FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja ne gumo samo dva lika,dva beka Hodzica i Bekica,.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ThrillerHz
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Eto ti znas @thriller zavrsi nam toEvander je napisao/la:Ne treba ti toThrillerHz je napisao/la:Stanojevic i Lelic setaju po carsiji, sad su kod Sebilja, ako koga zanima
1946~
- Orangina85
- Kontakt:
Pa kako brate da ti zavrsi akademiju i kamp, kad su nasi klosari triput travu postavljali iznova preko nake firme iz pizde materine iz srbije i placali po cijenama astronomskim[/quote]Inijesta je napisao/la:Sta da mi ocekujemo od Tana kad on nije ispunio ni prvobitno obecanje, a to je izgradnja Akademije! Dok je dolazio u klub niko nije govorio da cemo dovoditi mega zvijezde i slicno, svi su govorili pa i Tan sam, da je Balkan vrlo talentovan za fudbal i zato ce se ulagati najvise u Akademiju. Na kraju ispade da i to moramo sami zavrsiti, pa koji ce nam qurac onda u klubu. Imas gazdu milijardera, a sam se moras snalaziti to moze samo kod nas
Nije istina, trava se samo jednom postavljala a trava kupljena po regularnoj cijeni. To je za jedan teren sa prirodnom travom, drugi se sijao.
Nije istina, trava se samo jednom postavljala a trava kupljena po regularnoj cijeni. To je za jedan teren sa prirodnom travom, drugi se sijao.[/quote]Orangina85 je napisao/la:Pa kako brate da ti zavrsi akademiju i kamp, kad su nasi klosari triput travu postavljali iznova preko nake firme iz pizde materine iz srbije i placali po cijenama astronomskimInijesta je napisao/la:Sta da mi ocekujemo od Tana kad on nije ispunio ni prvobitno obecanje, a to je izgradnja Akademije! Dok je dolazio u klub niko nije govorio da cemo dovoditi mega zvijezde i slicno, svi su govorili pa i Tan sam, da je Balkan vrlo talentovan za fudbal i zato ce se ulagati najvise u Akademiju. Na kraju ispade da i to moramo sami zavrsiti, pa koji ce nam qurac onda u klubu. Imas gazdu milijardera, a sam se moras snalaziti to moze samo kod nas
Ja sam ovakvu pricu cuo, kao da su troskovi te prve faze bili puno veci nego sto su trebali biti i da je djelimicno i zbog tog sve pbustavljeno, ako fakat imas info da nije istina 100% onda se izvinjavam
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ThrillerHz
- Kontakt:
I Sarica nesto ne gumomma_hz je napisao/la:Ja ne gumo samo dva lika,dva beka Hodzica i Bekica,.![]()
1946~
Ma vala nezz sta bi ti rekao.Sve su to zmajOvi od sipovaThrillerHz je napisao/la:I Sarica nesto ne gumomma_hz je napisao/la:Ja ne gumo samo dva lika,dva beka Hodzica i Bekica,.![]()
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto vidis, nisam ni vidio taj post a bilo je tako realno. Ljudi se najnormalnije okrenuli hladno i jos sami na centar loptu nose.. mislim ono, pa brate makar glumi da ti je stalo. Milion klubova dize ruku i protestvuju za dosta manje stvari, cak i lazu nekad ali se ''zalaganjem'' dobije nekad nesto u konacnici, makar to bio aut, korner. Ovo je tipican antifudbal gdje kvaliteta igraca nije jedini problem.zagor1987 je napisao/la:To sam prvo napisao nakon gola Sirokog nit protestuju,nit se nervirsju hladno podnose sve definitivno sve treba rrastjeratiMortemHz je napisao/la:1000 Hordi tesko i na najvecu utakmicu dođe, nazalost. Mada to nije prepreka da se nesto znacajno uradi. Ljudi dragi mi kad smo primili gol iz ofsajda niko nije ni pokusao da se zali, da ruku podigne, da ode do sudije, do pomocnika itd. Isto kao da imamo 16 bodova prednosti nad drugoplasiranom ekipom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:I Sarica nesto ne gumomma_hz je napisao/la:Ja ne gumo samo dva lika,dva beka Hodzica i Bekica,.![]()

@HILMO bi mogao biti smjenjen na nadzornom,Mortemu i skori dati i vozdra.
FK SARAJEVO.
