FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Husrefe STAVI NASU DJECU da igraju, nemamo sta izgubiti!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa ja, djeca će da gase požar, a kad treba da igraju umjesto Sarićaa,Hebaa, Bekaa, tad su na tribini. Nije kriv gospodin Husref, nego uprava i lezihljebovići od igrača. Dosta ih je više ba, i svaki idući koji dođu ima krv propišaju!!!!Sabinho je napisao/la:Husrefe STAVI NASU DJECU da igraju, nemamo sta izgubiti!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Adukor jos par sedmica pauze,frajer rame sjebo jbt ja malera 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma nemate sikiracije za bodove u nedelju,ionako ce igracima Radnika biti u glavi praznik fudbala ptotiv Partizana u Bijeljini naredne nedelje.Jest da ce biti ruzno vrijeme u nedelju u Bijeljini,a i Radnik mora neku izgubit.
Ne treba da gase požar vec da konstantno budu okosnica ekipe. Sad se nadam da smo za sva vremena (ja prvi) naucili da od polovnjaka nema nista.ledesma je napisao/la:Pa ja, djeca će da gase požar, a kad treba da igraju umjesto Sarićaa,Hebaa, Bekaa, tad su na tribini. Nije kriv gospodin Husref, nego uprava i lezihljebovići od igrača. Dosta ih je više ba, i svaki idući koji dođu ima krv propišaju!!!!Sabinho je napisao/la:Husrefe STAVI NASU DJECU da igraju, nemamo sta izgubiti!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Želite mi reći da igrači koji su bojkotovali Široki jer se njima **** dig'o da ne trče zaslužuju da se priča s njima, OPET? Neko je poginuo u tom Širokom, jer voli Sarajevo, neko bi dao sve na svijetu da zaigra minutu u bordo dresu, a oni bojkotuju, jer eto, njima je mrsko trčati. Nijednu utakmicu ne smiješ bojkotovati, a pogotvo Široki. Eto dajte vi prijedlog šta da se uradi? Pokušalo se na fino, očigledno da ne ide. Pa protiv Radnika dolaze pred tribinu i daju aplauz? Pa ja bih bar glavu spustio, ne bih imao obraza u oči pogledati ljude koji dišu za klub. Srcem igrajte ili kofere spremajte!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
belosevic28
- Kontakt:
E cuj gore sto je neko od igraca dobio samar nego da 5 godina ne odemo u Evropu hahaha Nisu li nam se to uppslenici kluba malo prepali???
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- belosevic23
- Kontakt:
Kad krene sve naopako onda se i ovo desi.. Cak i taj fiktivni drugi/treci stoper se povrijedi i ostajes knap sa igracima u zadnjoj liniji jer nisi ozbiljno shvatio prelazni rokmiky_hz je napisao/la:Adukor jos par sedmica pauze,frajer rame sjebo jbt ja malera
zlo87 je napisao/la:Želite mi reći da igrači koji su bojkotovali Široki jer se njima **** dig'o da ne trče zaslužuju da se priča s njima, OPET? Neko je poginuo u tom Širokom, jer voli Sarajevo, neko bi dao sve na svijetu da zaigra minutu u bordo dresu, a oni bojkotuju, jer eto, njima je mrsko trčati. Nijednu utakmicu ne smiješ bojkotovati, a pogotvo Široki. Eto dajte vi prijedlog šta da se uradi? Pokušalo se na fino, očigledno da ne ide. Pa protiv Radnika dolaze pred tribinu i daju aplauz? Pa ja bih bar glavu spustio, ne bih imao obraza u oči pogledati ljude koji dišu za klub. Srcem igrajte ili kofere spremajte!
Ovo fino zvuci! Pustite Vi demokratiju, evo uveli su nam demokratiju u državu, pa na šta to liči? Ili imaš ili nemaš, srednje nema... Nemoj da žalite za pi-zdama... Pa neko je život izgubio u lištici, da bi ovi danas bolikurci odigrli kao tetkice(mrtve im yebem)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pavlovic
Hodzic Šofranac Mujakic Šabanovic
Heric Mustafic.
