Proguglo sam, Turci piju samo 400 gr po glaci stanovnika. A ovo je i malo koliko se kod nas pije, eno moja i zetova mati od jutros ako nisu 300 gr nisu ni manjesljivo je napisao/la:Ovo gore uljez može se odnositi na nas samo kroz onu poznatu frazu koju znamo reći a to je: ništa ne rade samo ispijaju kafe, što vidimo da je i činjenica.![]()
@helleru, boba (kafe) ti je falila da pogodiš
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Oni tuku čaj.
Ja povećavam ovaj prosjek, vjerujem da godišne popijem bar 15-20 kg kafe.
Ja povećavam ovaj prosjek, vjerujem da godišne popijem bar 15-20 kg kafe.
Ja samo Nes pijem kako se ja tu uklapam, budu mi tri one 250 ge limenke dva mjeseca, ljeti moze i jedna kad se piva vise dere.
- Evolution87
- Kontakt:
Joj kakav je ovaj covic ker
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
koji je seljak piso ovaj clanak o terzicu u pm...
Evo kod nas se jos ljudi pridružuje borcima, ovaj put u Banovice pa palit po Banovicima 
- Evolution87
- Kontakt:
Culic koji ce drugi. Dijamant bh novinarstvacillian je napisao/la:koji je seljak piso ovaj clanak o terzicu u pm...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Đe proljeće
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
vjerujem da i obrve čupašPenaltiky je napisao/la:Ja samo Nes pijem kako se ja tu uklapam, budu mi tri one 250 ge limenke dva mjeseca, ljeti moze i jedna kad se piva vise dere.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kaže el Bake da je u BiH stanje bolje od percepcije. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Koji je tvoj take na ovo sinoćAerials je napisao/la:Kaže el Bake da je u BiH stanje bolje od percepcije.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ono između da ne izgledam ko Entoni DejvisRigoletto je napisao/la:vjerujem da i obrve čupašPenaltiky je napisao/la:Ja samo Nes pijem kako se ja tu uklapam, budu mi tri one 250 ge limenke dva mjeseca, ljeti moze i jedna kad se piva vise dere.
Trebaju protesti ali pravih boraca i ne na ovaj način. Registar je prva stvar koja se treba uvesti. Enough.Sarmelino je napisao/la:Koji je tvoj take na ovo sinoćAerials je napisao/la:Kaže el Bake da je u BiH stanje bolje od percepcije.
Reko da se nisi i ti pridruzila, tuzla leglo anarhijeAerials je napisao/la:Trebaju protesti ali pravih boraca i ne na ovaj način. Registar je prva stvar koja se treba uvesti. Enough.Sarmelino je napisao/la:Koji je tvoj take na ovo sinoćAerials je napisao/la:Kaže el Bake da je u BiH stanje bolje od percepcije.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
zbog anice i bokala vina
zapalicu krajinu do knina
Jedini imamo cojones da nešto uradimo.Sarmelino je napisao/la: Reko da se nisi i ti pridruzila, tuzla leglo anarhije
Usput, i ovo ukidanje finansiranja udruženjima isto podržavam.
- legenda reala
- Kontakt:
Uzeće mu Komšić glasove ako se kandiduje i mi smo osuđeni na nekog kandidata iz SDAkobe24 je napisao/la:Ako bude kandidat za predsjednistvo, definitivno ima moj glas. Nikad nisam volio SDP zbog generalno antiislamske politike, ne volim ni SDA zbog licemjerne islamske politike, koja upravo zbog tog licemjerstva postaje sve gora i gora (cast izuzecima). Oni u bezmudasima i neznalicama Zvizdicu, Softicu i Genjcu nemaju covjeka koji moze biti predvodnik bosnjackog naroda. Ovaj Becirovic s ponosom istice da je musliman, a mislim i da je trenutno najsposobniji bosnjacki politicar. Meni je to dovoljno da bude moj izbor u oktobru na izborima.tuzlak1987 je napisao/la:Pogledati citav intervju.
Neka ubleha koju Bakir izabere ili ovaj sposobni covjek?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
cillian je napisao/la:zbog anice i bokala vina
Šalju slike iz rodnog kraja, šta je ono jbt život. Polarna zimaSarmelino je napisao/la:Đe proljeće
To ti i jest najveci kancer, jel se uvelo ono na ig napokon?Aerials je napisao/la:Jedini imamo cojones da nešto uradimo.Sarmelino je napisao/la: Reko da se nisi i ti pridruzila, tuzla leglo anarhije![]()
Usput, i ovo ukidanje finansiranja udruženjima isto podržavam.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.