FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 04 mar 2018, 20:22

mma_hz je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Niko da pohvali juce prodornog Bekica... Uzme brat s nase polovine je povuce i izadje u njihov gol aut, a sve to hladan ko spricer :facepalm:
Bgt sta ti bi da nas popisas(i sebe) onako poslije Radnika sa onim postom-(ako si to bio ti) :?
Onaj o tome da nismo veliki klub? Jest bilo u afektu i nemam bas najbolji nacin izrazavanja, pa cesto to zazvuci pregrubo, ali eto tuzno mi je bilo da smo veci bili u onakvoj Jugoslavenskoj ligi nego sad u ovoj nasoj jadnoj i da nazalost evo 2-3 sezone izgledamo kao prosjek lige, vrhunac nam evropa. Boli kad vidis gdje smo pali i kad ne vidis da se ista popravlja na planu da se zaustavi to padanje...
1946~

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 mar 2018, 20:33

Bilo je brate brutalno Bgm.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 mar 2018, 20:45

ledesma je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Šabanović jeste kriv za gol. Ali mu ja ne zamjerim, niti jedan igrac ne može cijelu utakmicu odigrati bez greške. Posebno igrač, njegovih godina.
NEMOJTE MOMKA OPTUŽIVATI ĐABA! jedino da je onom liku nogu slomio, jedino tako bi mogo sprječit go, ondje je više kriv desni štoper(ovaj naš vezni stanojević) a ni on nije toliko krvi, LJUDI MOJI, NIKOG OD NAŠIH NISU IZBACILI, PRODRIBLALI, IZLEVATILI... TO ISTO KOD ONOG NAŠEG DRUGOG GOLA DA JE NEKO OD NJIH KRIV, ŠTO SE JEL NIJE PODBACIO, KO da ne bi da su mogli, a pokušali su i oni i mi sprječiti, mali je bio u bloku, lopta je prosla pored njega
Upravo tako, ljudi odradili odlicnu akciju i zabili gol, tesko da se moze pisati o nekim vecim greskama u onoj situaciji.
ThrillerHz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Niko da pohvali juce prodornog Bekica... Uzme brat s nase polovine je povuce i izadje u njihov gol aut, a sve to hladan ko spricer :facepalm:
Bgt sta ti bi da nas popisas(i sebe) onako poslije Radnika sa onim postom-(ako si to bio ti) :?
Onaj o tome da nismo veliki klub? Jest bilo u afektu i nemam bas najbolji nacin izrazavanja, pa cesto to zazvuci pregrubo, ali eto tuzno mi je bilo da smo veci bili u onakvoj Jugoslavenskoj ligi nego sad u ovoj nasoj jadnoj i da nazalost evo 2-3 sezone izgledamo kao prosjek lige, vrhunac nam evropa. Boli kad vidis gdje smo pali i kad ne vidis da se ista popravlja na planu da se zaustavi to padanje...
Kako si bio veci u onoj ligi ?
Inace se prosjek ove lige bori za titulu, i igra finale kupa. TOP 4 nigdje na svijetu nije prosjek lige. Sad sto to nije dovoljno dobro, durga je stvar.I o kojem padu se pise, kakve smo to rezultate imali pa je sad katastrofa ?

Jucer velika tri boda, hajmo sad uzeti Slobodu i nadati se da Krupa moze do boda u Listici,i opet smo u top 3, jos kad bi Celik i Borac napravili iznenađenja, bili bi opet u igri za titulu.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 mar 2018, 21:10

YNWA je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Šabanović jeste kriv za gol. Ali mu ja ne zamjerim, niti jedan igrac ne može cijelu utakmicu odigrati bez greške. Posebno igrač, njegovih godina.
NEMOJTE MOMKA OPTUŽIVATI ĐABA! jedino da je onom liku nogu slomio, jedino tako bi mogo sprječit go, ondje je više kriv desni štoper(ovaj naš vezni stanojević) a ni on nije toliko krvi, LJUDI MOJI, NIKOG OD NAŠIH NISU IZBACILI, PRODRIBLALI, IZLEVATILI... TO ISTO KOD ONOG NAŠEG DRUGOG GOLA DA JE NEKO OD NJIH KRIV, ŠTO SE JEL NIJE PODBACIO, KO da ne bi da su mogli, a pokušali su i oni i mi sprječiti, mali je bio u bloku, lopta je prosla pored njega
Upravo tako, ljudi odradili odlicnu akciju i zabili gol, tesko da se moze pisati o nekim vecim greskama u onoj situaciji.
Isto tako znam, da Šaban i Mustafić , žive sportski i da imaju vrhunskog menadžera !!!! Postat će vrhunski igrači baš kao i Pjanić :bih:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 mar 2018, 21:13

Jeko im menager?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 mar 2018, 21:16

