FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svake srijede se rano budim jaaa... jer moram na pos'o 
Dal' ce i danas poceti Halil,Mujakić i Mustafić
.Po meni bi morali pgt prva dvojica i da je jos tu Sadiku.Ehhh tugo tugo.Sta bi sa malim Pidrom,nije kvalitet ili??Jer kod nas kad ga posudimo obicno znaci halali Huso materi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Dali smo spremni za Rustema. Ja sam skontao da je zbog njegovog dolaska karta skuplja u odnosu na Radnik.
Salu na stranu sretno nam
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svi mi dobro znamo da ce Rustem odigrati danas kao nikad.Da ce sve njegove lopte imati ocimiky_hz je napisao/la:Dali smo spremni za Rustema. Ja sam skontao da je zbog njegovog dolaska karta skuplja u odnosu na Radnik.
Vazda tako bude u p.m.
FK SARAJEVO.
"Uprava FK Podrinje Janja je u pregovorima sa FK Sarajevo o mogućnostima uspostavljanja saradnje između dva kluba sa akcentom na saradnju u oblasti rada sa mlađim selekcijama igrača.
Takođe, izvjesna je još jedna prijateljska utakmica između FK Podrinje i FK Sarajevo u Janji.
Završetak pregovora će biti uskoro, o čemu će naši vjerni navijači biti blagovremeno obaviješteni"
Takođe, izvjesna je još jedna prijateljska utakmica između FK Podrinje i FK Sarajevo u Janji.
Završetak pregovora će biti uskoro, o čemu će naši vjerni navijači biti blagovremeno obaviješteni"
Sto posto, Rustem danas igra k'o Lampard.mma_hz je napisao/la:Svi mi dobro znamo da ce Rustem odigrati danas kao nikad.Da ce sve njegove lopte imati ocimiky_hz je napisao/la:Dali smo spremni za Rustema. Ja sam skontao da je zbog njegovog dolaska karta skuplja u odnosu na Radnik.
Salu na stranu sretno nam![]()
![]()
Vazda tako bude u p.m.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sreca Rustemova pa je srijeda, inace bi ozvio neke traume iz proslosti 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mi na prvom mojatv kanalu, kone na drugom.
Danas cak trojica nasih bivsih u slobodanki; ivetic, rustem i bekic.
vidjecemo hoce li husref pogoditi danas sta?
ocekujem opet neke izmjene i sastav tipa: pavlovic - bekic, mujakic, adukor, hodzic - stanojevic, saric - halilovic, rahmanovic, hebibovic - velkoski.
Danas cak trojica nasih bivsih u slobodanki; ivetic, rustem i bekic.
vidjecemo hoce li husref pogoditi danas sta?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jel tučemo danas slance?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
2 - 0.ledesma je napisao/la:Jel tučemo danas slance?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Idemo po tri bobe danas , nadam se Mujakicu na stoperu a veznom redu Adukor Stanojevuc i Crepulja , mada znamo da je Xavi( saric) nezamjenljiv u prvih 11
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Šofranac ne igra, kako će Adukor u vezni red ? Mujakić je barem siguran u prvih 11, a osim njih trojice mi izbra na stoperu nemamo.Inijesta je napisao/la:Idemo po tri bobe danas , nadam se Mujakicu na stoperu a veznom redu Adukor Stanojevuc i Crepulja , mada znamo da je Xavi( saric) nezamjenljiv u prvih 11
Pa sta on boluje 20 dana , kakva je to gripa ili nam je i on doso nespreman i sa nekom ozljedomharis004 je napisao/la:Šofranac ne igra, kako će Adukor u vezni red ? Mujakić je barem siguran u prvih 11, a osim njih trojice mi izbra na stoperu nemamo.Inijesta je napisao/la:Idemo po tri bobe danas , nadam se Mujakicu na stoperu a veznom redu Adukor Stanojevuc i Crepulja , mada znamo da je Xavi( saric) nezamjenljiv u prvih 11
Dok god budemo experimentisali pogotovo sa odbranom nama ce i 3 boda protiv celika biti ravna tituli
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Jedna tu, još jedna sad, pa još samo deset poslije i titula je tu.
