FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve utakmice Lige za prvaka i Lige za opstanak u subotu, samo mi u nedjelju

Ja bi ozb poslo dopis i trazio da igramo petkom tekme pa da nam igraci mogu se rahat opustiti za vikend, ne ovako vazda nedjelja po ekipe mahmurno i propaljenoHistoricar je napisao/la:Sve utakmice Lige za prvaka i Lige za opstanak u subotu, samo mi u nedjelju![]()
![]()
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jel to 100% da su nam sve u nedjelju, bar ne moram ganjat na poslu zamjene subotom.Historicar je napisao/la:Sve utakmice Lige za prvaka i Lige za opstanak u subotu, samo mi u nedjelju![]()
![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Istina,meni nedjelja dodje ko kec na 10Lik je napisao/la:Jel to 100% da su nam sve u nedjelju, bar ne moram ganjat na poslu zamjene subotom.Historicar je napisao/la:Sve utakmice Lige za prvaka i Lige za opstanak u subotu, samo mi u nedjelju![]()
![]()
FK SARAJEVO.
-
belosevic28
- Kontakt:
Jel' nam i igranje nedjeljom postalo opravdanje za lose rezultate?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- sarajevo46
- Kontakt:
Pa vala nije neko opravdanje, ali je uvijek lakše igrati prije nego znaš rezultate ostalih utakmica. Mada to je više bitno kad su manje bodovne razlike ovdje kod nas je ogroman minus, pa nam i nije nešto previše bitno.belosevic28 je napisao/la:Jel' nam i igranje nedjeljom postalo opravdanje za lose rezultate?
-
belosevic28
- Kontakt:
Kao da se Bekica , Hodzica, Velkoskog i ostale boliqrce doticu neki i meciji rezultati? Ma hajte molim vas 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma nije zbog igraca nezgodna, vec zbog nas navijaca. Onako kad me u subotu iznerviraju, odem navece vani, izbacim sve iz sebe, nedelju bolujem i u ponedeljak ko nov. Ovako me poseru u nedelju, budem sje.ban cijelu sedmicu...
1946~
- robertkosar
- Kontakt:
A onda poslije Bjeljine na Kosevu sracka srackamma_hz je napisao/la:Kad proradi tika taka u Bijeljni.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nekom tika-taka, nama mrka kapa! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- robertkosar
- Kontakt:
Ovaj klub je poseban, jer funkcioniše zahvaljujući srcu i osjećajima. Sve što radimo je za naše navijače i oni su zaslužili onakvu noć”, kazao je Monchi za italijanske medije, te dodao:
Dami je dozivjet taj dan da neko ovako izjavi od nasih lezihljebovica u upravi 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Apsolutno tacno. Vec sam hiljadu puta pisao na ovoj temi o tome.. Ali kao sto kazes nije vise ni to bitno, volio bih da se ne plasiram o u Evropu. Da navijaci pocnu malo zesce prema upravi. Ovdje su svi redom krivi, pocevsi od uprave koja je najveci krivac (molim onoga sto postavlja ko nam je sve u upravi sa slikama da ponovo postavisarajevo46 je napisao/la:Pa vala nije neko opravdanje, ali je uvijek lakše igrati prije nego znaš rezultate ostalih utakmica. Mada to je više bitno kad su manje bodovne razlike ovdje kod nas je ogroman minus, pa nam i nije nešto previše bitno.belosevic28 je napisao/la:Jel' nam i igranje nedjeljom postalo opravdanje za lose rezultate?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
To sam i ja nedavno napisaorobertkosar je napisao/la:A onda poslije Bjeljine na Kosevu sracka srackamma_hz je napisao/la:Kad proradi tika taka u Bijeljni.
FK SARAJEVO.
Na danasnji dan prije 19 godina Nouken dao gol na Grbavici za pobjedu Jest da sam imao 9 godina ali tog igraca se sjecam ko da i sad igra jbt. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa kad opali sprint prema klupi sa onim krivim nogama,al je usla niti dan danas mi nije jasno kako.miky_hz je napisao/la:Na danasnji dan prije 19 godina Nouken dao gol na Grbavici za pobjedu Jest da sam imao 9 godina ali tog igraca se sjecam ko da i sad igra jbt.
FK SARAJEVO.
miky_hz je napisao/la:Na danasnji dan prije 19 godina Nouken dao gol na Grbavici za pobjedu Jest da sam imao 9 godina ali tog igraca se sjecam ko da i sad igra jbt.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ako cemo traziti vojnike i legende kluba, onda nakon Husrefa Noukena za trenera 
Gurnut ga umjesto Sarica u vezu sta ti jeEvander je napisao/la:Ako cemo traziti vojnike i legende kluba, onda nakon Husrefa Noukena za trenera
FK SARAJEVO.
Haha jest jest krivim nogama dobro simma_hz je napisao/la:Pa kad opali sprint prema klupi sa onim krivim nogama,al je usla niti dan danas mi nije jasno kako.miky_hz je napisao/la:Na danasnji dan prije 19 godina Nouken dao gol na Grbavici za pobjedu Jest da sam imao 9 godina ali tog igraca se sjecam ko da i sad igra jbt.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, miguelramos, Truba1905burazeru i 47 gostiju.