FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 15 mar 2018, 20:50

A fakat ne treba tuc ove nase igrace, nije lijepo dizat ruku na zene...
Treba ih je.bat mamu im pic.kastu je.bem
1946~

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 mar 2018, 20:57

Husrefe STAVI NASU DJECU da igraju, nemamo sta izgubiti!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 mar 2018, 21:01

Sabinho je napisao/la:Husrefe STAVI NASU DJECU da igraju, nemamo sta izgubiti!
Pa ja, djeca će da gase požar, a kad treba da igraju umjesto Sarićaa,Hebaa, Bekaa, tad su na tribini. Nije kriv gospodin Husref, nego uprava i lezihljebovići od igrača. Dosta ih je više ba, i svaki idući koji dođu ima krv propišaju!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 mar 2018, 21:01

Adukor jos par sedmica pauze,frajer rame sjebo jbt ja malera :facepalm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

plavobeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobeli » 15 mar 2018, 21:07

Ma nemate sikiracije za bodove u nedelju,ionako ce igracima Radnika biti u glavi praznik fudbala ptotiv Partizana u Bijeljini naredne nedelje.Jest da ce biti ruzno vrijeme u nedelju u Bijeljini,a i Radnik mora neku izgubit.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 mar 2018, 22:01

ledesma je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Husrefe STAVI NASU DJECU da igraju, nemamo sta izgubiti!
Pa ja, djeca će da gase požar, a kad treba da igraju umjesto Sarićaa,Hebaa, Bekaa, tad su na tribini. Nije kriv gospodin Husref, nego uprava i lezihljebovići od igrača. Dosta ih je više ba, i svaki idući koji dođu ima krv propišaju!!!!
Ne treba da gase požar vec da konstantno budu okosnica ekipe. Sad se nadam da smo za sva vremena (ja prvi) naucili da od polovnjaka nema nista. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 mar 2018, 22:20

Želite mi reći da igrači koji su bojkotovali Široki jer se njima **** dig'o da ne trče zaslužuju da se priča s njima, OPET? Neko je poginuo u tom Širokom, jer voli Sarajevo, neko bi dao sve na svijetu da zaigra minutu u bordo dresu, a oni bojkotuju, jer eto, njima je mrsko trčati. Nijednu utakmicu ne smiješ bojkotovati, a pogotvo Široki. Eto dajte vi prijedlog šta da se uradi? Pokušalo se na fino, očigledno da ne ide. Pa protiv Radnika dolaze pred tribinu i daju aplauz? Pa ja bih bar glavu spustio, ne bih imao obraza u oči pogledati ljude koji dišu za klub. Srcem igrajte ili kofere spremajte!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 mar 2018, 22:22

E cuj gore sto je neko od igraca dobio samar nego da 5 godina ne odemo u Evropu hahaha Nisu li nam se to uppslenici kluba malo prepali???
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 15 mar 2018, 22:50

miky_hz je napisao/la:Adukor jos par sedmica pauze,frajer rame sjebo jbt ja malera :facepalm:
Kad krene sve naopako onda se i ovo desi.. Cak i taj fiktivni drugi/treci stoper se povrijedi i ostajes knap sa igracima u zadnjoj liniji jer nisi ozbiljno shvatio prelazni rok

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 mar 2018, 23:04

zlo87 je napisao/la:Želite mi reći da igrači koji su bojkotovali Široki jer se njima **** dig'o da ne trče zaslužuju da se priča s njima, OPET? Neko je poginuo u tom Širokom, jer voli Sarajevo, neko bi dao sve na svijetu da zaigra minutu u bordo dresu, a oni bojkotuju, jer eto, njima je mrsko trčati. Nijednu utakmicu ne smiješ bojkotovati, a pogotvo Široki. Eto dajte vi prijedlog šta da se uradi? Pokušalo se na fino, očigledno da ne ide. Pa protiv Radnika dolaze pred tribinu i daju aplauz? Pa ja bih bar glavu spustio, ne bih imao obraza u oči pogledati ljude koji dišu za klub. Srcem igrajte ili kofere spremajte!

