@Curtman i njegovo mjenjanje misljenja za nepunih mjesec dana.Cartman je napisao/la:Pandza nema sta trazit u reprezentaciji. Mozda ragbijaskoj treba pojacanje.
haman su prosle, a dosle su one gdje nam Nadarevicevo dupe dolazi glave... ti ako znas i umijes podmladi Nadarevica pa da bude ko iz najboljih dana, a u protivnom se ostavi nostalgije i pusti najspremnije da igrajuCartman je napisao/la:Kako ovdje ljudi lahko zaboravljaju. Cuj Pandzu ispred Nadarevica. A sta sa svim utakmicama gdje nam je Safet spasavao dupe? Boze sacuvaj.
Pa necemo ga drzat u odbrani kao ikonu,pokvario se Nadarevic spor je los,grijesi puno....Sto je igrao dobro hvala mu ali ga treba mjenjati,nije on vise za reprezentaciju.Cartman je napisao/la:Kako ovdje ljudi lahko zaboravljaju. Cuj Pandzu ispred Nadarevica. A sta sa svim utakmicama gdje nam je Safet spasavao dupe? Boze sacuvaj.
Pa hajmo onda pozvati i Bolića(kako nam je tek on spašav'o dupe). Činjenica je da je Nadarević van forme, dok s druge strane, Pandža igra sve bolje i bolje(valjda si to primijetio).Cartman je napisao/la:Kako ovdje ljudi lahko zaboravljaju. Cuj Pandzu ispred Nadarevica. A sta sa svim utakmicama gdje nam je Safet spasavao dupe? Boze sacuvaj.
Cak i da treba Safeta na klupu. Onda je Bunoza puno bolja opcija od Pandze. Isto vazi i za Mravca. A ne znam o kakvim greskama Safeta pricate. U kojim je to utakmicama bilo? Sta sa greskom Pandze protiv Protugala u Zenici? To nije vazno? Pa cak i Spahic neka ispadne, Benzema ga je prevario kao malo djete. I sad i njega treba na klupu? Pandza je u najboljem slucaju nas 5. najbolji stoper.Monolog je napisao/la:Pa hajmo onda pozvati i Bolića(kako nam je tek on spašav'o dupe). Činjenica je da je Nadarević van forme, dok s druge strane, Pandža igra sve bolje i bolje(valjda si to primijetio).Cartman je napisao/la:Kako ovdje ljudi lahko zaboravljaju. Cuj Pandzu ispred Nadarevica. A sta sa svim utakmicama gdje nam je Safet spasavao dupe? Boze sacuvaj.
to i jest zalosno, ofirno je kako pojedinci mrze nase igrace - da ne pricam o objektivnosti..harishp je napisao/la:Jest a slag na tortu bi bio.da ako Pandza bude koga mjenjao ce biti Spahic.Jer ona povreda izgleda uopste nije bezazlena.Ja se za Pandzu na mjestu stopera ne bojim,jos uz to je super momak.Ali uopste nije ok,tek ono ko usput sutnuti jednog igraca da bi se neki ''cejfovi'' smirili.
Najveci fazon recimo kod @curtmana koji uziva da ide cik cak linijom ili ti mimo svijeta.
Posere jednog igraca da bi branio drugog igraca.Taj isti koji recimo i rukama i nogama kopao da se Muratovic istjera iz repke.A sad kad nam je sredini promaja na sve strane,aj pomagaj.
Ja sam prije negoli smo odigrali ove dvije kvalifikacijske utakmice govorio da bi Mravac bio bolje rješenje od Nadarevića, jer je Safet očigledno ispao iz forme te prečesto "ispada" i tako protivničkim igračima stvara mrtve šanse.Cartman je napisao/la: Cak i da treba Safeta na klupu. Onda je Bunoza puno bolja opcija od Pandze. Isto vazi i za Mravca. A ne znam o kakvim greskama Safeta pricate. U kojim je to utakmicama bilo? Sta sa greskom Pandze protiv Protugala u Zenici? To nije vazno? Pa cak i Spahic neka ispadne, Benzema ga je prevario kao malo djete. I sad i njega treba na klupu? Pandza je u najboljem slucaju nas 5. najbolji stoper.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.