Šah je najkompliciranija stvar koju znam. Ti tako govoriš jer nisi nikad dublje spoznao tu prekrasnu igruKK_Bosna je napisao/la:ako ti je sah prekomplikovan mozda da igramo ligu u klikerima?Jeftha je napisao/la: Previše komplikovano za mene.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Šah je najkompliciranija stvar koju znam. Ti tako govoriš jer nisi nikad dublje spoznao tu prekrasnu igruKK_Bosna je napisao/la:ako ti je sah prekomplikovan mozda da igramo ligu u klikerima?Jeftha je napisao/la: Previše komplikovano za mene.
znaci ja bih te trebao u 10Sarmelino je napisao/la:Rastavi me neki IM u 15 poteza
Napravimo svi račun na chess.comu (oni koji ga već nemaju naravno), napišemo ovdje svi koji želimo igrati korisničko ime i igramo svak sa svakime, ja mogu napraviti raspored kola. Svaki dan jedno kolo, igrači se međusobno dogovore preko PP kad će odigrati, ako neki ne odigraju mogu drugi dan odigrati 2 partije ili ako ih je neko izradio screenshot i predaja tome.Unofficialpage je napisao/la:Šta ćemo? Kako ćemo igrati?
bvb je napisao/la:
ja sam kao mali sa 6,7 godina bio viceprvak SR BiH u U12 kategoriji, trebao ici na prvenstvo juge, ali se onda zaratilo itd itd...Galion je napisao/la:Kad smo već pokrenuli tu ideju, ima li od forumaša itko sa iskustvom turnirskog šaha, da se bavio šahom?
Ja sam kao junior bio u tome, čak sam bio 3. u državi do 20 prije nekih 7 godina, nakon toga igrao nekoliko open turnira, dobio neki rejting oko 1800, kasnije ga i smanjio i batalio to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.