto Bekića, napravio bi jedan totalni premještaj i tu stavio Mujakića. Znam da nije to njegova pozicija uopšte, ali brz je i zna povući loptu, tako da bi to dobro došlo, a u defanzivi je puno bolji od onog bekana. Na desni bek bi gurnuo u vatru Šabanovića. To bi uradio, jer definitivno je moju podršku izgubio i Bekić, a onaj Hodžić ako se ne uozbilji, zavariti ga za klupu.
Previse smo mi trenera promijenili da bi se Husref mogao kriviti za nesto. U svoj ovoj prici, Husref je najmanji krivac.
Krivicu za sve ove lose sezone i sva brukanja unazad par godina, treba traziti na drugoj adresi. Trener to sigurno nije :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.