Onaj o tome da nismo veliki klub? Jest bilo u afektu i nemam bas najbolji nacin izrazavanja, pa cesto to zazvuci pregrubo, ali eto tuzno mi je bilo da smo veci bili u onakvoj Jugoslavenskoj ligi nego sad u ovoj nasoj jadnoj i da nazalost evo 2-3 sezone izgledamo kao prosjek lige, vrhunac nam evropa. Boli kad vidis gdje smo pali i kad ne vidis da se ista popravlja na planu da se zaustavi to padanje...mma_hz je napisao/la:Bgt sta ti bi da nas popisas(i sebe) onako poslije Radnika sa onim postom-(ako si to bio ti)ThrillerHz je napisao/la:Niko da pohvali juce prodornog Bekica... Uzme brat s nase polovine je povuce i izadje u njihov gol aut, a sve to hladan ko spricer
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946~
Bilo je brate brutalno Bgm.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Upravo tako, ljudi odradili odlicnu akciju i zabili gol, tesko da se moze pisati o nekim vecim greskama u onoj situaciji.ledesma je napisao/la:NEMOJTE MOMKA OPTUŽIVATI ĐABA! jedino da je onom liku nogu slomio, jedino tako bi mogo sprječit go, ondje je više kriv desni štoper(ovaj naš vezni stanojević) a ni on nije toliko krvi, LJUDI MOJI, NIKOG OD NAŠIH NISU IZBACILI, PRODRIBLALI, IZLEVATILI... TO ISTO KOD ONOG NAŠEG DRUGOG GOLA DA JE NEKO OD NJIH KRIV, ŠTO SE JEL NIJE PODBACIO, KO da ne bi da su mogli, a pokušali su i oni i mi sprječiti, mali je bio u bloku, lopta je prosla pored njegafks74 je napisao/la:Šabanović jeste kriv za gol. Ali mu ja ne zamjerim, niti jedan igrac ne može cijelu utakmicu odigrati bez greške. Posebno igrač, njegovih godina.
Kako si bio veci u onoj ligi ?ThrillerHz je napisao/la:Onaj o tome da nismo veliki klub? Jest bilo u afektu i nemam bas najbolji nacin izrazavanja, pa cesto to zazvuci pregrubo, ali eto tuzno mi je bilo da smo veci bili u onakvoj Jugoslavenskoj ligi nego sad u ovoj nasoj jadnoj i da nazalost evo 2-3 sezone izgledamo kao prosjek lige, vrhunac nam evropa. Boli kad vidis gdje smo pali i kad ne vidis da se ista popravlja na planu da se zaustavi to padanje...mma_hz je napisao/la:Bgt sta ti bi da nas popisas(i sebe) onako poslije Radnika sa onim postom-(ako si to bio ti)ThrillerHz je napisao/la:Niko da pohvali juce prodornog Bekica... Uzme brat s nase polovine je povuce i izadje u njihov gol aut, a sve to hladan ko spricer
Inace se prosjek ove lige bori za titulu, i igra finale kupa. TOP 4 nigdje na svijetu nije prosjek lige. Sad sto to nije dovoljno dobro, durga je stvar.I o kojem padu se pise, kakve smo to rezultate imali pa je sad katastrofa ?
Jucer velika tri boda, hajmo sad uzeti Slobodu i nadati se da Krupa moze do boda u Listici,i opet smo u top 3, jos kad bi Celik i Borac napravili iznenađenja, bili bi opet u igri za titulu.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Isto tako znam, da Šaban i Mustafić , žive sportski i da imaju vrhunskog menadžera !!!! Postat će vrhunski igrači baš kao i PjanićYNWA je napisao/la:Upravo tako, ljudi odradili odlicnu akciju i zabili gol, tesko da se moze pisati o nekim vecim greskama u onoj situaciji.ledesma je napisao/la:NEMOJTE MOMKA OPTUŽIVATI ĐABA! jedino da je onom liku nogu slomio, jedino tako bi mogo sprječit go, ondje je više kriv desni štoper(ovaj naš vezni stanojević) a ni on nije toliko krvi, LJUDI MOJI, NIKOG OD NAŠIH NISU IZBACILI, PRODRIBLALI, IZLEVATILI... TO ISTO KOD ONOG NAŠEG DRUGOG GOLA DA JE NEKO OD NJIH KRIV, ŠTO SE JEL NIJE PODBACIO, KO da ne bi da su mogli, a pokušali su i oni i mi sprječiti, mali je bio u bloku, lopta je prosla pored njegafks74 je napisao/la:Šabanović jeste kriv za gol. Ali mu ja ne zamjerim, niti jedan igrac ne može cijelu utakmicu odigrati bez greške. Posebno igrač, njegovih godina.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jeko im menager?
