bolje nego sanjati o nekim "petacama" ko vi pa ga popusiti kuci momacki od borcaGigant je napisao/la:Pa kakva je ovo sramota, protiv drine vi skidate gace na svom terenu, i najavljujete kako nece biti lakoccc, "aktuelni sampion" koji predenduje na odbranu titule
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pa jedno je od borca zijaniti, a drugo od drine strahovatilottdogg je napisao/la:bolje nego sanjati o nekim "petacama" ko vi pa ga popusiti kuci momacki od borcaGigant je napisao/la:Pa kakva je ovo sramota, protiv drine vi skidate gace na svom terenu, i najavljujete kako nece biti lakoccc, "aktuelni sampion" koji predenduje na odbranu titule
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
mi ni od kog ne strahujemo , neg respektujemo svakog protivnika , a ne rasipamo se izjavama ko vi i onda dobijete kuci po pi.ciGigant je napisao/la:Pa jedno je od borca zijaniti, a drugo od drine strahovatilottdogg je napisao/la:bolje nego sanjati o nekim "petacama" ko vi pa ga popusiti kuci momacki od borcaGigant je napisao/la:Pa kakva je ovo sramota, protiv drine vi skidate gace na svom terenu, i najavljujete kako nece biti lakoccc, "aktuelni sampion" koji predenduje na odbranu titule
jbg nismo jaki kao viGigant je napisao/la:Pa jedno je od borca zijaniti, a drugo od drine strahovatilottdogg je napisao/la:bolje nego sanjati o nekim "petacama" ko vi pa ga popusiti kuci momacki od borcaGigant je napisao/la:Pa kakva je ovo sramota, protiv drine vi skidate gace na svom terenu, i najavljujete kako nece biti lakoccc, "aktuelni sampion" koji predenduje na odbranu titule
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Ako Kerla potpiše nek mu je sa srećom, a ako ne potpiše nek mu je opet sa srećom... 
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
jestesajo10 je napisao/la:Jel potpiso Baljic?!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Znal on ista djecevam'pile87 je napisao/la:jestesajo10 je napisao/la:Jel potpiso Baljic?!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Amar odma krpi rupe, svaka cast... da je izdrzati prvi dio u vrhu, pa na proljece ako Bog da u pohod na titulu!
kakav je spic,jeli sidras ili okrenut prema golu?pile87 je napisao/la:jestesajo10 je napisao/la:Jel potpiso Baljic?!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
fakat se moraju na ovom forumu uvesti jaci kriteriji banovanja , jer previse se gleda kroz prste spamerima i provokatorima , ako se misli napravit kvalitetan forum treba za najblazi oblik offtopica i provociranja banovat na mjesec dana , tako bi ostali kvalitetni forumasi , samim tim bi bio i kvalitetan forum .
treba kritikovat ove nase evo konkretno zeba 93 provocira na temi celika i tako navlaci njihove provokatore da se navuku na nasu temu i kvare diskusiju , zato se sve rijedje moze procitat ness pametno i kvalitetno
sto se kerle tice on se za mene nikad nije ni vratio iz njemacke i drago mi je sto je ponovo pokazao kakav je , jer su se vec poceli pojvaljivati neki likovi koji kritikuju amara sto ne daje kerli vise prilike
treba kritikovat ove nase evo konkretno zeba 93 provocira na temi celika i tako navlaci njihove provokatore da se navuku na nasu temu i kvare diskusiju , zato se sve rijedje moze procitat ness pametno i kvalitetno
sto se kerle tice on se za mene nikad nije ni vratio iz njemacke i drago mi je sto je ponovo pokazao kakav je , jer su se vec poceli pojvaljivati neki likovi koji kritikuju amara sto ne daje kerli vise prilike
Pa meni djeluje dosta interesantno, zna se zagraditi ima fin sut ono sto me najvise iznenadilo da je i prilicno brz mada ne izgleda tako, da je nada i da ga treba cekat i nije , on je momak koji ako sad ne bude igrao nema nista od njega, mislim u tim je godinama.nick je napisao/la:kakav je spic,jeli sidras ili okrenut prema golu?
pa imali ijedan da moze vec na proljece pocet,nikolic,pehilj...pile87 je napisao/la:Pa meni djeluje dosta interesantno, zna se zagraditi ima fin sut ono sto me najvise iznenadilo da je i prilicno brz mada ne izgleda tako, da je nada i da ga treba cekat i nije , on je momak koji ako sad ne bude igrao nema nista od njega, mislim u tim je godinama.nick je napisao/la:kakav je spic,jeli sidras ili okrenut prema golu?
smaram jbg,ne idem na treninge...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ne znam, ne bih rekao da moze i jedan.Iskreno mislim da su potpisali ono da su tu i da su na oku jer su mladi ( ne mislim samo na ovu dvojicu ) i da imaju materijala pa mozda i bude nesto od njih, da mi i jedan djeluje ono da je tu oko prvog tima vala jok, e sad momci su tek stigli pa mozda im i treba vremena da se adaptiraju pa onda pokazu sta i koliko znaju.nick je napisao/la:pa imali ijedan da moze vec na proljece pocet,nikolic,pehilj...pile87 je napisao/la:Pa meni djeluje dosta interesantno, zna se zagraditi ima fin sut ono sto me najvise iznenadilo da je i prilicno brz mada ne izgleda tako, da je nada i da ga treba cekat i nije , on je momak koji ako sad ne bude igrao nema nista od njega, mislim u tim je godinama.nick je napisao/la:kakav je spic,jeli sidras ili okrenut prema golu?
smaram jbg,ne idem na treninge...
- bistrikboy
- Kontakt:
Mechelen golom Pandze savladao Standard,pored Pandze u pocetnoj postavi Mechelena i Dialiba.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kerla najavljen u sastavu za sutrasnju utakmicu, e sad jel potpisao ili ga Amar namjerno zavaljuje da ga raja popljuje?
ganchev je dobro odigro protiv rudara, dobro ce nam doci, jos kad vidis kakve imamo probleme sa odbranom!
sta ti mislis pabizo ???
sta ti mislis pabizo ???
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Super, nadam se da će proraditi i zabijati golove, zaslužio jebistrikboy je napisao/la:Mechelen golom Pandze savladao Standard,pored Pandze u pocetnoj postavi Mechelena i Dialiba.
-
drug
pu, pu, puOmar500 je napisao/la:Super, nadam se da će proraditi i zabijati golove, zaslužio jebistrikboy je napisao/la:Mechelen golom Pandze savladao Standard,pored Pandze u pocetnoj postavi Mechelena i Dialiba.
-
vjeran1987
- Kontakt:
a sta je bilo kad si se probudiodrug je napisao/la:pu, pu, puOmar500 je napisao/la:Super, nadam se da će proraditi i zabijati golove, zaslužio jebistrikboy je napisao/la:Mechelen golom Pandze savladao Standard,pored Pandze u pocetnoj postavi Mechelena i Dialiba.nadam se da nece nego da ce ga otkačiti čelnici Mechelena i da ce mu dat slobodne papire, reć mu "ma idi đe god hoćeš" i da ćemo ga mi dočekat fino. Amar ga malo ispegla po drugom timu, na tekmama protiv kiseljaka, breze, famosa itd i onda ga ubaci u prvi tim i tako to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.