Ovo fino zvuci! Pustite Vi demokratiju, evo uveli su nam demokratiju u državu, pa na šta to liči? Ili imaš ili nemaš, srednje nema... Nemoj da žalite za pi-zdama... Pa neko je život izgubio u lištici, da bi ovi danas bolikurci odigrli kao tetkice(mrtve im yebem)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 mar 2018, 23:15

Pavlovic
Hodzic Šofranac Mujakic Šabanovic
Heric Mustafic.
Kuzmanovic. Bekic
Rahmanovic
Lelic

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 mar 2018, 23:27

sarajevo46 je napisao/la:A zamislite da vi uradite vaš posao loše i dođe neko da te udara? Hahah. Pa da li je moguće da se raspravlja uopšte. Normalan razum to ne može podržati. Doci ocitati im lekciju, skinuti dresove, pricati im OK, ovo ostalo nije potrebno.
Razlika je sto neko radi dobro svoj posao,i u godini pogrijese jednom il nijednom jer ce proc kroz verbalnu torturu,represiju itd i to sve za 800km dok ovi levati rade posao lose 3 godine uz ekstra primanja bez ikakvih posljedica,upstalom na poslu nemas navijace i ljude koji zive za svaku sekundu tvog posla,i na poslu nece hiljade ljudi skakat i radovat se svakom dobro odradjenom minutu

High

Post Postao/la High » 15 mar 2018, 23:39

SARAJEVO ŠAMPIJON!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 15 mar 2018, 23:56

Čuj skidanje dresova... Pa vi niste normalni... Smije nam se narod... :urnebes:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 16 mar 2018, 08:27

zlo87 je napisao/la:Želite mi reći da igrači koji su bojkotovali Široki jer se njima **** dig'o da ne trče zaslužuju da se priča s njima, OPET? Neko je poginuo u tom Širokom, jer voli Sarajevo, neko bi dao sve na svijetu da zaigra minutu u bordo dresu, a oni bojkotuju, jer eto, njima je mrsko trčati. Nijednu utakmicu ne smiješ bojkotovati, a pogotvo Široki. Eto dajte vi prijedlog šta da se uradi? Pokušalo se na fino, očigledno da ne ide. Pa protiv Radnika dolaze pred tribinu i daju aplauz? Pa ja bih bar glavu spustio, ne bih imao obraza u oči pogledati ljude koji dišu za klub. Srcem igrajte ili kofere spremajte!
Vidi, šta imaš na Radovca ruku dizat, nije djete 5 minuta sve u svemu odigralo?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 mar 2018, 08:54

Znaci, popusila se prica kako igraci bojkotuju i kako je to uzrok ovakve sezone? :rol:
Znaci, sad se ustanovilo da je to uzrok, Husref ce to srediti i idemo dalje, niko nije kriv? :tokralju:

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 16 mar 2018, 09:13

Mi smo klub u kojem svako 2 mjeseca igraci prave neki bojkot. Hajmo malo razmisliti jel to normalno i uopste moguce?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 mar 2018, 09:16

Evander je napisao/la:Znaci, popusila se prica kako igraci bojkotuju i kako je to uzrok ovakve sezone? :rol:
Znaci, sad se ustanovilo da je to uzrok, Husref ce to srediti i idemo dalje, niko nije kriv? :tokralju:
Ko je kriv ?
Kriva je uprava zbog manjka ambicija zadovoljavanjem 3 mjestom. Prodali su Mihojevica i neke mlade ,pustili su neke a nismo doveli adekvatne zamjene.
Kriv je trener i igraci koji imaju sasvim dobre uslove ,nista nisu pokazali . uprava lose radi ali ovih 5 kola Husref i igraci su najveci krivci . zrinjski je napustilo isto dosta kvalitetni igraca Tomic,Mesanovic,Cavar pa opet igraju jako dobro .

uscuplic
Kontakt:

Post Postao/la uscuplic » 16 mar 2018, 09:26

Napadati igrače pored ovakve uprave koja je jedini odgovorni krivac za ovakvo stanje u klubu je čisti idiotizam.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 mar 2018, 09:40

uscuplic je napisao/la:Napadati igrače pored ovakve uprave koja je jedini odgovorni krivac za ovakvo stanje u klubu je čisti idiotizam.
Naoadaju svi i oljuju uoravu evo godinama,hel igrace treba zastiti mozda il sta? Cuj kriva je uorava a igraci ovi su skoro tu 3 godine nikad nista nisu napravili i neko kaze nisu krivi hahah ajde smjesni ste realno,mozda im uorava zabranila da potrce? Uglavnom iatio idioti i jedni i drugi nista vise od batina ne zasluzujup

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.