Saban zbog brata i babe prije svega mora voditi sportski zivot.
Ovo mislim pozitivno naravno,

Ovo mislim pozitivno naravno,
FK SARAJEVO.
Mustafic mora biti dobar, ne smije razocarati pitare i hordase iz Gracanice i Doboj Istoka.ledesma je napisao/la:
Isto tako znam, da Šaban i Mustafić , žive sportski i da imaju vrhunskog menadžera !!!! Postat će vrhunski igrači baš kao i Pjanić
Sarajevo i Liverpool
Nermin Čengić, vodio Olića, Rahimića, sad Pjanića, Demirovića .... ima jako dobra poznanstva u svijetu fudbala, ako budu momci radili kako treba, igrat će u Bayernuzagor1987 je napisao/la:Jeko im menager?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nek iskoristi priliku koja mu se pružaYNWA je napisao/la:Mustafic mora biti dobar, ne smije razocarati pitare i hordase iz Gracanice i Doboj Istoka.ledesma je napisao/la:
Isto tako znam, da Šaban i Mustafić , žive sportski i da imaju vrhunskog menadžera !!!! Postat će vrhunski igrači baš kao i Pjanić
Tri bobe su tri bobe. Omladina napokon igra, vidi se da ima potencijala i želje. Samo nek rade, greške u njihovim godinama su normalne, zato i uče iz njih. Sabura, sve će doći na svoje.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Naša liga je toliko loša, da mi koji nikad nismo u formi, koji konstantno pravimo greške, sa igračima koji ne odskaču od ostatka lige opet činimo veliku četvorku. Po imenu smo jedan od većih bh. klubova, to nas i drži. 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
8.47 Nego go vatrenom Bordo navijaču, i prst prema sebi
Samo da u srijedu ne bude:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Deset igrača učestvovalo u akciji Sarajeva kod gola Anela Hebibovića
Mogli su dodati i Sabanovicu jednombihuzur je napisao/la:Deset igrača učestvovalo u akciji Sarajeva kod gola Anela Hebibovića
Sarajevo i Liverpool
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nema logike da je lopta bila kod Bekica, a da nije propao napadYNWA je napisao/la:Mogli su dodati i Sabanovicu jednombihuzur je napisao/la:Deset igrača učestvovalo u akciji Sarajeva kod gola Anela Hebibovića
1946~
- belosevic23
- Kontakt:
Velez doveo argentinca nekog mladog, ocito imaju dobru poveznicu preko nekog menadzera u juznu ameriku, znam da su pogodili sa onim crncem Brandaom, kako to da mocni Ihtijarevic ne moze ni s kim stupit u kontakt.
Gledam sad,Bgm mudovito je Krste skocio kod drugog gola.Onako treba da se ulazi u svaki duel,beskompromisno.
FK SARAJEVO.
Agencija je nasa Zuka Soccer Muamer Zukic : https://www.transfermarkt.de/zuka-socce ... rater/2196belosevic23 je napisao/la:Velez doveo argentinca nekog mladog, ocito imaju dobru poveznicu preko nekog menadzera u juznu ameriku, znam da su pogodili sa onim crncem Brandaom, kako to da mocni Ihtijarevic ne moze ni s kim stupit u kontakt.
Ti igrači iz južne amerike i općenito sa drugih kontinenata su velike nepoznanice. Nemaš mogućnosti da ih skautiraš, da ih pratiš, jedini način da vidiš kakvi su je jutub, a po kome je Rustemović igračina. U ozbiljnom klubu koji se bori za titule, barem na papiru, ti nemaš tog luksuza da nekom možeš vjerovat na riječ i na osnovu tog dovest igrača u klub. Mi smo se sa takvim igračima kvalitetno opekli u zadnje vrijeme, Kalasi, Kuadio, dva Mijanmarca, Ikande, pa i ovaj iz Estonije..belosevic23 je napisao/la:Velez doveo argentinca nekog mladog, ocito imaju dobru poveznicu preko nekog menadzera u juznu ameriku, znam da su pogodili sa onim crncem Brandaom, kako to da mocni Ihtijarevic ne moze ni s kim stupit u kontakt.
Adukor je sa druge strane provjeren igrač koji ima europsko iskustvo i ispostavio se kao pun pogodak. Mi bi se po meni trebali okrenuti malo komšiluku, pa tu tražiti igrače. Makedonija, Crna Gora pa i Albanija, što da ne. Barem se tu možeš uvjeriti u kvalitet nekog igrača pa ga na osnovu tog dovesti. Al opet kad skontaš da mi ne dovodimo ni najbolje iz naše lige, i ta priča je suvisla.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 17 gostiju.