Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Megamon
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Megamon » 17 sep 2010, 11:51

Kad se samo sjetim onoga njegovog cucnja prilikom izvodjenja kornera da se malo odmori :cry: :cry:
Legenda si bio,legenda si ost'o.
I sad imam njegov dres,14 sponzor Q2 velicina M iako sad nosim XXL :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 sep 2010, 11:55

Kad je raskino ugovor sa Barcom molio sam se bogu da se vrati u Arsenal, bilo bi mjesta za njega, ali jbg tako nisu mislili ovi konji u Arsenalu.
Sa Čelzijem igramo trećeg, na dan izbora. :D
Da i ja imam njegov dres, stoji u sobi na zidu. Sad cu sebi nabavit od Bergkampa.
slika

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 sep 2010, 14:13

Arsenalov napadač Carlos Vela i Fulhamov branič Carlos Salcido slavili su pobjedu Meksika protiv Kolumbije prošli tjedan. Iznajmili su hotel u Monterreyu i unajmili 15 prostitutki i jednog transvestita za kojeg nisu niti znali da nije žensko, piše The Sun.
Igrači su odmah demantirali da su platiti prostitutke navodeći da su samo slavili pobjedu uz obitelj i prijatelje. No na meksičkom portalu La Afiction, objavljene su fotografije Carlosa Vele s plavušom Gemmom koja je zapravo transvestit i ima web stranicu na kojoj nudi razne seksualne usluge.
- Ako moramo plaiti kaznu, platit ćemo. I ispričat ćemo se. Ali pišu da smo unajmili 15 prostitutki, a to nije istina - rekao je 30-godišnji Fulhamov Salcido.
Privatna zabava navodno je koštala 1600 funti, a na njoj je bila cijela meksička momčad. Lokalne novine u Monterreyu navode da su djevojke odlazile kući u 6 ujutro noseći dresove meksičke reprezentacije.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 sep 2010, 16:44

e2_ze je napisao/la:vjerovatno mislis na herberta chapmana, ustvari on je stvorio formaciju WM,koja nije 4-3-3 nego 3-4-3...
slika
upravu si,na njega sam mislio,moja pogreska koja i nije puno velika :D
to sam gledao davno na netu,prije godinu dana,mozda,pa se sjetih dok sam pis'o na forumu toga jbg.
@bosco zbog Titija sam cijelo ovo vrijeme izbjegav'o Barcelonu gledat',neki dan sam gledo NY igrao je,pravo sam se zabedir'o,bolje da nisam :D
Poslije Wengera men najdrazi covjek u svijetu nogometa...volim Arsenal jbg sta ces :)
korigovacu se,Weneger je za mene tip javne licnosti koju treba slijediti,slijediti njegov stil zivota,razmisljanja...tako da nije samo u svijetu uopste vec u "svijetu slavnih"
Wengera volim kao covjeka pa tek onda kao nogometnog strucnjaka :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 sep 2010, 13:06

Da,da Arnelinho. Dva gospodina. :)

Da se malo osvrnem na današnju utakmicu, ovo će biti potpuno druga utakmica nego ona protiv Brage i protivnik će biti mnogo teži. Prošle godine smo mislim izgubili tamo i ako se ne varam Bent nam je uvalio gol. Ovo je utakmica u kojoj će Sunderland pokušati da nas zatvori čekajući našu grešku. Jedini način za to je pirija i gruba igra koju očekujem od njih. Svake godine nas fizički nadjačaju, nadam se da ćemo i mi uzvratiti s tom istom dozom i da im nećemo dozvoliti da nas fizički maltretiraju. Sreća pa neće igrati ona budaletina Lee Cattermole, on bi nam sigurno povrijedio nekog. A nema i Cane. Ove godine mi njihova sredina izgleda slabije nego prošle iako imaju dobar napad. Ako nametnomu svoju igru Gyan i Bent ne bi trebali predstavljati veliki problem. Sve u svemu, očekujem jednu veoma tešku utakmicu i bio bih zadovoljan minimalnom pobjedom. Sastav koji očekujem.

...................Almunia...................

Sagna.........Squid......Kos.......Clichy

......................Song....................
.............Cesc..............Rosicky......
.....Nasri..............................Arshavin
....................Chamakh .................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 sep 2010, 13:15

Siguran sam da je Arsenal jači na prošlu godinu i da u ovaj meč ulazi puno spremniji i sa većom voljom. Sunderland je uvjek neugodan protivnik i ne smiju ga podcjenit. Svakako se ovo može dobit i nadam se tome. Ovako utakmice moraju dobijat ako hoče titulu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 sep 2010, 13:16

Bosco samo Wilshire umjesto Rosickog i to je to :D
Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 sep 2010, 13:19

Faraon iz Visokog je napisao/la:Bosco samo Wilshire umjesto Rosickog i to je to :D
Ovi su bolan drvosječe, nije Za Jacka da igra ovu. Bolje bi to bilo s Rosicky-em, ali nikakvo iznenađenje ako i Jack zaigra. Onda Rosa ide na Nasrijevo mjesto jer Rosa danas moru igrat. Protiv Brage nije ni minute upisao.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 sep 2010, 13:23