Saban zbog brata i babe prije svega mora voditi sportski zivot. :mrgreen: :mrgreen:
Ovo mislim pozitivno naravno, :bih: :bih:
FK SARAJEVO.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 mar 2018, 21:34

ledesma je napisao/la:
Isto tako znam, da Šaban i Mustafić , žive sportski i da imaju vrhunskog menadžera !!!! Postat će vrhunski igrači baš kao i Pjanić :bih:
Mustafic mora biti dobar, ne smije razocarati pitare i hordase iz Gracanice i Doboj Istoka. :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 mar 2018, 21:52

zagor1987 je napisao/la:Jeko im menager?
Nermin Čengić, vodio Olića, Rahimića, sad Pjanića, Demirovića .... ima jako dobra poznanstva u svijetu fudbala, ako budu momci radili kako treba, igrat će u Bayernu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 mar 2018, 21:55

YNWA je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
Mustafic mora biti dobar, ne smije razocarati pitare i hordase iz Gracanice i Doboj Istoka. :mrgreen:
Nek iskoristi priliku koja mu se pruža

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 mar 2018, 22:39

Tri bobe su tri bobe. Omladina napokon igra, vidi se da ima potencijala i želje. Samo nek rade, greške u njihovim godinama su normalne, zato i uče iz njih. Sabura, sve će doći na svoje.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 04 mar 2018, 23:21

Naša liga je toliko loša, da mi koji nikad nismo u formi, koji konstantno pravimo greške, sa igračima koji ne odskaču od ostatka lige opet činimo veliku četvorku. Po imenu smo jedan od većih bh. klubova, to nas i drži. :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 mar 2018, 23:51

8.47 Nego go vatrenom Bordo navijaču, i prst prema sebi :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :salut: :salut: :salut: :salut:

High

Post Postao/la High » 05 mar 2018, 00:25

Samo da u srijedu ne bude:

:bih: :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 05 mar 2018, 00:27

Deset igrača učestvovalo u akciji Sarajeva kod gola Anela Hebibovića
:kafa:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 mar 2018, 00:31

bihuzur je napisao/la:
Mogli su dodati i Sabanovicu jednom :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 mar 2018, 01:58

YNWA je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:
Mogli su dodati i Sabanovicu jednom :mrgreen:
Nema logike da je lopta bila kod Bekica, a da nije propao napad :hmmmmm:
1946~

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 05 mar 2018, 11:28

Velez doveo argentinca nekog mladog, ocito imaju dobru poveznicu preko nekog menadzera u juznu ameriku, znam da su pogodili sa onim crncem Brandaom, kako to da mocni Ihtijarevic ne moze ni s kim stupit u kontakt.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2018, 11:37

Gledam sad,Bgm mudovito je Krste skocio kod drugog gola.Onako treba da se ulazi u svaki duel,beskompromisno.
FK SARAJEVO.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 mar 2018, 11:59

belosevic23 je napisao/la:Velez doveo argentinca nekog mladog, ocito imaju dobru poveznicu preko nekog menadzera u juznu ameriku, znam da su pogodili sa onim crncem Brandaom, kako to da mocni Ihtijarevic ne moze ni s kim stupit u kontakt.
Agencija je nasa Zuka Soccer Muamer Zukic : https://www.transfermarkt.de/zuka-socce ... rater/2196

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 05 mar 2018, 12:32

belosevic23 je napisao/la:Velez doveo argentinca nekog mladog, ocito imaju dobru poveznicu preko nekog menadzera u juznu ameriku, znam da su pogodili sa onim crncem Brandaom, kako to da mocni Ihtijarevic ne moze ni s kim stupit u kontakt.
Ti igrači iz južne amerike i općenito sa drugih kontinenata su velike nepoznanice. Nemaš mogućnosti da ih skautiraš, da ih pratiš, jedini način da vidiš kakvi su je jutub, a po kome je Rustemović igračina. U ozbiljnom klubu koji se bori za titule, barem na papiru, ti nemaš tog luksuza da nekom možeš vjerovat na riječ i na osnovu tog dovest igrača u klub. Mi smo se sa takvim igračima kvalitetno opekli u zadnje vrijeme, Kalasi, Kuadio, dva Mijanmarca, Ikande, pa i ovaj iz Estonije..
Adukor je sa druge strane provjeren igrač koji ima europsko iskustvo i ispostavio se kao pun pogodak. Mi bi se po meni trebali okrenuti malo komšiluku, pa tu tražiti igrače. Makedonija, Crna Gora pa i Albanija, što da ne. Barem se tu možeš uvjeriti u kvalitet nekog igrača pa ga na osnovu tog dovesti. Al opet kad skontaš da mi ne dovodimo ni najbolje iz naše lige, i ta priča je suvisla.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Google Adsense [Bot], Hajdeee, misstianopenaldo, Samba71 i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []