FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

lottdogg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lottdogg » 17 sep 2010, 19:14

Gigant je napisao/la:Pa kakva je ovo sramota, protiv drine vi skidate gace na svom terenu, i najavljujete kako nece biti lako :) ccc, "aktuelni sampion" koji predenduje na odbranu titule :)
bolje nego sanjati o nekim "petacama" ko vi pa ga popusiti kuci momacki od borca :mrgreen:

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 17 sep 2010, 19:17

lottdogg je napisao/la:
Gigant je napisao/la:Pa kakva je ovo sramota, protiv drine vi skidate gace na svom terenu, i najavljujete kako nece biti lako :) ccc, "aktuelni sampion" koji predenduje na odbranu titule :)
bolje nego sanjati o nekim "petacama" ko vi pa ga popusiti kuci momacki od borca :mrgreen:
Pa jedno je od borca zijaniti, a drugo od drine strahovati :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 17 sep 2010, 19:19

Gigant je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:
mi ni od kog ne strahujemo , neg respektujemo svakog protivnika , a ne rasipamo se izjavama ko vi i onda dobijete kuci po pi.ci :mrgreen:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 17 sep 2010, 19:19

Gigant je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:
jbg nismo jaki kao vi :mrgreen:

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 17 sep 2010, 19:59

Ako Kerla potpiše nek mu je sa srećom, a ako ne potpiše nek mu je opet sa srećom... ;)
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 sep 2010, 21:53

Jel potpiso Baljic?!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 sep 2010, 21:54

sajo10 je napisao/la:Jel potpiso Baljic?!
jeste
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 sep 2010, 21:55

pile87 je napisao/la:
jeste
Znal on ista djecevam'
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 17 sep 2010, 21:56

Amar odma krpi rupe, svaka cast... da je izdrzati prvi dio u vrhu, pa na proljece ako Bog da u pohod na titulu!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 sep 2010, 21:56

pile87 je napisao/la:
jeste
kakav je spic,jeli sidras ili okrenut prema golu?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 17 sep 2010, 22:00

fakat se moraju na ovom forumu uvesti jaci kriteriji banovanja , jer previse se gleda kroz prste spamerima i provokatorima , ako se misli napravit kvalitetan forum treba za najblazi oblik offtopica i provociranja banovat na mjesec dana , tako bi ostali kvalitetni forumasi , samim tim bi bio i kvalitetan forum .
treba kritikovat ove nase evo konkretno zeba 93 provocira na temi celika i tako navlaci njihove provokatore da se navuku na nasu temu i kvare diskusiju , zato se sve rijedje moze procitat ness pametno i kvalitetno

sto se kerle tice on se za mene nikad nije ni vratio iz njemacke i drago mi je sto je ponovo pokazao kakav je , jer su se vec poceli pojvaljivati neki likovi koji kritikuju amara sto ne daje kerli vise prilike

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 sep 2010, 22:03

nick je napisao/la:kakav je spic,jeli sidras ili okrenut prema golu?
Pa meni djeluje dosta interesantno, zna se zagraditi ima fin sut ono sto me najvise iznenadilo da je i prilicno brz mada ne izgleda tako, da je nada i da ga treba cekat i nije , on je momak koji ako sad ne bude igrao nema nista od njega, mislim u tim je godinama.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 sep 2010, 22:07

pile87 je napisao/la:
Pa meni djeluje dosta interesantno, zna se zagraditi ima fin sut ono sto me najvise iznenadilo da je i prilicno brz mada ne izgleda tako, da je nada i da ga treba cekat i nije , on je momak koji ako sad ne bude igrao nema nista od njega, mislim u tim je godinama.
pa imali ijedan da moze vec na proljece pocet,nikolic,pehilj...
smaram jbg,ne idem na treninge...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 sep 2010, 22:11

nick je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
pa imali ijedan da moze vec na proljece pocet,nikolic,pehilj...
smaram jbg,ne idem na treninge...
Ne znam, ne bih rekao da moze i jedan.Iskreno mislim da su potpisali ono da su tu i da su na oku jer su mladi ( ne mislim samo na ovu dvojicu ) i da imaju materijala pa mozda i bude nesto od njih, da mi i jedan djeluje ono da je tu oko prvog tima vala jok, e sad momci su tek stigli pa mozda im i treba vremena da se adaptiraju pa onda pokazu sta i koliko znaju.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 sep 2010, 22:46

Mechelen golom Pandze savladao Standard,pored Pandze u pocetnoj postavi Mechelena i Dialiba.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 17 sep 2010, 22:46

Kerla najavljen u sastavu za sutrasnju utakmicu, e sad jel potpisao ili ga Amar namjerno zavaljuje da ga raja popljuje?

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 sep 2010, 22:49

ganchev je dobro odigro protiv rudara, dobro ce nam doci, jos kad vidis kakve imamo probleme sa odbranom!
sta ti mislis pabizo ??? :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 sep 2010, 22:56

bistrikboy je napisao/la:Mechelen golom Pandze savladao Standard,pored Pandze u pocetnoj postavi Mechelena i Dialiba.
Super, nadam se da će proraditi i zabijati golove, zaslužio je :)

drug

Post Postao/la drug » 17 sep 2010, 23:02

Omar500 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Mechelen golom Pandze savladao Standard,pored Pandze u pocetnoj postavi Mechelena i Dialiba.
pu, pu, pu :mrgreen: nadam se da nece nego da ce ga otkačiti čelnici Mechelena i da ce mu dat slobodne papire, reć mu "ma idi đe god hoćeš" i da ćemo ga mi dočekat fino. Amar ga malo ispegla po drugom timu, na tekmama protiv kiseljaka, breze, famosa itd i onda ga ubaci u prvi tim i tako to :P

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 17 sep 2010, 23:32

drug je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
pu, pu, pu :mrgreen: nadam se da nece nego da ce ga otkačiti čelnici Mechelena i da ce mu dat slobodne papire, reć mu "ma idi đe god hoćeš" i da ćemo ga mi dočekat fino. Amar ga malo ispegla po drugom timu, na tekmama protiv kiseljaka, breze, famosa itd i onda ga ubaci u prvi tim i tako to :P
a sta je bilo kad si se probudio :D a o kerli neu da pricam dok ne bude zvanicno,ne znam sto ali nesto vjerujem nasoj stranici i cviki vise nego onom smrdi,cekam do daljnjeg :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 43 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []