Rutinski bruda... Salu na stranu Chung je odlican, Federer bez FH igrao prvii set... I opet ovaj epilog.... Izgleda da jeste nepobjedivAA23 je napisao/la:delinjo je napisao/la:joj cekam 3 sata ocekujici da ce konacno neko preznojiti babuku u ovoj godini....kurko izgleda
Ne leti pred rudu, Federer nije nepobjediv druže![]()
Chung je najozbiljniji protivnik dosada, vrlo stabilan, a Federer mora popraviti FH
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 16 mar 2018, 03:58, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
FH proradio, BH također i uz solidan return, osvaja set, bravo Roger
Inače, primjetio sam da je neprecizan na IW ove godine, mislim da mora taj segment da popravi, malo preciznost u pojedinim momentima iako kroz mečeve nije imao velik broj neforsiranih grešaka
Opet ćemo kucnuti u drvo drug, ove godine zasada jeste
Inače, primjetio sam da je neprecizan na IW ove godine, mislim da mora taj segment da popravi, malo preciznost u pojedinim momentima iako kroz mečeve nije imao velik broj neforsiranih grešaka
Opet ćemo kucnuti u drvo drug, ove godine zasada jeste
- branimir85
- Kontakt:
na rutinu prvi set,jedan odličan BH i jedna FH paralela i set u ruci iako i Chung dobro igra
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Bjezi ti me sputavas.... Hocu da se bahatim malo... A ti odmah na oprez 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kad babuka kucne protivniku mozak i psihu 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa nismo mi Rafanovci, samo se oni bahate pa se vrate u rupicedelinjo je napisao/la:Bjezi ti me sputavas.... Hocu da se bahatim malo... A ti odmah na oprez
Šalim se, neki su to radili, ne svi Rafanovci uz dužno poštovanje.
Federerova FH paralela ne blista, ali Chung se malo umorio, naravno Federeru je bitno da FH radi solidno i da diktira tempo, ima break i nadam se da će sebe čuvati i break do kraja.
Da... To su problemi zbog kojih i nije ranije prvi set zavrsio... Ali. Jesi primjetio defanzivu... Odavno nisam gledao da se ovako kvalitetno brani....AA23 je napisao/la:Pa nismo mi Rafanovci, samo se oni bahate pa se vrate u rupicedelinjo je napisao/la:Bjezi ti me sputavas.... Hocu da se bahatim malo... A ti odmah na oprez![]()
Šalim se, neki su to radili, ne svi Rafanovci uz dužno poštovanje.
Federerova FH paralela ne blista, ali Chung se malo umorio, naravno Federeru je bitno da FH radi solidno i da diktira tempo, ima break i nadam se da će sebe čuvati i break do kraja.
Pa mi imamo razloga da se bahatimo...
Brane buraz jesi i ti nas?
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 16 mar 2018, 04:17, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- branimir85
- Kontakt:
kad je Chung promašio onaj volej meč je bio gotov 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ma Federerova defanziva je na drugom mjestu potcijenjivanja, odmah iza potcijenjivanja njegovog šampionskog duha.
Taj čovjek igra defanzivu poput nekoga ko čitav život trenira da apsolvuje tehniku odbrane i defanzive, a Federer to igra nevjerovatno iako ne praktikuje takav stil, pravi onaj All Around igrač, najperfektniji da dodam
Taj čovjek igra defanzivu poput nekoga ko čitav život trenira da apsolvuje tehniku odbrane i defanzive, a Federer to igra nevjerovatno iako ne praktikuje takav stil, pravi onaj All Around igrač, najperfektniji da dodam
Upravo to... Sve si objasnio da ne pametujem, pokvarit cu samo...
Na kraju ovo ispade rutinski.... Nisam ocekivao bas ovakvu rutinu....
