FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2018, 15:46

mma_hz je napisao/la:Ja ne gumo samo dva lika,dva beka Hodzica i Bekica,. :puke: :puke:
I Sarica nesto ne gumo
1946~

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 15:51

ThrillerHz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ja ne gumo samo dva lika,dva beka Hodzica i Bekica,. :puke: :puke:
I Sarica nesto ne gumo
Ma vala nezz sta bi ti rekao.Sve su to zmajOvi od sipova :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2018, 16:00

zagor1987 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:1000 Hordi tesko i na najvecu utakmicu dođe, nazalost. Mada to nije prepreka da se nesto znacajno uradi. Ljudi dragi mi kad smo primili gol iz ofsajda niko nije ni pokusao da se zali, da ruku podigne, da ode do sudije, do pomocnika itd. Isto kao da imamo 16 bodova prednosti nad drugoplasiranom ekipom.
To sam prvo napisao nakon gola Sirokog nit protestuju,nit se nervirsju hladno podnose sve definitivno sve treba rrastjerati
Eto vidis, nisam ni vidio taj post a bilo je tako realno. Ljudi se najnormalnije okrenuli hladno i jos sami na centar loptu nose.. mislim ono, pa brate makar glumi da ti je stalo. Milion klubova dize ruku i protestvuju za dosta manje stvari, cak i lazu nekad ali se ''zalaganjem'' dobije nekad nesto u konacnici, makar to bio aut, korner. Ovo je tipican antifudbal gdje kvaliteta igraca nije jedini problem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2018, 16:04

I Sarica nesto ne gumo
slika

:kafa:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 16:34

@HILMO bi mogao biti smjenjen na nadzornom,Mortemu i skori dati i vozdra.
FK SARAJEVO.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2018, 16:46

Ja sam bio na pocetku protiv Hilme, ali covjek je dokazao da zadovoljavajuce obavlja svoj zadatak i po meni treba nastaviti da bude moderator.
Jedino je postao manje aktivan kao "forumas".

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2018, 16:55

MortemHz je napisao/la:
I Sarica nesto ne gumo
slika

:kafa:
Hmm Safet Zajko?
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2018, 17:04

Da, ciljao sam na to da tamo trenira. :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 17:31

Evander je napisao/la:Ja sam bio na pocetku protiv Hilme, ali covjek je dokazao da zadovoljavajuce obavlja svoj zadatak i po meni treba nastaviti da bude moderator.
Jedino je postao manje aktivan kao "forumas".
Mora postati aktivniji i kao "forumas",jednostavno da se zna da je tu.A i naravno sto je uvijek bio realan i imao odlicnih razmisljanja i vidjenja stvari u i oko FK Sarajeva.Fali nam on,al kao aktivniji forumas.
FK SARAJEVO.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2018, 17:52

MortemHz je napisao/la:Da, ciljao sam na to da tamo trenira. :D
To sam pretpostavio, nego samo da provjerim :thumbup:
1946~

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 13 mar 2018, 17:55

Hilmo je sasvim OK forumas, sjecam ga se iz svog ''prvog'' mandata ovdje. Samo bi generalno moderatori morali poraditi na upadima padobranaca ovdje. Bilo je gnusno prije nekoliko dana citati raspravu nekog naseg (ne sjecam se ko je bio) i sirokobrijezanina gdje ovaj vrijedja pokojnog Vedrana. Na to se mora obratiti paznja...

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2018, 17:59

Treba bit realan, ne moze Hilmo bit tu 24/7 i pratit sta ko pise, posebno kad se mi navijemo i ispisemo 10 stranica. Niko od nas nije tu 24/7. Jedino da budu 2-3 moderatora, pa da to mogu stizat, Hilmo sam radi sasvim korektan posao.
1946~

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 18:02

ThrillerHz je napisao/la:Treba bit realan, ne moze Hilmo bit tu 24/7 i pratit sta ko pise, posebno kad se mi navijemo i ispisemo 10 stranica. Niko od nas nije tu 24/7. Jedino da budu 2-3 moderatora, pa da to mogu stizat, Hilmo sam radi sasvim korektan posao.
Ma da ne mlatimo dalje,def treba jos nekome ko je tu cesce dati mod.Mortem def zasluzuje ili i skoro je dobar momak.
@bihuzuru ne treba dati nist :mrgreen: a on bi sve banovo da se osveti za sve svoje banovice. :urnebes:
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 18:05

HordashBistrik je napisao/la:Hilmo je sasvim OK forumas, sjecam ga se iz svog ''prvog'' mandata ovdje. Samo bi generalno moderatori morali poraditi na upadima padobranaca ovdje. Bilo je gnusno prije nekoliko dana citati raspravu nekog naseg (ne sjecam se ko je bio) i sirokobrijezanina gdje ovaj vrijedja pokojnog Vedrana. Na to se mora obratiti paznja...
Ako vjerujes kamenjar nije dobio ban za sve one bljuvotine :evil: :evil: eno ga pici i dalje po Bakiru kako je zlocinac kao i njegov otac.
Stas ugrozeni mogu sta hoce. :puke:
FK SARAJEVO.

