Ferdo je napisao/la:Pa ako ti je do kamere za te novce uzmeš Samsung Galaxy J7 2017 i miran/mirna. Kvaliteta izrade vrhunska, odlične komponente u mobu i kamera je super.
Pa nije to baš za te novce. J7 je dosta skuplji. Xiaomi oko 350-400, Samsung oko 600. Jbg, ja fakat nemam namjeru toliko plaćati, nije mi baš toliko bitno, samo eto gledam da nije kamera kao kod nekog divljeg Kineza ili Alcatela npr.
anonimni je napisao/la:
Ne mora znaciti, kod mene je Samsung zadnja a Omnivision prednja kamera, te tri opcije imas pa koja te potrefi, nema nikakvog standarda, dakle ne nadaj se da ces i na jednom od Xiaomija nabasati na Sony jer ga cini mi se najmanje i ima, sta ja znam meni zadnja kamera za slike nije losa, mozda su malo presvijetle boje no ne znam sta za te pare treba ocekivati a ni prednja nije bas ocaj, video je mana velika jer ima uzasan zvuk, ja sam flashao custom Oreo djelimicno i zbog toga pa cu se kad nadjem vremena pozabaviti rootom i GCam aplikacijom, imam 4/64 i ne stopa nigdje i nikako, nije ni sa stock ROM-om a s custom pogotovo, baterija 2 dana traje na oba i to finog koristenja, sad ne znam sta te jos zanima
Da, ja sam i staklo i masku narucio s eBaya, narucio bih svakako no ni za prvu ruku nije ovdje bilo pa sam se kockao tih mjesec dana jer je telefon iznimno sklizak, srecom nije mi nijednom pao pa je i sad ispravan, dakle vec recimo veceras nabavi opremu za telefon koji hoces (a ja eto Redmi 4/64 mogu preporuciti) pa telefon kad kupis kupis, manje vremena da se razbije

Ma hajde na šta naletim, naletim. Koliko para, toliko muzike je l'.
Video haman nikad ne snimam pa mi je svejedno to kako će biti. Na kraju ću vjerovatno u ovom Genelecu uzeti 3/32 verziju jer imaju 2god garancije, a oni su mi po tom pitanju dobri i nisu fuš s tim garancijama.
Ma ovaj stari za 3 godine korištenja ne znam da mi je 2-3 puta ispao, izgleda k'o nov, baš pazim na to. Uzet ću masku i staklo čim uzmem telefon svakako, evo u istom tom Genelecu maska 5KM, staklo 10, naravno mogu naručiti i za manje sigurno, al' svejedno taman.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.