Boris Pandža

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la Los*Blancos » 17 sep 2010, 23:03

Kako je poceo da zabija u Belgiji mogao bi biti 1 kluba svoga, a i 1.strelac lige :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 sep 2010, 23:21

Nadajmo se da ce konacno ponovo napredovat. Stagnira vec godinama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 sep 2010, 00:40

Cartman je napisao/la:Pandza nema sta trazit u reprezentaciji. Mozda ragbijaskoj treba pojacanje.
@Curtman i njegovo mjenjanje misljenja za nepunih mjesec dana. :roll: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 18 sep 2010, 00:43

pandza je najzahvalniji igrac u reprezentaciji tako je bio i u hajduku , covjek nikad nije prigovorio nistaa , jedva cekam kad ce upast mjesto nadarevica ha ja

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 sep 2010, 01:27

Ako Pandza ovako nastavi stavice ga jos kao napadaca, a kako nam je repka tanka na napadacima, a debela na stoperima... :D Drago mi je da napreduje, jer ima potencijala za vise, a i uvjek daje sve od sebe. Njega ili Mravca zasada vidim ispred Nadarevica, koji nazalost upravo ne igra.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 sep 2010, 01:29

Koji mu je ovo pogodak u sezoni .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 18 sep 2010, 01:33

trenutno boris treba dobit sansu u odbrani prije safeta, u boljoj je formi sve od kako je dosao u belgiju.
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 18 sep 2010, 01:38

Citam iz vikenda u vikend i neverujem, Pandza pogadja ko centarfor. :D Neka je i njega sunce ogrijalo, bas mi je drago.

smhz
Kontakt:

Post Postao/la smhz » 18 sep 2010, 01:41

PANDŽA je za nadarevića(iako mi je jedan od najdrazih igraća u repki)izumio poziciju stopera :ugeek: :idea:
Mislim da je stvarno zaslužio da igra u tandemu sa Spahom :|

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 sep 2010, 11:26

Kako ovdje ljudi lahko zaboravljaju. Cuj Pandzu ispred Nadarevica. A sta sa svim utakmicama gdje nam je Safet spasavao dupe? Boze sacuvaj.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 18 sep 2010, 11:33

HEHE,pa necemeo zabraviti Belgiju...
Boris je stoper,rijetko daje golove ..
Neka ga,dobro dodje ...

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 18 sep 2010, 11:48

Odlicno Pandza... Svaka Cast... Treba njega ponekad staviti umjesto Nadarevica.. Jer Safet slabo igra u klubu...
BLUE NATION.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 20 sep 2010, 03:08

Cartman je napisao/la:Kako ovdje ljudi lahko zaboravljaju. Cuj Pandzu ispred Nadarevica. A sta sa svim utakmicama gdje nam je Safet spasavao dupe? Boze sacuvaj.
haman su prosle, a dosle su one gdje nam Nadarevicevo dupe dolazi glave... ti ako znas i umijes podmladi Nadarevica pa da bude ko iz najboljih dana, a u protivnom se ostavi nostalgije i pusti najspremnije da igraju ;)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 sep 2010, 03:22

Cartman je napisao/la:Kako ovdje ljudi lahko zaboravljaju. Cuj Pandzu ispred Nadarevica. A sta sa svim utakmicama gdje nam je Safet spasavao dupe? Boze sacuvaj.
Pa necemo ga drzat u odbrani kao ikonu,pokvario se Nadarevic spor je los,grijesi puno....Sto je igrao dobro hvala mu ali ga treba mjenjati,nije on vise za reprezentaciju.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 sep 2010, 07:21

Pa hajmo onda pozvati i Bolića(kako nam je tek on spašav'o dupe). Činjenica je da je Nadarević van forme, dok s druge strane, Pandža igra sve bolje i bolje(valjda si to primijetio).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2010, 08:10

