Iz bilo kojeg nije to bitnocillian je napisao/la:iz kojeg redaRamsey8 je napisao/la:Podrzavas li ratne zlocince?cillian je napisao/la:ako ostane sta para od januara
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Miljenik admina i ostale moderacije
dobaar
ne podrzavam ni iz jednog. jesmol gotovi sa ispitivanjem il da zovem advokata
PrijedlogRamsey8 je napisao/la:
Podrzavas li ratne zlocince?
Nakon registrovanja na forum obavezno javljanje Ramizu, koji će novom korisniku postaviti par pitanja te na osnovu datih odgovora zaključiti da li navedeni može nastaviti sa korištenjem foruma ili ne.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pitao bih te otkud ti advokat ali necu miran si zasad ali pratim te pazi sta radiscillian je napisao/la:dobaar
Moze i da moderatora dobijemDerdiyok je napisao/la:PrijedlogRamsey8 je napisao/la:
Podrzavas li ratne zlocince?
Nakon registrovanja na forum obavezno javljanje Ramizu, koji će novom korisniku postaviti par pitanja te na osnovu datih odgovora zaključiti da li navedeni može nastaviti sa korištenjem foruma ili ne.
Smrdi mi ovaj na Dantesa ali neka ga jos napravit ce kad tad gresku kao i uvijek
u uvodu napises da se desio 5. oktobar kod nas i ona nabrajas sve sto se ni u snu nije srelo sa 5. oktobrom. u tome i jeste cijeli fazon. kod nas je februar2014 bio totalni fijasko jer su protesti organizovani bez konkretnog cilja s parolom "dosta nam je suplje, hocemo ostavke vlada kantona", bez ideje sta i kako dalje... a guzonje u vlasti su cekali samo jedan kiks a to je bilo bepotrebno paljenje kantonalnih i drzavnih institucija... tu su "protestanti" dosli na volej, za sve su okrivljeni huligani/navijaci, prebacilo se to na politicku stranu ("sbb organizovao proteste") i pojeo je vuk magarca na kraju. nebitno sto su pojedini premijeri kantona podijeli ostavke, iste strranke su ostale tu, samo jednog pijuna zamijenili drugim.thulkazal je napisao/la:Ti ko "tri mudra majmuna" samo što si otkrio usta pa pričaš ili si premlad i/ili naivan... Desio se "5. oktobar" u BiH i propao. Ti to nisi bio u Bosni u vrijeme februara 2014 ? Šta bi ?KK_Bosna je napisao/la: mogao bi se ovdje desiti 5. oktobar, ali ko kad smo kao narod/narodi naopaki... kod nas svaka grupica zasebno protestvuje i normalno da se to lagano smiri i zamete pod tepih... da su bili pametni svi kao sto nisu pa kad su mupovci protestvovali, sa njima da su dosli zajedno i borci ARBiH, VRS i HVO, penzioneri, radnici krivaje itd... pa da se skupilo 100.000 ljudi, desio bi se spontano i 5. oktobar... a sigurno ne bi bilo pendrecenja jer nece svoji na svoje udarati, to je bila idealna prilika...
Ja sam evo iz TK-a, čak sam bio i u organizaciji vezano za studente. I evo ti primjer: znači ubjeđuješ studenta kojem odgovaraju ti zahtjevi da dođe na proteste i da ne ide kući ili na kafu. To ti najbolje objašnjava svijest. A još mlad čovjek treba da bude pun bunta i revolta![]()
I šta bi dalje od paradoksalnih situacija na tim februarskin protestima u TK.
Rudari prvi ispališe za pišljivih 150KM i rekoše ne zanimaju nas protesti. Nema ni blokade Šićke petlje što je trebalo da bude glavno.
Vođe ili ti organizatori ? Predstavnici firmi - svako vuče na svoju stranu tj. gleda sopstvenu dobit i da što bolje prođe. Na najmanju ponudu odustaje od protesta. Druga polovica tih "vođa" koji su se gurali gore ko i ovi političari iskoristili proteste za sopstvenu dobit i onda tražili azile po Evropi.
Paljenje ? Dokaz koliko je narod glup i nema širu sliku ali ništa novo jer taj isti narod bira te političare koji su samo slika bosanskohercegovačkog društva.