Ja sam bio na pocetku protiv Hilme, ali covjek je dokazao da zadovoljavajuce obavlja svoj zadatak i po meni treba nastaviti da bude moderator.
Jedino je postao manje aktivan kao "forumas".
- ThrillerHz
- Kontakt:
Hmm Safet Zajko?MortemHz je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:I Sarica nesto ne gumomma_hz je napisao/la:Ja ne gumo samo dva lika,dva beka Hodzica i Bekica,.![]()
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, ciljao sam na to da tamo trenira. 
Mora postati aktivniji i kao "forumas",jednostavno da se zna da je tu.A i naravno sto je uvijek bio realan i imao odlicnih razmisljanja i vidjenja stvari u i oko FK Sarajeva.Fali nam on,al kao aktivniji forumas.Evander je napisao/la:Ja sam bio na pocetku protiv Hilme, ali covjek je dokazao da zadovoljavajuce obavlja svoj zadatak i po meni treba nastaviti da bude moderator.
FK SARAJEVO.
- ThrillerHz
- Kontakt:
To sam pretpostavio, nego samo da provjerimMortemHz je napisao/la:Da, ciljao sam na to da tamo trenira.
1946~
- HordashBistrik
- Kontakt:
Hilmo je sasvim OK forumas, sjecam ga se iz svog ''prvog'' mandata ovdje. Samo bi generalno moderatori morali poraditi na upadima padobranaca ovdje. Bilo je gnusno prije nekoliko dana citati raspravu nekog naseg (ne sjecam se ko je bio) i sirokobrijezanina gdje ovaj vrijedja pokojnog Vedrana. Na to se mora obratiti paznja...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Treba bit realan, ne moze Hilmo bit tu 24/7 i pratit sta ko pise, posebno kad se mi navijemo i ispisemo 10 stranica. Niko od nas nije tu 24/7. Jedino da budu 2-3 moderatora, pa da to mogu stizat, Hilmo sam radi sasvim korektan posao.
1946~
Ma da ne mlatimo dalje,def treba jos nekome ko je tu cesce dati mod.Mortem def zasluzuje ili i skoro je dobar momak.ThrillerHz je napisao/la:Treba bit realan, ne moze Hilmo bit tu 24/7 i pratit sta ko pise, posebno kad se mi navijemo i ispisemo 10 stranica. Niko od nas nije tu 24/7. Jedino da budu 2-3 moderatora, pa da to mogu stizat, Hilmo sam radi sasvim korektan posao.
@bihuzuru ne treba dati nist
FK SARAJEVO.
Ako vjerujes kamenjar nije dobio ban za sve one bljuvotineHordashBistrik je napisao/la:Hilmo je sasvim OK forumas, sjecam ga se iz svog ''prvog'' mandata ovdje. Samo bi generalno moderatori morali poraditi na upadima padobranaca ovdje. Bilo je gnusno prije nekoliko dana citati raspravu nekog naseg (ne sjecam se ko je bio) i sirokobrijezanina gdje ovaj vrijedja pokojnog Vedrana. Na to se mora obratiti paznja...
Stas ugrozeni mogu sta hoce.
FK SARAJEVO.
- HordashBistrik
- Kontakt:
Zar nije aleksandar pisao da je dobio trajni ban. Ako nije, yebes onda sve ovo ovdje...mma_hz je napisao/la:Ako vjerujes kamenjar nije dobio ban za sve one bljuvotineHordashBistrik je napisao/la:Hilmo je sasvim OK forumas, sjecam ga se iz svog ''prvog'' mandata ovdje. Samo bi generalno moderatori morali poraditi na upadima padobranaca ovdje. Bilo je gnusno prije nekoliko dana citati raspravu nekog naseg (ne sjecam se ko je bio) i sirokobrijezanina gdje ovaj vrijedja pokojnog Vedrana. Na to se mora obratiti paznja...![]()
eno ga pici i dalje po Bakiru kako je zlocinac kao i njegov otac.
Stas ugrozeni mogu sta hoce.
Ustvari,evo sada gledam nije bio online od 8 marta,moguce da je i dobio trajni.
kingjamesmvp@ zapamtio sam ga dok sam ziv,jos sam s njim dugo vremena razglavao o formuli 1.Jbt sta ti je vuk u janjecoj kozi
kingjamesmvp@ zapamtio sam ga dok sam ziv,jos sam s njim dugo vremena razglavao o formuli 1.Jbt sta ti je vuk u janjecoj kozi
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.