Inače, primjetio sam da je neprecizan na IW ove godine, mislim da mora taj segment da popravi, malo preciznost u pojedinim momentima iako kroz mečeve nije imao velik broj neforsiranih grešaka
Opet ćemo kucnuti u drvo drug, ove godine zasada jeste
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pa nismo mi Rafanovci, samo se oni bahate pa se vrate u rupicedelinjo je napisao/la:Bjezi ti me sputavas.... Hocu da se bahatim malo... A ti odmah na oprez
Da... To su problemi zbog kojih i nije ranije prvi set zavrsio... Ali. Jesi primjetio defanzivu... Odavno nisam gledao da se ovako kvalitetno brani....AA23 je napisao/la:Pa nismo mi Rafanovci, samo se oni bahate pa se vrate u rupicedelinjo je napisao/la:Bjezi ti me sputavas.... Hocu da se bahatim malo... A ti odmah na oprez![]()
Šalim se, neki su to radili, ne svi Rafanovci uz dužno poštovanje.
Federerova FH paralela ne blista, ali Chung se malo umorio, naravno Federeru je bitno da FH radi solidno i da diktira tempo, ima break i nadam se da će sebe čuvati i break do kraja.
da, kažu da mu je ovo najbolji početak godine ikada. ali treba biti realan, to je dobrim djelom zato jer su svi koji se ne naguze pred njim ili povrijeđeni ili totalno van formeronaldo99 je napisao/la:Federer u 2018 izgubio samo 3 seta do sada i to 2 u finalu AO protiv Marina i protiv Hassea u Roterdamu jedan
Kakva dominacija covjeka sa 37 godina![]()
Pa ne znam bas,ovaj Chuga Lunga mlatara sve,dodje do Rogera i cao, dovidjenja,Dimitrov isto sve redom uzme igra vrhunski i onda ga onaj ubije u pojam,a i Dimitrov i Chunga protiv tih sto ne skidaju gace igraju dobro i pobjedjuju ih,tako da nisam pametan.jestamaji je napisao/la:da, kažu da mu je ovo najbolji početak godine ikada. ali treba biti realan, to je dobrim djelom zato jer su svi koji se ne naguze pred njim ili povrijeđeni ili totalno van formeronaldo99 je napisao/la:Federer u 2018 izgubio samo 3 seta do sada i to 2 u finalu AO protiv Marina i protiv Hassea u Roterdamu jedan
Kakva dominacija covjeka sa 37 godina![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.