FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic23 » 07 mar 2018, 09:41

Svake srijede se rano budim jaaa... jer moram na pos'o :damn:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 mar 2018, 10:02

Dal' ce i danas poceti Halil,Mujakić i Mustafić :?: .Po meni bi morali pgt prva dvojica i da je jos tu Sadiku.Ehhh tugo tugo.Sta bi sa malim Pidrom,nije kvalitet ili??Jer kod nas kad ga posudimo obicno znaci halali Huso materi.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 07 mar 2018, 10:13

Vrijeme je danas ok, idemo rutinski danas :clap:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 mar 2018, 10:36

Dali smo spremni za Rustema. Ja sam skontao da je zbog njegovog dolaska karta skuplja u odnosu na Radnik.

Salu na stranu sretno nam :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 mar 2018, 10:52

miky_hz je napisao/la:Dali smo spremni za Rustema. Ja sam skontao da je zbog njegovog dolaska karta skuplja u odnosu na Radnik.

Svi mi dobro znamo da ce Rustem odigrati danas kao nikad.Da ce sve njegove lopte imati oci :roll: :roll:
Vazda tako bude u p.m. :evil:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 mar 2018, 11:03

"Uprava FK Podrinje Janja je u pregovorima sa FK Sarajevo o mogućnostima uspostavljanja saradnje između dva kluba sa akcentom na saradnju u oblasti rada sa mlađim selekcijama igrača.
Takođe, izvjesna je još jedna prijateljska utakmica između FK Podrinje i FK Sarajevo u Janji.
Završetak pregovora će biti uskoro, o čemu će naši vjerni navijači biti blagovremeno obaviješteni"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 mar 2018, 11:07

mma_hz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Dali smo spremni za Rustema. Ja sam skontao da je zbog njegovog dolaska karta skuplja u odnosu na Radnik.

Svi mi dobro znamo da ce Rustem odigrati danas kao nikad.Da ce sve njegove lopte imati oci :roll: :roll:
Vazda tako bude u p.m. :evil:
Sto posto, Rustem danas igra k'o Lampard.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 07 mar 2018, 11:14

Sreca Rustemova pa je srijeda, inace bi ozvio neke traume iz proslosti :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 mar 2018, 11:18

Mi na prvom mojatv kanalu, kone na drugom.
Danas cak trojica nasih bivsih u slobodanki; ivetic, rustem i bekic. :D
vidjecemo hoce li husref pogoditi danas sta? :mrgreen: ocekujem opet neke izmjene i sastav tipa: pavlovic - bekic, mujakic, adukor, hodzic - stanojevic, saric - halilovic, rahmanovic, hebibovic - velkoski.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 mar 2018, 11:40

Jel tučemo danas slance?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

High

Post Postao/la High » 07 mar 2018, 12:22

ledesma je napisao/la:Jel tučemo danas slance?
2 - 0.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 07 mar 2018, 12:23

Idemo po tri bobe danas , nadam se Mujakicu na stoperu a veznom redu Adukor Stanojevuc i Crepulja , mada znamo da je Xavi( saric) nezamjenljiv u prvih 11
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 07 mar 2018, 12:49

Inijesta je napisao/la:Idemo po tri bobe danas , nadam se Mujakicu na stoperu a veznom redu Adukor Stanojevuc i Crepulja , mada znamo da je Xavi( saric) nezamjenljiv u prvih 11
Šofranac ne igra, kako će Adukor u vezni red ? Mujakić je barem siguran u prvih 11, a osim njih trojice mi izbra na stoperu nemamo.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 07 mar 2018, 12:54

haris004 je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Idemo po tri bobe danas , nadam se Mujakicu na stoperu a veznom redu Adukor Stanojevuc i Crepulja , mada znamo da je Xavi( saric) nezamjenljiv u prvih 11
Šofranac ne igra, kako će Adukor u vezni red ? Mujakić je barem siguran u prvih 11, a osim njih trojice mi izbra na stoperu nemamo.
Pa sta on boluje 20 dana , kakva je to gripa ili nam je i on doso nespreman i sa nekom ozljedom
Dok god budemo experimentisali pogotovo sa odbranom nama ce i 3 boda protiv celika biti ravna tituli
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 07 mar 2018, 13:09

Jedna tu, još jedna sad, pa još samo deset poslije i titula je tu.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 mar 2018, 13:11

Ma Šofranac ubleha malo veća, ništa on bolji nije od bilo kojeg štopera što će igrat ligu za opstanak... Mogli smo i jeftinije a vjerujem i bolje proći, ko mu yebe mater kad nije odigro ništa da valja evo već 2 mjeseca, čija je to greška jel moja? NJegova? ili uprave'
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 07 mar 2018, 13:22

ledesma je napisao/la:Ma Šofranac ubleha malo veća, ništa on bolji nije od bilo kojeg štopera što će igrat ligu za opstanak... Mogli smo i jeftinije a vjerujem i bolje proći, ko mu yebe mater kad nije odigro ništa da valja evo već 2 mjeseca, čija je to greška jel moja? NJegova? ili uprave'
Kakva nebuloza. Jel teško povjerovat da je čovjek stvarno bio prehlađen pa je zbog toga i ispao iz forme i da nije 100% fit za utakmicu ? Zašto se odmah moraju tražiti krivci u upravi, u Husrefu, u bilo kome ? Al opet razumijem, najlakše je Šofrancu yebat mater :crazy:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 mar 2018, 13:26

haris004 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Ma Šofranac ubleha malo veća, ništa on bolji nije od bilo kojeg štopera što će igrat ligu za opstanak... Mogli smo i jeftinije a vjerujem i bolje proći, ko mu yebe mater kad nije odigro ništa da valja evo već 2 mjeseca, čija je to greška jel moja? NJegova? ili uprave'
Kakva nebuloza. Jel teško povjerovat da je čovjek stvarno bio prehlađen pa je zbog toga i ispao iz forme i da nije 100% fit za utakmicu ? Zašto se odmah moraju tražiti krivci u upravi, u Husrefu, u bilo kome ? Al opet razumijem, najlakše je Šofrancu yebat mater :crazy:
Ja sam ovo govorio i na početku, kad je doša da je fula, baš kao i za Novakovića. Imaš frajera koji u 5 6 tekmi nije sastavio 20 min da valja? Halooooo? Jedini krivac je uprava, niko drugi!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 07 mar 2018, 13:33

ledesma je napisao/la:
haris004 je napisao/la:
Ja sam ovo govorio i na početku, kad je doša da je fula, baš kao i za Novakovića. Imaš frajera koji u 5 6 tekmi nije sastavio 20 min da valja? Halooooo? Jedini krivac je uprava, niko drugi!
Jesi dobar ti ? Igrao protiv širokog 90', pauzirao protiv Radnika, Krupe i evo sad Slobode. Kakvih 20' u 5 utakmica ? Zašto izvrćeš činjenice, šta imaš od tog ? U toj jednoj utakmici protiv širokog odigrao prilično solidno.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 mar 2018, 13:49

:lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []