ko veceras nije pao na marsejuFaraon iz Visokog je napisao/la:Odlicna igra,Fabregas igrac utakmice
Pade na marseju 120 KM![]()
cestitke na pobjedi i odlicnoj igri
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
ko veceras nije pao na marsejuFaraon iz Visokog je napisao/la:Odlicna igra,Fabregas igrac utakmice
Pade na marseju 120 KM![]()
Bosco je napisao/la:Oči uvijek zasuze na ovaj video. Titi volim te !!! Te noći pobjednik je trebao bit Arsenal.
[youtube][/youtube]
Kad se skontam da ga P.I.C.K.E. iz UEFE I FIFE NIKAD NISU HTJELE NAGRADITI NAJBOLJIM IGRACEM SVIJETA vidim kako se to ocjenjuje pa lik je u ovim godinama izmislio fudbal za danasnje "vanzemaljce"...TiTI 4 REASON,..Bosco je napisao/la:Oči uvijek zasuze na ovaj video. Titi volim te !!! Te noći pobjednik je trebao bit Arsenal.
[youtube][/youtube]
najjaci si jesi matere mi moje...Nail for Real je napisao/la:Momci svaka cast na pobjedi, nadam se da cete dogurat daleko. Odoh sad ja s teme, pa javite kad Romarioo ode
Sjeti se samo imena Ian WRIGHT...lik je sigurno 85% golova daa na ta nacin a ostalih 15% naravno.......glavom...Bosco je napisao/la:5:0, Vela lob, lik ne zna drugačije dati gol.
Bosco je napisao/la:Da, Henry nikada nije osvojio nagradu za najboljeg na svijetu. A skoro 10 godina je haro po najjačoj ligi svijeta.
Al' ono kako smo izgubili LP 2006-te necu zaboravit dok sam živ. Onakva sudijska lakrdija se ne ponavlja, svi su bili uz Barcu. Ali nebitno to. Onaj Wengerov pogled kad primamo gol za 2:1, Henryevo ponašanje poslije tog gola, Gilbertov plač, uručivanje titule Barci. Bog je bio nepravedan te večeri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.