Na kraju ovo ispade rutinski.... Nisam ocekivao bas ovakvu rutinu....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Federer u 2018 izgubio samo 3 seta do sada i to 2 u finalu AO protiv Marina i protiv Hassea u Roterdamu jedan
Kakva dominacija covjeka sa 37 godina

Kakva dominacija covjeka sa 37 godina
steta, nisam gledao, prekasno za radni dan.
sta je ovo bilo...je li chunga lunga zdrav zavrsio mec? ili mu je penzioner ogadio tenis?
kad se samo vratim dva mjeseca unazad i hvalospjeva nekih strucnjaka na racun zvakace gume i grandioznih najava pred mec sa federerom:-)
ovaj federer je stvarno klasicni primjer kako talenat pobjedjuje snagu i veliki trening. covjek zbog svog nacina igre u ovim godinama se sprda sa 10-15 god mladjim od sebe dok tri glavna protivnika muku muce zbog njihovog nacina igre i velike istrosenosti.
bice tesko pratiti ovaj sport poslije federera!
sta je ovo bilo...je li chunga lunga zdrav zavrsio mec? ili mu je penzioner ogadio tenis?
kad se samo vratim dva mjeseca unazad i hvalospjeva nekih strucnjaka na racun zvakace gume i grandioznih najava pred mec sa federerom:-)
ovaj federer je stvarno klasicni primjer kako talenat pobjedjuje snagu i veliki trening. covjek zbog svog nacina igre u ovim godinama se sprda sa 10-15 god mladjim od sebe dok tri glavna protivnika muku muce zbog njihovog nacina igre i velike istrosenosti.
bice tesko pratiti ovaj sport poslije federera!
da, kažu da mu je ovo najbolji početak godine ikada. ali treba biti realan, to je dobrim djelom zato jer su svi koji se ne naguze pred njim ili povrijeđeni ili totalno van formeronaldo99 je napisao/la:Federer u 2018 izgubio samo 3 seta do sada i to 2 u finalu AO protiv Marina i protiv Hassea u Roterdamu jedan
Kakva dominacija covjeka sa 37 godina![]()
Pa ne znam bas,ovaj Chuga Lunga mlatara sve,dodje do Rogera i cao, dovidjenja,Dimitrov isto sve redom uzme igra vrhunski i onda ga onaj ubije u pojam,a i Dimitrov i Chunga protiv tih sto ne skidaju gace igraju dobro i pobjedjuju ih,tako da nisam pametan.jestamaji je napisao/la:da, kažu da mu je ovo najbolji početak godine ikada. ali treba biti realan, to je dobrim djelom zato jer su svi koji se ne naguze pred njim ili povrijeđeni ili totalno van formeronaldo99 je napisao/la:Federer u 2018 izgubio samo 3 seta do sada i to 2 u finalu AO protiv Marina i protiv Hassea u Roterdamu jedan
Kakva dominacija covjeka sa 37 godina![]()
Ev meni se svidja kako Borna igra u zadnje vrijeme i sig moze svakoga dobiti,ali sta moze protiv Rogera vidjecemo,ma da sve sluti ka laganih 2-0
Federeru slijede dva hittera sada, Borna i ako prođe Bornu, vjerovatno Delpo.
Dobro mu je došao sinoć Chung da mu pruži otpor, vidio sam da ipak Federer ima u sebi ono što mu treba da osvoji ovaj IW, nadam se da će tako i biti.

Dobro mu je došao sinoć Chung da mu pruži otpor, vidio sam da ipak Federer ima u sebi ono što mu treba da osvoji ovaj IW, nadam se da će tako i biti.
Kakav Borna, može osvojiti 5-6 gemova i to je to.
Ah meraka, dominacija GOATa ogadila tenis ahmacima i otjerala ih s teme, sad se moze uzivat sve do majskog svinjca
AA, pusti ba oprez, ovo je gotovo, samo je jos upitno hocel' stici Connorsa. Miami 1/4 za miran proljetni san i sigurno 1. mjesto do Wimbledona jel' ono?
Inace, Delpo nece u finale, nisi ga pratio nema od njeg ljeba ni ovdje, sad ide Borna pa drvo Kveri najvjernovatnije, al' eto vidjet cemo.
AA, pusti ba oprez, ovo je gotovo, samo je jos upitno hocel' stici Connorsa. Miami 1/4 za miran proljetni san i sigurno 1. mjesto do Wimbledona jel' ono?
Inace, Delpo nece u finale, nisi ga pratio nema od njeg ljeba ni ovdje, sad ide Borna pa drvo Kveri najvjernovatnije, al' eto vidjet cemo.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Dva polufinala, ili titula i četvrtfinale ja mislim.
ova dva mastersa su očito miloševi turniri, evo ga opet u polufinalu. 
i može pričati ko šta hoće, ali ić-eva u finalima i polufinalima najvećih turnira sve više i više, a još nije u pitanju novak!
čak smo i mi uzeli 3 atp titule, elem balkan u naletu
čak smo i mi uzeli 3 atp titule, elem balkan u naletu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.