Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Đe proljeće
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
vjerujem da i obrve čupašPenaltiky je napisao/la:Ja samo Nes pijem kako se ja tu uklapam, budu mi tri one 250 ge limenke dva mjeseca, ljeti moze i jedna kad se piva vise dere.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kaže el Bake da je u BiH stanje bolje od percepcije. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Koji je tvoj take na ovo sinoćAerials je napisao/la:Kaže el Bake da je u BiH stanje bolje od percepcije.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ono između da ne izgledam ko Entoni DejvisRigoletto je napisao/la:vjerujem da i obrve čupašPenaltiky je napisao/la:Ja samo Nes pijem kako se ja tu uklapam, budu mi tri one 250 ge limenke dva mjeseca, ljeti moze i jedna kad se piva vise dere.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trebaju protesti ali pravih boraca i ne na ovaj način. Registar je prva stvar koja se treba uvesti. Enough.Sarmelino je napisao/la:Koji je tvoj take na ovo sinoćAerials je napisao/la:Kaže el Bake da je u BiH stanje bolje od percepcije.
Reko da se nisi i ti pridruzila, tuzla leglo anarhijeAerials je napisao/la:Trebaju protesti ali pravih boraca i ne na ovaj način. Registar je prva stvar koja se treba uvesti. Enough.Sarmelino je napisao/la:Koji je tvoj take na ovo sinoćAerials je napisao/la:Kaže el Bake da je u BiH stanje bolje od percepcije.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
zbog anice i bokala vina
zapalicu krajinu do knina
Jedini imamo cojones da nešto uradimo.Sarmelino je napisao/la: Reko da se nisi i ti pridruzila, tuzla leglo anarhije
Usput, i ovo ukidanje finansiranja udruženjima isto podržavam.
- legenda reala
- Kontakt:
Uzeće mu Komšić glasove ako se kandiduje i mi smo osuđeni na nekog kandidata iz SDAkobe24 je napisao/la:Ako bude kandidat za predsjednistvo, definitivno ima moj glas. Nikad nisam volio SDP zbog generalno antiislamske politike, ne volim ni SDA zbog licemjerne islamske politike, koja upravo zbog tog licemjerstva postaje sve gora i gora (cast izuzecima). Oni u bezmudasima i neznalicama Zvizdicu, Softicu i Genjcu nemaju covjeka koji moze biti predvodnik bosnjackog naroda. Ovaj Becirovic s ponosom istice da je musliman, a mislim i da je trenutno najsposobniji bosnjacki politicar. Meni je to dovoljno da bude moj izbor u oktobru na izborima.tuzlak1987 je napisao/la:Pogledati citav intervju.
Neka ubleha koju Bakir izabere ili ovaj sposobni covjek?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
cillian je napisao/la:zbog anice i bokala vina
Šalju slike iz rodnog kraja, šta je ono jbt život. Polarna zimaSarmelino je napisao/la:Đe proljeće
To ti i jest najveci kancer, jel se uvelo ono na ig napokon?Aerials je napisao/la:Jedini imamo cojones da nešto uradimo.Sarmelino je napisao/la: Reko da se nisi i ti pridruzila, tuzla leglo anarhije![]()
Usput, i ovo ukidanje finansiranja udruženjima isto podržavam.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Pa da, desio se po brojnostim, ukoliko uzmeš ukupan broj stanovnika i broj koji su demonstrirali... Osim toga ne možeš ih ni porediti zbog više faktora.KK_Bosna je napisao/la:
u uvodu napises da se desio 5. oktobar kod nas i ona nabrajas sve sto se ni u snu nije srelo sa 5. oktobrom. u tome i jeste cijeli fazon. kod nas je februar2014 bio totalni fijasko jer su protesti organizovani bez konkretnog cilja s parolom "dosta nam je suplje, hocemo ostavke vlada kantona", bez ideje sta i kako dalje... a guzonje u vlasti su cekali samo jedan kiks a to je bilo bepotrebno paljenje kantonalnih i drzavnih institucija... tu su "protestanti" dosli na volej, za sve su okrivljeni huligani/navijaci, prebacilo se to na politicku stranu ("sbb organizovao proteste") i pojeo je vuk magarca na kraju. nebitno sto su pojedini premijeri kantona podijeli ostavke, iste strranke su ostale tu, samo jednog pijuna zamijenili drugim.
Prvo što nisu imali isti karakter. Čitava Srbija je bila protiv luđaka Slobodana i bilo je 5 do 12. Evropska politika je bila upetljana u te proteste i radila je protiv Miloševića. Ko radi protiv Bakira, Nikšića, Komšića ili Dodika i Čovića ? Niko jer su im saradnici prvenstveno po pitanju kredita.
Ti nešto potenciraš kako treba organizovati a ne postaviš pitanje kakva je naša realnost. Oko 100.000 nepismenih i deset puta više intelektualno ograničenih koji u 40 godina pročitaju jednu knjigu.