Između ostalog te proteste u Tuzli niko nije organizovao, svako ko živi u Tuzli gledao je godinama skupinu od 20-50 ljudi, raznih propalih firmi, pred vladom. Na njih se nadovezali svi ostali, studenti, penzioneri, JMBG protesti, rudari. I svako je imao svoje zahtjeve koje su smatrali prečim od opšteg dobra.
Tako da protesta nema a i neće ih biti u budućnosti.
Bošnjaci su nažalost nedovoljno organizovani, obrazovani a i pod čizmom su režima koji to kontroliše. Nebitno bio to SDA ili SDP ili neki SDPovski otpadak, ista su to ****.
Hrvate boli neka stvar jer svako ko želi da radi hvata se putovnice i preko ili jednostavno dobije posao u državnim institucijama. (Zavod za kulturu i historiju TK 12 zaposlenika 7 Hrvata. Tako je bilo 2015. O kantonalnim ministarstvima TK i njihovom broju u istima da ne pričam... Ugroženi su totalno da im se protestuje.)
Srbi i da žele protestovati neće sa Bošnjacima i još u Sarajevu jer njih boli neka stvar za BiH i njen dobrobit.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
ne znam ko je taj dantes al ko god da je nije mi do koljena
Pronađi uljeza:
Možete brzo pogoditi u čemu smo to u vrhu.
1 Finland 12.0
2 Norway 9.9
3 Iceland 9.0
4 Denmark 8.7
5 Netherlands 8.4
6 Sweden 8.2
7 Switzerland 7.9
8 Belgium 6.8
9 Luxembourg 6.5
10 Canada 6.5
11 Bosnia and Herzegovina 6.2
12 Austria 6.1
13 Italy 5.9
14 Brazil 5.8
15 Slovenia 5.8
1 Finland 12.0
2 Norway 9.9
3 Iceland 9.0
4 Denmark 8.7
5 Netherlands 8.4
6 Sweden 8.2
7 Switzerland 7.9
8 Belgium 6.8
9 Luxembourg 6.5
10 Canada 6.5
12 Austria 6.1
13 Italy 5.9
14 Brazil 5.8
15 Slovenia 5.8
- KingJamesMVP
- Kontakt:
broj lopova?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Možda pitka voda, stvarno ne vidim u kojoj drugoj oblasti se mi možemo poredit s ovim navedenim.sljivo je napisao/la:Pronađi uljeza:![]()
1 Finland 12.0
2 Norway 9.9
3 Iceland 9.0
4 Denmark 8.7
5 Netherlands 8.4
6 Sweden 8.2
7 Switzerland 7.9
8 Belgium 6.8
9 Luxembourg 6.5
10 Canada 6.5
12 Austria 6.1
13 Italy 5.9
14 Brazil 5.8
15 Slovenia 5.8
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ovo gore uljez može se odnositi na nas samo kroz onu poznatu frazu koju znamo reći a to je: ništa ne rade samo ispijaju kafe, što vidimo da je i činjenica.
@helleru, boba (kafe) ti je falila da pogodiš
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Proguglo sam, Turci piju samo 400 gr po glaci stanovnika. A ovo je i malo koliko se kod nas pije, eno moja i zetova mati od jutros ako nisu 300 gr nisu ni manjesljivo je napisao/la:Ovo gore uljez može se odnositi na nas samo kroz onu poznatu frazu koju znamo reći a to je: ništa ne rade samo ispijaju kafe, što vidimo da je i činjenica.![]()
Oni tuku čaj.
Ja povećavam ovaj prosjek, vjerujem da godišne popijem bar 15-20 kg kafe.
Ja povećavam ovaj prosjek, vjerujem da godišne popijem bar 15-20 kg kafe.
Ja samo Nes pijem kako se ja tu uklapam, budu mi tri one 250 ge limenke dva mjeseca, ljeti moze i jedna kad se piva vise dere.
- Evolution87
- Kontakt:
Joj kakav je ovaj covic ker
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
koji je seljak piso ovaj clanak o terzicu u pm...
Evo kod nas se jos ljudi pridružuje borcima, ovaj put u Banovice pa palit po Banovicima 
- Evolution87
- Kontakt:
Culic koji ce drugi. Dijamant bh novinarstvacillian je napisao/la:koji je seljak piso ovaj clanak o terzicu u pm...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.