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 13 mar 2018, 18:11

mma_hz je napisao/la:
HordashBistrik je napisao/la:Hilmo je sasvim OK forumas, sjecam ga se iz svog ''prvog'' mandata ovdje. Samo bi generalno moderatori morali poraditi na upadima padobranaca ovdje. Bilo je gnusno prije nekoliko dana citati raspravu nekog naseg (ne sjecam se ko je bio) i sirokobrijezanina gdje ovaj vrijedja pokojnog Vedrana. Na to se mora obratiti paznja...
Ako vjerujes kamenjar nije dobio ban za sve one bljuvotine :evil: :evil: eno ga pici i dalje po Bakiru kako je zlocinac kao i njegov otac.
Stas ugrozeni mogu sta hoce. :puke:
Zar nije aleksandar pisao da je dobio trajni ban. Ako nije, yebes onda sve ovo ovdje...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 18:14

Ustvari,evo sada gledam nije bio online od 8 marta,moguce da je i dobio trajni.
kingjamesmvp@ zapamtio sam ga dok sam ziv,jos sam s njim dugo vremena razglavao o formuli 1.Jbt sta ti je vuk u janjecoj kozi
FK SARAJEVO.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2018, 18:20

Generalno, mnogi ovdje su trebali davno biti banovani. Ja prvi, pa onda desetine ostalih.
Verbalnog vrijedjanja i nazivanja pogrdnim imenima ima na pretek, a to bi se trebalo najstrozije kaznjavati.

"Glup si" sedam dana ban. Drugi put napisi to, trajni. A ovo je blaza verzija cega sve ima, na svim temama ne samo na ovoj. Ja bih volio da poostre kriterij po tom pitanju.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 18:21

Evander je napisao/la:Generalno, mnogi ovdje su trebali davno biti banovani. Ja prvi, pa onda desetine ostalih.
Verbalnog vrijedjanja i nazivanja pogrdnim imenima ima na pretek, a to bi se trebalo najstrozije kaznjavati.

"Glup si" sedam dana ban. Drugi put napisi to, trajni. A ovo je blaza verzija cega sve ima, na svim temama ne samo na ovoj. Ja bih volio da poostre kriterij po tom pitanju.
Znas ko bi ostao na forumu :mrgreen: a svakako to ide vlasnicima portala na ruku,samo kvanitet od toga se zivi, :wave:
FK SARAJEVO.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2018, 18:32

"Podsjećamo da su 29. decembra 2017. godine ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić i načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić potpisali sporazum o sufinansiranju realizacije projekta modernizacije stadiona „Asim Ferhatović Hase" na Koševu. Prema pomenutom sporazumu Općina Centar i Vlada KS će iz svojih budžeta izdvojiti po 500.000 KM za realizaciju ovog projekta. Ova faza modernizacije podrazumijeva pojačanje rasvjete na reflektorima i sportskom semaforu, opremanje sobe za centralno upravljanje sistemom sigurnosti na stadionu, uređenje prostora za zagrijavanje rezervnih igrača, te proširenje prostora sa klupama za smještaj stručnih štabova i rezervnih igrača.

U okviru pomenutog sastanka na stadionu na Koševu načelnik Ajnadžić je potpisao ugovor sa odabranim izvođačem radova koji će biti zadužen za pojačanje rasvjete na reflektorima na stadionu „Asim Ferhatović Hase", što je jedan od uvjeta za odigravanje međunarodnih utakmica koje su propisale FIFA i UEFA. Kao najpovoljniji izvođač radova odabrana je firma „SES" d.o.o. Sarajevo čiji je direktor Ibrahim Dedović potpisao pomenuti ugovor. Vrijednost ugovora je 291.833,86 KM, a radove u cjelosti finansira Općina Centar."

slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2018, 18:35

Selektor U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine, Vinko Marinović, objavio je danas spisak igrača za predstojeće okupljanje. Selektor je pozvao dva mlada igrača Fudbalskog kluba Sarajevo, Nihada Mujakića i Miću Kuzmanovića, koji će se naći u konkurenciji za nadolazeće kvalifikacione utakmice protiv Velsa i Rumunije. Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine 23. marta dočekuje Vels u Zenici, a četiri dana poslije ovaj kolektiv će gostovati u Rumuniji.

Također i selektor "A" reprezentacije BiH, Robert Prosinečki je danas objavio spisak. Kao što je ranije objavljeno, prvotimac našeg kluba, Elvis Sarić, našao je svoje mjesto na popisu igrača za predstojeće prijateljske utakmice protiv Senegala i Bugarske.

Čestitamo našim reprezentativcima i želimo im puno sreće na predstojećim okupljanima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Morpheus, nedimmmm1337, Proximic i 79 gostiju.