Jest a slag na tortu bi bio.da ako Pandza bude koga mjenjao ce biti Spahic.Jer ona povreda izgleda uopste nije bezazlena.Ja se za Pandzu na mjestu stopera ne bojim,jos uz to je super momak.Ali uopste nije ok,tek ono ko usput sutnuti jednog igraca da bi se neki ''cejfovi'' smirili.
Najveci fazon recimo kod @curtmana koji uziva da ide cik cak linijom ili ti mimo svijeta.
Posere jednog igraca da bi branio drugog igraca.Taj isti koji recimo i rukama i nogama kopao da se Muratovic istjera iz repke.A sad kad nam je sredini promaja na sve strane,aj pomagaj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 sep 2010, 09:02

Najbolji potez karijere odlazak iz Hajduka. Izgleda da mu Belgija lezi, odlican je bio i u onoj istorijskoj pobjedi 4-2.
Samo naprijed Borise, mozes ti jos puno bolje.
Cuva Bog Zelju svog!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 sep 2010, 12:34

Monolog je napisao/la:
Pa hajmo onda pozvati i Bolića(kako nam je tek on spašav'o dupe). Činjenica je da je Nadarević van forme, dok s druge strane, Pandža igra sve bolje i bolje(valjda si to primijetio).
Cak i da treba Safeta na klupu. Onda je Bunoza puno bolja opcija od Pandze. Isto vazi i za Mravca. A ne znam o kakvim greskama Safeta pricate. U kojim je to utakmicama bilo? Sta sa greskom Pandze protiv Protugala u Zenici? To nije vazno? Pa cak i Spahic neka ispadne, Benzema ga je prevario kao malo djete. I sad i njega treba na klupu? Pandza je u najboljem slucaju nas 5. najbolji stoper.

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 20 sep 2010, 14:13

harishp je napisao/la:Jest a slag na tortu bi bio.da ako Pandza bude koga mjenjao ce biti Spahic.Jer ona povreda izgleda uopste nije bezazlena.Ja se za Pandzu na mjestu stopera ne bojim,jos uz to je super momak.Ali uopste nije ok,tek ono ko usput sutnuti jednog igraca da bi se neki ''cejfovi'' smirili.
Najveci fazon recimo kod @curtmana koji uziva da ide cik cak linijom ili ti mimo svijeta.
Posere jednog igraca da bi branio drugog igraca.Taj isti koji recimo i rukama i nogama kopao da se Muratovic istjera iz repke.A sad kad nam je sredini promaja na sve strane,aj pomagaj.
to i jest zalosno, ofirno je kako pojedinci mrze nase igrace - da ne pricam o objektivnosti..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 sep 2010, 14:17

Cartman je napisao/la: Cak i da treba Safeta na klupu. Onda je Bunoza puno bolja opcija od Pandze. Isto vazi i za Mravca. A ne znam o kakvim greskama Safeta pricate. U kojim je to utakmicama bilo? Sta sa greskom Pandze protiv Protugala u Zenici? To nije vazno? Pa cak i Spahic neka ispadne, Benzema ga je prevario kao malo djete. I sad i njega treba na klupu? Pandza je u najboljem slucaju nas 5. najbolji stoper.
Ja sam prije negoli smo odigrali ove dvije kvalifikacijske utakmice govorio da bi Mravac bio bolje rješenje od Nadarevića, jer je Safet očigledno ispao iz forme te prečesto "ispada" i tako protivničkim igračima stvara mrtve šanse.
Meni je Safet zbog svoje požrtvovnosti jedan od dražih igrača, ali kada je neko van forme, onda je najbolje zamijeniti ga. No, veliki plus Nadar ima kod raje zbog toga što uči El Fatihu prije početka meča, pa ga ljudi zbog toga cijene, a ne zbog njegovih fudbalskih kvaliteta(mogu predočiti dokaze za ovo, ne brini).

A ti si s Bunozom kren'o kao da je riječ o Nesti iz najboljih dana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.