Ma Šofranac ubleha malo veća, ništa on bolji nije od bilo kojeg štopera što će igrat ligu za opstanak... Mogli smo i jeftinije a vjerujem i bolje proći, ko mu yebe mater kad nije odigro ništa da valja evo već 2 mjeseca, čija je to greška jel moja? NJegova? ili uprave'
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kakva nebuloza. Jel teško povjerovat da je čovjek stvarno bio prehlađen pa je zbog toga i ispao iz forme i da nije 100% fit za utakmicu ? Zašto se odmah moraju tražiti krivci u upravi, u Husrefu, u bilo kome ? Al opet razumijem, najlakše je Šofrancu yebat materledesma je napisao/la:Ma Šofranac ubleha malo veća, ništa on bolji nije od bilo kojeg štopera što će igrat ligu za opstanak... Mogli smo i jeftinije a vjerujem i bolje proći, ko mu yebe mater kad nije odigro ništa da valja evo već 2 mjeseca, čija je to greška jel moja? NJegova? ili uprave'
Ja sam ovo govorio i na početku, kad je doša da je fula, baš kao i za Novakovića. Imaš frajera koji u 5 6 tekmi nije sastavio 20 min da valja? Halooooo? Jedini krivac je uprava, niko drugi!haris004 je napisao/la:Kakva nebuloza. Jel teško povjerovat da je čovjek stvarno bio prehlađen pa je zbog toga i ispao iz forme i da nije 100% fit za utakmicu ? Zašto se odmah moraju tražiti krivci u upravi, u Husrefu, u bilo kome ? Al opet razumijem, najlakše je Šofrancu yebat materledesma je napisao/la:Ma Šofranac ubleha malo veća, ništa on bolji nije od bilo kojeg štopera što će igrat ligu za opstanak... Mogli smo i jeftinije a vjerujem i bolje proći, ko mu yebe mater kad nije odigro ništa da valja evo već 2 mjeseca, čija je to greška jel moja? NJegova? ili uprave'
Jesi dobar ti ? Igrao protiv širokog 90', pauzirao protiv Radnika, Krupe i evo sad Slobode. Kakvih 20' u 5 utakmica ? Zašto izvrćeš činjenice, šta imaš od tog ? U toj jednoj utakmici protiv širokog odigrao prilično solidno.ledesma je napisao/la:Ja sam ovo govorio i na početku, kad je doša da je fula, baš kao i za Novakovića. Imaš frajera koji u 5 6 tekmi nije sastavio 20 min da valja? Halooooo? Jedini krivac je uprava, niko drugi!haris004 je napisao/la:Kakva nebuloza. Jel teško povjerovat da je čovjek stvarno bio prehlađen pa je zbog toga i ispao iz forme i da nije 100% fit za utakmicu ? Zašto se odmah moraju tražiti krivci u upravi, u Husrefu, u bilo kome ? Al opet razumijem, najlakše je Šofrancu yebat materledesma je napisao/la:Ma Šofranac ubleha malo veća, ništa on bolji nije od bilo kojeg štopera što će igrat ligu za opstanak... Mogli smo i jeftinije a vjerujem i bolje proći, ko mu yebe mater kad nije odigro ništa da valja evo već 2 mjeseca, čija je to greška jel moja? NJegova? ili uprave'
ledesma je napisao/la:Ma Šofranac ubleha malo veća, ništa on bolji nije od bilo kojeg štopera što će igrat ligu za opstanak... Mogli smo i jeftinije a vjerujem i bolje proći, ko mu yebe mater kad nije odigro ništa da valja evo već 2 mjeseca, čija je to greška jel moja? NJegova? ili uprave'
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 24 gosta.