Bosco je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Bosco samo Wilshire umjesto Rosickog i to je to :D
Ovi su bolan drvosječe, nije Za Jacka da igra ovu. Bolje bi to bilo s Rosicky-em, ali nikakvo iznenađenje ako i Jack zaigra. Onda Rosa ide na Nasrijevo mjesto jer Rosa danas moru igrat. Protiv Brage nije ni minute upisao.
Meni vam Jack izgleda deset puta cvrsci od Rosickog....pa Rosicky isto ko da je od stakla,samo se lomi,pored RvP-a,vas igrac (ja mislim) najvise sklon povredama.Uz to Jacku za napredak treba sto vise first team experiencea...to barem Wenger zna ;) :D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 18 sep 2010, 13:25

Ne bi bilo pametno gurati mlade igrace kao st su gibbs,jack,ili neko 3.Jer sjetite se Frimponga i sad ce biti pitanje kako ce se njegova prvo psihicka strana a onda i fizicka oporaviti od ozljede koljena...Slozio bi se sa @BOSCOM i mislim da ce upravo takvu postavku izvesti jedino ako nakon ovih sjajnih partija ne ubaci velu arshavina gurne desno a velu da njegovo mjesto ali vidjet cemo sve u 18:30 po nasem vremenu ;) ...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Spirit of Shankly
Kontakt:

Post Postao/la Spirit of Shankly » 18 sep 2010, 13:26

Da evo nesto kazem o vama :D

Vi ste sigurno kandidati za titulu ove sezone. Samo vas zeza nejakoca dosta igraca, tj. jacina Premier Lige. Vidim, zasada je Chamakh dobar, i odlicno se snalazi, tu ste pokriveni s obzirom na odsustvo Van Persiea.

No bice vam problem kada vas krenu povrede igraca koji su dosta krhki, i to vas koci svih ovih sezona. Znam da je ovo vec dosta ljudi pisalo, no da ne duljim, Wenger je uradio dobro sto je doveo iskusnog Squillacija u odbranu, koji je onako bas graden za Premier Lige.

Vidjecemo, kazem, zasada ste dobri, no treba vidjeti kako ce to izgledati poc. januara i nesto ranije, pa onda poceti prognozirati vasu sezonu.
Proud to be a Red

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 sep 2010, 13:28

Treba iskustva, ali ne prerano. Igrači koji prerano počnu igrati ili izgore ili ih u tridesetim čekaju veliki problemi s ozljedama.Zato Wenger koristi Jacka pametno, a što se tiče Rose povrede su sto posto iza njega i on je velemajstor. JA bih mu sad ponudio ugovor do 37. god u Arsenalu. Igračina.
Da,da SoS, ja ću sačekat barem 15-to kolo da počnem sa prvim ozbiljnijim prognozama.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 18 sep 2010, 14:28

Koje su vas prognoze ajde pisite... Licno mislim da ce biti 1-3 za nas...Jer oni imaju odlican napad a mi losu odbranu kad nam je Bolton dao sa onakvim haverima ovi nam moraju dat'...A sa druge strane mi imamo jos bolji napad pa ne sumnjam u realizatorske sposobnosti ChAMAKHA I VELE...(kad udje) :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 sep 2010, 14:51

0:4 Fabregas,Nasri(nije odavno :D),Arshavin,Sagna
Rođen s tobom da budem

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 sep 2010, 15:06

Titula se osvaja protiv ovakvih ekipa.Nadam se da macke nece igrati grubo i da se pojedini igrace nece vracati u London ambulantnim kolima.
Ja sam zadovoljan i sa 0-1 al' uvjeren sam da nam jos jednu poeziju(epiku,hrabrost,,borbu)sprema Wenger.
Danas ovo zavrsiti i onda se okrenuti kokosima u utorak.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 sep 2010, 15:18

Trebalo bi bit sa 0 pobjeda, ako Bog da... Pošto vjerujem da igrači ulaze 100% oprezni i sa ciljem da pobjede onda moraju ne primit gol ;)

Tako da ja prognoziram 0:3 ( Chamack 2 i Arshavin )

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 sep 2010, 15:38

1:2 za nas moglo bi bit.Strijelci Šamak i mesička senzacija Carlos Alberto Garrido Vela. :D Biko kakva pobjeda je odlična pobjeda za mene.
btw. kakav kuršlus oni napraviše na temi EPL, ne može čovjek da vjeruje. :mrgreen: :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 sep 2010, 15:39

Vela mi je veoma drag igrač i volio bih da proradi i da bude najbolji al danas on neće dat gol :P hehe

Mah, pusti ih, radi gluposti, ko je bolji. To je isto čiji je čača jači :)

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 18 sep 2010, 15:39

Hmmm,hrabre prognoze kad se uzme u obzir kako je Sunderland igrao proslih godina protiv vas,ali sve ce se vidjeti veceras. ;)
Realno,jaci ste,al to ovdje ne igra nikakvu ulogu.Ako budete mekani i nedovoljno agresivni,pregazit ce vas.Ne mislim rezultatski nego u duel-igri.A to samo po sebi vuce i dobar rezultat za Sunderland.Sto je za njih i remi,sigurno. :D
Zola in, Zola passes, Zola scores !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 sep 2010, 15:39

Pazite da vam koji balon ne zasmeta :D :D :D Ma samo treba zatvoriti Benta i to je to.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.