Više imaš stanovništva kojim je u interesu da ostanu ovi političari jer ili imaju korist od njih - daju im posao u državnoj instituciji ili žele da imaju korist od njih. Svaka stranka ima svoj glasački aparat i svi ukupno čine nekih 30-35% stanovništva ukupnog stanovništva. Kako to ? Pa nekome mati/otac radi u opštini i on vodi čitavu porodicu na glasanje, nebitno bio to SDP, SDA,SDS itd. Na to dodaj još neki 20-25% jadnika koji što zbog gluposti ili naivnosti daju glasove parazitima uz želju da i oni postanu paraziti. I imaš ostatak, dodaj-oduzmi ostane nekih 15-20% kojima je do guše došlo i još nekih 15-20% kojima je od prvog do prvog u Bosni ili Evropi.
Pa da, desio se po brojnostim, ukoliko uzmeš ukupan broj stanovnika i broj koji su demonstrirali... Osim toga ne možeš ih ni porediti zbog više faktora.KK_Bosna je napisao/la:
u uvodu napises da se desio 5. oktobar kod nas i ona nabrajas sve sto se ni u snu nije srelo sa 5. oktobrom. u tome i jeste cijeli fazon. kod nas je februar2014 bio totalni fijasko jer su protesti organizovani bez konkretnog cilja s parolom "dosta nam je suplje, hocemo ostavke vlada kantona", bez ideje sta i kako dalje... a guzonje u vlasti su cekali samo jedan kiks a to je bilo bepotrebno paljenje kantonalnih i drzavnih institucija... tu su "protestanti" dosli na volej, za sve su okrivljeni huligani/navijaci, prebacilo se to na politicku stranu ("sbb organizovao proteste") i pojeo je vuk magarca na kraju. nebitno sto su pojedini premijeri kantona podijeli ostavke, iste strranke su ostale tu, samo jednog pijuna zamijenili drugim.
Prvo što nisu imali isti karakter. Čitava Srbija je bila protiv luđaka Slobodana i bilo je 5 do 12. Evropska politika je bila upetljana u te proteste i radila je protiv Miloševića. Ko radi protiv Bakira, Nikšića, Komšića ili Dodika i Čovića ? Niko jer su im saradnici prvenstveno po pitanju kredita.
Ti nešto potenciraš kako treba organizovati a ne postaviš pitanje kakva je naša realnost. Oko 100.000 nepismenih i deset puta više intelektualno ograničenih koji u 40 godina pročitaju jednu knjigu.
Više imaš stanovništva kojim je u interesu da ostanu ovi političari jer ili imaju korist od njih - daju im posao u državnoj instituciji ili žele da imaju korist od njih. Svaka stranka ima svoj glasački aparat i svi ukupno čine nekih 30-35% stanovništva ukupnog stanovništva. Kako to ? Pa nekome mati/otac radi u opštini i on vodi čitavu porodicu na glasanje, nebitno bio to SDP, SDA,SDS itd. Na to dodaj još neki 20-25% jadnika koji što zbog gluposti ili naivnosti daju glasove parazitima uz želju da i oni postanu paraziti. I imaš ostatak, dodaj-oduzmi ostane nekih 15-20% kojima je do guše došlo i još nekih 15-20% kojima je od prvog do prvog u Bosni ili Evropi.
Edit: Kako ja znam Denis Bećirović ne kotira dobro u SDP-u jer nije podržao Nikšića za predsjednika nego Bogić Bogičevića ili Lazića(ili kako mu je ime i koji je već od njih bio kandidat)... Ipak se nadam da će on biti kandidat za predsjedništvo...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 01 mar 2018, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Nije još čini mi se, meni barem nije došao update. Pojma nemam, niti moje ko slika, niti ja slikam tuđe.Sarmelino je napisao/la: To ti i jest najveci kancer, jel se uvelo ono na ig napokon?
Trebamo oboriti balvan kakav pa postaviti barikadu na pdf dok ti ne daju moderatora.Ramsey8 je napisao/la:
Moze i da moderatora dobijem
Smrdi mi ovaj na Dantesa ali neka ga jos napravit ce kad tad gresku kao i uvijek
Ne bih ja rekao da je ovo Dantes iako imaju zajedničkog. Stranka ga prati.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Bolji mi je zivot od kako sam izbrisao, good riddance.Aerials je napisao/la:Nije još čini mi se, meni barem nije došao update. Pojma nemam, niti moje ko slika, niti ja slikam tuđe.Sarmelino je napisao/la: To ti i jest najveci kancer, jel se uvelo ono na ig napokon?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sad je Majka Pejkovica citiro, al mozda da zavara tragDerdiyok je napisao/la:Trebamo oboriti balvan kakav pa postaviti barikadu na pdf dok ti ne daju moderatora.Ramsey8 je napisao/la:
Moze i da moderatora dobijem
Smrdi mi ovaj na Dantesa ali neka ga jos napravit ce kad tad gresku kao i uvijek
Ne bih ja rekao da je ovo Dantes iako imaju zajedničkog. Stranka ga prati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 85 gostiju.