FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 14 mar 2018, 11:14

Sve utakmice Lige za prvaka i Lige za opstanak u subotu, samo mi u nedjelju :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 14 mar 2018, 11:27

Historicar je napisao/la:Sve utakmice Lige za prvaka i Lige za opstanak u subotu, samo mi u nedjelju :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ja bi ozb poslo dopis i trazio da igramo petkom tekme pa da nam igraci mogu se rahat opustiti za vikend, ne ovako vazda nedjelja po ekipe mahmurno i propaljeno :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 mar 2018, 11:30

:mrgreen: Kad proradi tika taka u Bijeljni.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 14 mar 2018, 11:34

Historicar je napisao/la:Sve utakmice Lige za prvaka i Lige za opstanak u subotu, samo mi u nedjelju :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Jel to 100% da su nam sve u nedjelju, bar ne moram ganjat na poslu zamjene subotom. :njanjanja:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 mar 2018, 11:37

Lik je napisao/la:
Jel to 100% da su nam sve u nedjelju, bar ne moram ganjat na poslu zamjene subotom. :njanjanja:
Istina,meni nedjelja dodje ko kec na 10 :opaopa: :opaopa:
FK SARAJEVO.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 mar 2018, 12:26

Jel' nam i igranje nedjeljom postalo opravdanje za lose rezultate?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 14 mar 2018, 12:41

belosevic28 je napisao/la:Jel' nam i igranje nedjeljom postalo opravdanje za lose rezultate?
Pa vala nije neko opravdanje, ali je uvijek lakše igrati prije nego znaš rezultate ostalih utakmica. Mada to je više bitno kad su manje bodovne razlike ovdje kod nas je ogroman minus, pa nam i nije nešto previše bitno.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 mar 2018, 12:46

Kao da se Bekica , Hodzica, Velkoskog i ostale boliqrce doticu neki i meciji rezultati? Ma hajte molim vas :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 14 mar 2018, 12:55

Ma nije zbog igraca nezgodna, vec zbog nas navijaca. Onako kad me u subotu iznerviraju, odem navece vani, izbacim sve iz sebe, nedelju bolujem i u ponedeljak ko nov. Ovako me poseru u nedelju, budem sje.ban cijelu sedmicu...
1946~

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 14 mar 2018, 12:56

mma_hz je napisao/la::mrgreen: Kad proradi tika taka u Bijeljni.
A onda poslije Bjeljine na Kosevu sracka sracka :hmmmmm:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

High

Post Postao/la High » 14 mar 2018, 12:58

Nekom tika-taka, nama mrka kapa! :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 14 mar 2018, 13:06

Ovaj klub je poseban, jer funkcioniše zahvaljujući srcu i osjećajima. Sve što radimo je za naše navijače i oni su zaslužili onakvu noć”, kazao je Monchi za italijanske medije, te dodao: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :clap: Dami je dozivjet taj dan da neko ovako izjavi od nasih lezihljebovica u upravi :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 mar 2018, 13:07

sarajevo46 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Jel' nam i igranje nedjeljom postalo opravdanje za lose rezultate?
Pa vala nije neko opravdanje, ali je uvijek lakše igrati prije nego znaš rezultate ostalih utakmica. Mada to je više bitno kad su manje bodovne razlike ovdje kod nas je ogroman minus, pa nam i nije nešto previše bitno.
Apsolutno tacno. Vec sam hiljadu puta pisao na ovoj temi o tome.. Ali kao sto kazes nije vise ni to bitno, volio bih da se ne plasiram o u Evropu. Da navijaci pocnu malo zesce prema upravi. Ovdje su svi redom krivi, pocevsi od uprave koja je najveci krivac (molim onoga sto postavlja ko nam je sve u upravi sa slikama da ponovo postavi :D ) ima krivnje u Husu, al ja njemu ne zamjeram toliko, jer da ima prave igrace bilo bi druga prica. A ne ove koji bas shvataju igranje u Sarajevu kao posao. U smislu odoh odigrat utakmicu da primim platu. Ko sto neki konobar naprave ti kahvu proljevusu, boli njega sto ces se ti izlitati kasnije, on ce primiti platu. Zato se sljedeci put zalis i boce bolje ili ne. Hahahaha :D hocu da kazem pola igraca ne igra srcem, vidi se da ovi koji igraju su u najvecoj mjeri nasi akademci. Ovo ostalo , sto neko rece, je dostiglo plafon svoje karijere i zelja im je da se zadrze sto vise tu. A za rezultate ne brinu toliko.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 mar 2018, 13:25

robertkosar je napisao/la:
mma_hz je napisao/la::mrgreen: Kad proradi tika taka u Bijeljni.
A onda poslije Bjeljine na Kosevu sracka sracka :hmmmmm:
To sam i ja nedavno napisao :urnebes:
FK SARAJEVO.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 mar 2018, 14:38

Na danasnji dan prije 19 godina Nouken dao gol na Grbavici za pobjedu Jest da sam imao 9 godina ali tog igraca se sjecam ko da i sad igra jbt. :bow:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 mar 2018, 14:44

miky_hz je napisao/la:Na danasnji dan prije 19 godina Nouken dao gol na Grbavici za pobjedu Jest da sam imao 9 godina ali tog igraca se sjecam ko da i sad igra jbt. :bow:
Pa kad opali sprint prema klupi sa onim krivim nogama,al je usla niti dan danas mi nije jasno kako. :clap:
FK SARAJEVO.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 14 mar 2018, 14:50

miky_hz je napisao/la:Na danasnji dan prije 19 godina Nouken dao gol na Grbavici za pobjedu Jest da sam imao 9 godina ali tog igraca se sjecam ko da i sad igra jbt. :bow:
slika
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 14:51

Ako cemo traziti vojnike i legende kluba, onda nakon Husrefa Noukena za trenera :rol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 mar 2018, 14:52

Evander je napisao/la:Ako cemo traziti vojnike i legende kluba, onda nakon Husrefa Noukena za trenera :rol:
Gurnut ga umjesto Sarica u vezu sta ti je :kafa:
FK SARAJEVO.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 mar 2018, 14:55

mma_hz je napisao/la:
Pa kad opali sprint prema klupi sa onim krivim nogama,al je usla niti dan danas mi nije jasno kako. :clap:
Haha jest jest krivim nogama dobro si :rol: :rol: Strasan taj derbi bio jbt 20 hiljada na Grbavicu stalo tito dragi .Kod nas lazni Pape bio prva violina veznog reda :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, bvsic, HariTz, OzmoodPinglewood i 37 gostiju.