Legenda si bio,legenda si ost'o.
I sad imam njegov dres,14 sponzor Q2 velicina M iako sad nosim XXL
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

upravu si,na njega sam mislio,moja pogreska koja i nije puno velikae2_ze je napisao/la:vjerovatno mislis na herberta chapmana, ustvari on je stvorio formaciju WM,koja nije 4-3-3 nego 3-4-3...
Ovi su bolan drvosječe, nije Za Jacka da igra ovu. Bolje bi to bilo s Rosicky-em, ali nikakvo iznenađenje ako i Jack zaigra. Onda Rosa ide na Nasrijevo mjesto jer Rosa danas moru igrat. Protiv Brage nije ni minute upisao.Faraon iz Visokog je napisao/la:Bosco samo Wilshire umjesto Rosickog i to je to
Meni vam Jack izgleda deset puta cvrsci od Rosickog....pa Rosicky isto ko da je od stakla,samo se lomi,pored RvP-a,vas igrac (ja mislim) najvise sklon povredama.Uz to Jacku za napredak treba sto vise first team experiencea...to barem Wenger znaBosco je napisao/la:Ovi su bolan drvosječe, nije Za Jacka da igra ovu. Bolje bi to bilo s Rosicky-em, ali nikakvo iznenađenje ako i Jack zaigra. Onda Rosa ide na Nasrijevo mjesto jer Rosa danas moru igrat. Protiv Brage nije ni minute upisao.Faraon iz Visokog je napisao/la:Bosco samo Wilshire umjesto Rosickog i to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.