Kuzmanovic. Bekic
Rahmanovic
Lelic
Hodzic Šofranac Mujakic Šabanovic
Heric Mustafic.
Kuzmanovic. Bekic
Rahmanovic
Lelic
Razlika je sto neko radi dobro svoj posao,i u godini pogrijese jednom il nijednom jer ce proc kroz verbalnu torturu,represiju itd i to sve za 800km dok ovi levati rade posao lose 3 godine uz ekstra primanja bez ikakvih posljedica,upstalom na poslu nemas navijace i ljude koji zive za svaku sekundu tvog posla,i na poslu nece hiljade ljudi skakat i radovat se svakom dobro odradjenom minutusarajevo46 je napisao/la:A zamislite da vi uradite vaš posao loše i dođe neko da te udara? Hahah. Pa da li je moguće da se raspravlja uopšte. Normalan razum to ne može podržati. Doci ocitati im lekciju, skinuti dresove, pricati im OK, ovo ostalo nije potrebno.
SARAJEVO ŠAMPIJON!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Čuj skidanje dresova... Pa vi niste normalni... Smije nam se narod... 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Vidi, šta imaš na Radovca ruku dizat, nije djete 5 minuta sve u svemu odigralo?zlo87 je napisao/la:Želite mi reći da igrači koji su bojkotovali Široki jer se njima **** dig'o da ne trče zaslužuju da se priča s njima, OPET? Neko je poginuo u tom Širokom, jer voli Sarajevo, neko bi dao sve na svijetu da zaigra minutu u bordo dresu, a oni bojkotuju, jer eto, njima je mrsko trčati. Nijednu utakmicu ne smiješ bojkotovati, a pogotvo Široki. Eto dajte vi prijedlog šta da se uradi? Pokušalo se na fino, očigledno da ne ide. Pa protiv Radnika dolaze pred tribinu i daju aplauz? Pa ja bih bar glavu spustio, ne bih imao obraza u oči pogledati ljude koji dišu za klub. Srcem igrajte ili kofere spremajte!
Znaci, popusila se prica kako igraci bojkotuju i kako je to uzrok ovakve sezone?
Znaci, sad se ustanovilo da je to uzrok, Husref ce to srediti i idemo dalje, niko nije kriv?
Znaci, sad se ustanovilo da je to uzrok, Husref ce to srediti i idemo dalje, niko nije kriv?
- Orangina85
- Kontakt:
Mi smo klub u kojem svako 2 mjeseca igraci prave neki bojkot. Hajmo malo razmisliti jel to normalno i uopste moguce?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ko je kriv ?Evander je napisao/la:Znaci, popusila se prica kako igraci bojkotuju i kako je to uzrok ovakve sezone?![]()
Kriva je uprava zbog manjka ambicija zadovoljavanjem 3 mjestom. Prodali su Mihojevica i neke mlade ,pustili su neke a nismo doveli adekvatne zamjene.
Kriv je trener i igraci koji imaju sasvim dobre uslove ,nista nisu pokazali . uprava lose radi ali ovih 5 kola Husref i igraci su najveci krivci . zrinjski je napustilo isto dosta kvalitetni igraca Tomic,Mesanovic,Cavar pa opet igraju jako dobro .
Napadati igrače pored ovakve uprave koja je jedini odgovorni krivac za ovakvo stanje u klubu je čisti idiotizam.
Naoadaju svi i oljuju uoravu evo godinama,hel igrace treba zastiti mozda il sta? Cuj kriva je uorava a igraci ovi su skoro tu 3 godine nikad nista nisu napravili i neko kaze nisu krivi hahah ajde smjesni ste realno,mozda im uorava zabranila da potrce? Uglavnom iatio idioti i jedni i drugi nista vise od batina ne zasluzujupuscuplic je napisao/la:Napadati igrače pored ovakve uprave koja je jedini odgovorni krivac za ovakvo stanje u klubu je čisti idiotizam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.