Pa da izvedes juniore samo kontra uslugu cinis nasi juniori bi dobili,dok ovi manekeni zagarantovan ti je poraz tako da..Inijesta je napisao/la:E cuj 0-3 je najebeniji rezultat, varljiv pravo![]()
Ma jok ne tteba pustat, protiv ustasa juniore izvesti i posteno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Haha slazem sezagor1987 je napisao/la:Pa da izvedes juniore samo kontra uslugu cinis nasi juniori bi dobili,dok ovi manekeni zagarantovan ti je poraz tako da..Inijesta je napisao/la:E cuj 0-3 je najebeniji rezultat, varljiv pravo![]()
Ma jok ne tteba pustat, protiv ustasa juniore izvesti i posteno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ElCartel11
- Kontakt:
Skoro je mlad momak i placa danak neiskustvuzagor1987 je napisao/la:Nasi manekeni i fajtanje haha da nisam na nekoj drugoj temiskoroalen je napisao/la:Nikom ne puštat ba, ništa ne štimat, nismo Ivicini puleni. Pofajtat se sa svima regularno, satari i Škutora i komšiju ako možeš, ako ne možeš pruži ruku i čestitaj. Nećemo mi zbog drugih obraz kaljat.
Nasi se sa zenama ne bi pofajtali, kao da smo ciljali da dovedemo najvece pi.zde od igraca
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Zna li pvaj pogani BHT ista osim Celika da prenosi?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko bolan podrzava Zrinjski? Mi ne volimo da znamo da nam je klub poput Zrinjskog znamo kako orijentisan, odnosno navijaci istog. Isto tako jos manje volim prigradski klub koji je tavorio 10 godina po nizim ligama kao i razne sudske presude za namjestanje, prljav i pogan klub. Mi igramo za sebe i branimo svoj obraz, nikad se necemo spustiti na taj nivo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Savjet za sve... Uđite na facebook stranicu Zrinjskog, čitajte komentare koga podržavate... Pa da je najgori nek je naš!
Popišaj se na škutore!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Upravo to, nikom ne šiljit, ne spuštat se na nivo njihovih legendi. Lično, ako Husref popusti bilo kome i planski nekom pusti bodove, gurnut ću ga u kategoriju s Ivicom Osimom da mi je babo rođeni.MortemHz je napisao/la:Ko bolan podrzava Zrinjski? Mi ne volimo da znamo da nam je klub poput Zrinjskog znamo kako orijentisan, odnosno navijaci istog. Isto tako jos manje volim prigradski klub koji je tavorio 10 godina po nizim ligama kao i razne sudske presude za namjestanje, prljav i pogan klub. Mi igramo za sebe i branimo svoj obraz, nikad se necemo spustiti na taj nivo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Savjet za sve... Uđite na facebook stranicu Zrinjskog, čitajte komentare koga podržavate... Pa da je najgori nek je naš!
Popišaj se na škutore!
Slažem se sa Evanderom, više bih volio da Zrinjski osvoji jer one neću moć trpit na kafama svaki dan i na faksu. Al da bih pustio nekom, ne bih. Samo regularno do kraja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sto se tice vazda Zeljo jest da je od g ovana al ispred Zrinjskog
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 17 mar 2018, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ovo je pobjednicki mentalitet. Nasi prime gol u trećoj minuti i najvise sto mogu izvuci je X.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Rek'o sam, AKO planski pusti nekom bodove, bilo to Želji il Zrinjskom il bilo kome. Yebi ga, svakako očekujem da nas Zrinja izgaza u tim utakmicama jer smo qarine, al nek igrači odigraju najbolje što mogu. I Ivica je pogriješio jednom u životu pa mu i u dubokoj starosti mira ne daju.mma_hz je napisao/la:Husref sa Ivicom po moralnim kvalitetima
Sto se tice vazda Zeljo jest da je od g ovana al ispred Zrinjskognacionalista sam sta je
Mora se naša liga izvuć van tog "ja tebi - ti meni", šikanirat sve redom dok se neki sistem ne uspostavi da fudbal pobjeđuje a ne nacionalističke igrice.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ja mislim da je Bjelica uzeo para za 2 života...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Minimum 1 penal izmislio i 1 ofsajd prije gola nije vidio. Ima SDA para izgleda i ove godine.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja mislim da je Bjelica uzeo para za 2 života...
Dobro i lazni mostarci kukaju samo kad im odgovara,i njima penali u 90 tim se sviraju,pa onda nedavno 2 izmisljena penala itd a vidim nije tad Sliskovic protestvovao,samo nas kad kradu niko nista inace odma frke ispadnu,protesti itdkengur je napisao/la:Minimum 1 penal izmislio i 1 ofsajd prije gola nije vidio. Ima SDA para izgleda i ove godine.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja mislim da je Bjelica uzeo para za 2 života...
Ma stimaju brate i gurbeti i ustase, samo realno i u prosloj tekmi zrinjski pokrali i to bas ostetio onaj **** iz banovica Mujic a i u ovoj su ih ostetilizagor1987 je napisao/la:Dobro i lazni mostarci kukaju samo kad im odgovara,i njima penali u 90 tim se sviraju,pa onda nedavno 2 izmisljena penala itd a vidim nije tad Sliskovic protestvovao,samo nas kad kradu niko nista inace odma frke ispadnu,protesti itdkengur je napisao/la:Minimum 1 penal izmislio i 1 ofsajd prije gola nije vidio. Ima SDA para izgleda i ove godine.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja mislim da je Bjelica uzeo para za 2 života...
Evo jedna situacija koja se ne spominje, u prvom poluvremenu oko 35-40 min Blagojevic koji vec ima zuti karton klizecim startom pravi cist faul i to za kartona, sudija se okrece bukvalno da ne bi vidio... nama bi na sred koseva odmah crveni dao
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakvo puštanje, jestel vi normalni? 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jarane, ni HDZ nisu levati - definitivno. I mi smo primiil go iz ofsajda pa niko nista. Nasim kurbanima samo nek plata ide i sve je super.zagor1987 je napisao/la:Dobro i lazni mostarci kukaju samo kad im odgovara,i njima penali u 90 tim se sviraju,pa onda nedavno 2 izmisljena penala itd a vidim nije tad Sliskovic protestvovao,samo nas kad kradu niko nista inace odma frke ispadnu,protesti itdkengur je napisao/la:Minimum 1 penal izmislio i 1 ofsajd prije gola nije vidio. Ima SDA para izgleda i ove godine.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja mislim da je Bjelica uzeo para za 2 života...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Na kraju dođeš do zaključka da sudije zakolju svakog i da svako uzme neke bodove zahvaljujući sudijama i na osnovu toga se nameće pitanje da li je uopće liga regularna? Zbog prije svega sudija, pa do uslova na terenu. A Bjelice što se tiče on je živa komedija, od one titule Zrinjskog kad su uzeli Olimpik na Otoci i famoznih intervencija Dine Hamzića i naravno Bjelice. On je doktor, čoek šilji i kao peti sudijaInijesta je napisao/la:Ma stimaju brate i gurbeti i ustase, samo realno i u prosloj tekmi zrinjski pokrali i to bas ostetio onaj **** iz banovica Mujic a i u ovoj su ih ostetili
Evo jedna situacija koja se ne spominje, u prvom poluvremenu oko 35-40 min Blagojevic koji vec ima zuti karton klizecim startom pravi cist faul i to za kartona, sudija se okrece bukvalno da ne bi vidio... nama bi na sred koseva odmah crveni dao
Ja sam doso do zakljucka da nama fali neko ala Ibrak, svi ostali timovi imaju svoje Abdulahe, samo nas kolju gdje stignu vec 2 sezoneSarajevoJeBordo je napisao/la:Na kraju dođeš do zaključka da sudije zakolju svakog i da svako uzme neke bodove zahvaljujući sudijama i na osnovu toga se nameće pitanje da li je uopće liga regularna? Zbog prije svega sudija, pa do uslova na terenu. A Bjelice što se tiče on je živa komedija, od one titule Zrinjskog kad su uzeli Olimpik na Otoci i famoznih intervencija Dine Hamzića i naravno Bjelice. On je doktor, čoek šilji i kao peti sudijaInijesta je napisao/la:Ma stimaju brate i gurbeti i ustase, samo realno i u prosloj tekmi zrinjski pokrali i to bas ostetio onaj **** iz banovica Mujic a i u ovoj su ih ostetili
A liga je cirkus mrtvi al se nazalost nikad nista promjeniti nece tako da ... daj i nama konja za ovu utrku
- Evolution87
- Kontakt:
Idemo se vratiti u borbu za titulu sa 9. uzastopnih pobjeda!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Sabrina da završi nešto? Što se tiče poslova ispod stola žensko možda može nadogradit nokte ispod stola. Faruk njuška da ne pričam. Valentin ne zna ni 5 igrača nabrojati. Napisali bi saopštenje za go iz ofsajda u Lištici još samo da im neko objasni šta je ofsajd. Jedini veći cirkus od lige smo mi sami...Inijesta je napisao/la:Ja sam doso do zakljucka da nama fali neko ala Ibrak, svi ostali timovi imaju svoje Abdulahe, samo nas kolju gdje stignu vec 2 sezoneSarajevoJeBordo je napisao/la:Na kraju dođeš do zaključka da sudije zakolju svakog i da svako uzme neke bodove zahvaljujući sudijama i na osnovu toga se nameće pitanje da li je uopće liga regularna? Zbog prije svega sudija, pa do uslova na terenu. A Bjelice što se tiče on je živa komedija, od one titule Zrinjskog kad su uzeli Olimpik na Otoci i famoznih intervencija Dine Hamzića i naravno Bjelice. On je doktor, čoek šilji i kao peti sudijaInijesta je napisao/la:Ma stimaju brate i gurbeti i ustase, samo realno i u prosloj tekmi zrinjski pokrali i to bas ostetio onaj **** iz banovica Mujic a i u ovoj su ih ostetili
A liga je cirkus mrtvi al se nazalost nikad nista promjeniti nece tako da ... daj i nama konja za ovu utrku
Andjusic poslije gola upisa i asistenciju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, ristagrad i 17 gostiju.